• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İlaçlı tomografi öncesi gebelik testi yapıldı mı cnm çok kafana takılıyorsa idrarda gebelik bak kuzum en kolayı
Kizlar iyi aksamlar. Benim bu ay adetim 3 gun geldi. 4 gun gelmedi. 5 gun geldi. Sonra kesildi. Boyle olup gebe kalan var mi ??? Ayrica tomografiye girdim 2 gun kahverengi leke geldi?? İlacli tomografide boyle birsey olur mu?? Birisi cevaplasin lutfnnn???

Yerleşme kanaması nedir ya.ben hamileliğim boyunca görmedim herkeste olacak diye bir şey yok
Cnm belki olur umuduyla biz sadece umutlara tutunuyoruz gogus agrisi bas donmesi bunlarda herkeste olck bisey degil ama belirtidir ya ararsn o manada

Canım bahsettiğin belirtiler için henüz çok erken hamileliğin ilk evrelerinde görmek zor diye biliyorum daha kese oluşmamıştır bile. Daha erken testler için stres yapma ve düşünmemeye çalış kendini başka şeylere var. Sonradan daha çok üzülürsün. Kafaya takınca daha zor oluyormuş
Uyudum biraz iyiyim cok sukur. Simdi de hafiften belim agriyo :))Ben regl olacakken belim agrimaz hic.

Mrb bayanlar ben aranıza yeni katıldım :) bebişim olsun istiyorum. Adetim gecikti. Geciktikten 1 hafta sonra evde test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım 3 hafta oldu tekrar yapsam pozitif olma ihtimali varmı sizceee çok heycanlı ve korkağım

Mrb bayanlar ben aranıza yeni katıldım :) bebişim olsun istiyorum. Adetim gecikti. Geciktikten 1 hafta sonra evde test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım 3 hafta oldu tekrar yapsam pozitif olma ihtimali varmı sizceee çok heycanlı ve korkağım
bidaha yap istersen baya gecikme olmuş varsa çıkar artık sanırım. en azından öğrenmiş olursun. çıkmazsa bir muayene olursun doktora

Ben negatif olduğunu düşünüp hayatıma devam ediyordum belki strestendir diye kasıklarımda batmalad başladı gögsümde dokununca acıyor acaba demeye başladım. Ama negatiften pozitife dönermi ki

Ben negatif olduğunu düşünüp hayatıma devam ediyordum belki strestendir diye kasıklarımda batmalad başladı gögsümde dokununca acıyor acaba demeye başladım. Ama negatiften pozitife dönermi ki
hemen cikmayabilir ama çıkması içinde suan yeterli bi zaman bu. eğer cikmazsa bir doktora git derim yada kan tahlili verebilirsin daha net olur

Back
X