- 29 Mart 2016
- 2.280
- 3.605
- 83
- 42
Biz 6.haftada keseyi gördük. Doktorum 10 günde bir kontrole çağırıyor. Bu cuma yine gitcezSen baya geç duymuşsun kardeşim geç döllenme yi hesap ederek 6 hafta 2 günlük gebe daha duymadı çok tedirgindi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 6.haftada keseyi gördük. Doktorum 10 günde bir kontrole çağırıyor. Bu cuma yine gitcezSen baya geç duymuşsun kardeşim geç döllenme yi hesap ederek 6 hafta 2 günlük gebe daha duymadı çok tedirgindi
Kizlar iyi aksamlar. Benim bu ay adetim 3 gun geldi. 4 gun gelmedi. 5 gun geldi. Sonra kesildi. Boyle olup gebe kalan var mi ??? Ayrica tomografiye girdim 2 gun kahverengi leke geldi?? İlacli tomografide boyle birsey olur mu?? Birisi cevaplasin lutfnnn???
Cnm belki olur umuduyla biz sadece umutlara tutunuyoruz gogus agrisi bas donmesi bunlarda herkeste olck bisey degil ama belirtidir ya ararsn o manadaYerleşme kanaması nedir ya.ben hamileliğim boyunca görmedim herkeste olacak diye bir şey yok
18 inde test gunumuz var sizin icin erken galiba katilin dicektm insallah hayirlisiyla vardr bebisssssKızlar bnde bekleyenlerdenim bata 6 gün kaldı çıkmaz bu kdr erkn dye test fln da ypmadım bna da uğur getirsin bu topic inş:)
Evet cnm erken braz daha inş rabbim her isteyene verir18 inde test gunumuz var sizin icin erken galiba katilin dicektm insallah hayirlisiyla vardr bebisssss
Bkldi beta 2 ciktiİlaçlı tomografi öncesi gebelik testi yapıldı mı cnm çok kafana takılıyorsa idrarda gebelik bak kuzum en kolayı
Benimde 1. Gün sayılır dün çok az lekelenmeler olmustu ovulasyon testini eczaneden mi alacaksın bende almayı düşünüyorum.
Bkldi beta 2 cikti
Cnm zaten soyle 1 hafta gecmesini bekliyorm idrar testi yapicam saol cevapladigin icinHayırlısı olsun kuzum için rahat etmezse istersen idrarda bak kuzum
Uyudum biraz iyiyim cok sukur. Simdi de hafiften belim agriyo :))Ben regl olacakken belim agrimaz hic.Canım bahsettiğin belirtiler için henüz çok erken hamileliğin ilk evrelerinde görmek zor diye biliyorum daha kese oluşmamıştır bile. Daha erken testler için stres yapma ve düşünmemeye çalış kendini başka şeylere var. Sonradan daha çok üzülürsün. Kafaya takınca daha zor oluyormuş
Canimmm bol limonla ic o zaman lezzetli oluyorAma lahana corbasıyla yemek yemekten sogudum resmen nasıl içeceğim bılmıyorum
Gozun aydin canimmm hayirli ugurlu olsunKızlar sonundaaaa
Ya aslında o Sıvı geldiğinde ilişki olursa aynı şeye denk gelmiş oluyor canım. Yumurtlama problemin yoksa almaBilmiom bakıom netten de kapıda ödeme yok olanlarda pahalı ya
canim bende damar yok sadece hassasiyet şişkinlik ve ucunda koyulasma varHamileliğin ilk haftalarında göğüs üzerinde çıkan damarlar hakkında bilgi verebilir misiniz hamileler ve bu konuda bilgisi olanlar:))
bidaha yap istersen baya gecikme olmuş varsa çıkar artık sanırım. en azından öğrenmiş olursun. çıkmazsa bir muayene olursun doktoraMrb bayanlar ben aranıza yeni katıldım :) bebişim olsun istiyorum. Adetim gecikti. Geciktikten 1 hafta sonra evde test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım 3 hafta oldu tekrar yapsam pozitif olma ihtimali varmı sizceee çok heycanlı ve korkağım
hemen cikmayabilir ama çıkması içinde suan yeterli bi zaman bu. eğer cikmazsa bir doktora git derim yada kan tahlili verebilirsin daha net olurBen negatif olduğunu düşünüp hayatıma devam ediyordum belki strestendir diye kasıklarımda batmalad başladı gögsümde dokununca acıyor acaba demeye başladım. Ama negatiften pozitife dönermi ki