• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Her gun hepiniz icin dua ediyorum canim sizlerde benim icin edin bebegim saglikli olsun kucagima almak nasip olsun insallah. Canim bunu yapan almanlar isvicreliler degil musluman yabancilar :) yani yine bizim millet bunlarin soyadi takintisi yokki kadin isterse kendi soyadini kullanir cocugunada verir, erkek olsun illa diyenide hic duymadim bizlerde var malesef bu tur seyler, yengem almanyada dün konusuyoduk ozellikle biz yabancilara söylemiyorlar dedi. hayirlisi olsun tabiki kaldi surda 12 gub bekleriz sorun degil :) insallah darisi en kisa zamanda sizlere olsun rabbim yar ve yardimciniz olsun her daim
Ben yanlış anlamışım canım kafa gitti iyice işe bak her yerde aynıyız yani ne diyim Allah akıl fikir versin
Duamdasın canım benim öpüyorum:KK200:

Ben yanlış anlamışım canım kafa gitti iyice işe bak her yerde aynıyız yani ne diyim Allah akıl fikir versin
Duamdasın canım benim öpüyorum:KK200:
Insallah en kisa zamanda yasa bu güzel duyguyu.. tabi insan tekmeler olana kadar pek birsey hissetmiyor sanirim :):KK36:

Her gun hepiniz icin dua ediyorum canim sizlerde benim icin edin bebegim saglikli olsun kucagima almak nasip olsun insallah. Canim bunu yapan almanlar isvicreliler degil musluman yabancilar :) yani yine bizim millet bunlarin soyadi takintisi yokki kadin isterse kendi soyadini kullanir cocugunada verir, erkek olsun illa diyenide hic duymadim bizlerde var malesef bu tur seyler, yengem almanyada dün konusuyoduk ozellikle biz yabancilara söylemiyorlar dedi. hayirlisi olsun tabiki kaldi surda 12 gub bekleriz sorun degil :) insallah darisi en kisa zamanda sizlere olsun rabbim yar ve yardimciniz olsun her daim

Canım benim inşallah hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur,sağlıklı bir şekilde inşallah. :KK200:

Kızlar ben sözde adet oldum ama sadece öğlen peçeteye çok afedersiniz pembemsi kan geldi. Daha da ne gelen var ne giden. Ama biliyorum olacağımı. Bazı aylar böyle oluyor. Bildiğim halde herseferinde yine de ümitleniyorum. Acaba yerleşme kanamasımı diye.

Aminnn kuzum darisida sizlere olur insallah en kisa zamandaa

İnşallah canım ama ben sanırım Temmuza kadar beklicem tedavi için. Daha 24 yaşındayım ve burda 25 yaşından önce hiçbirşeyi sigorta karşılamıyormuş.
Yazın memlekete gittiğimde çare aricam. Tabi inşallah ozamana kadar hamile kalırım.

İnşallah canım ama ben sanırım Temmuza kadar beklicem tedavi için. Daha 24 yaşındayım ve burda 25 yaşından önce hiçbirşeyi sigorta karşılamıyormuş.
Yazın memlekete gittiğimde çare aricam. Tabi inşallah ozamana kadar hamile kalırım.
Insallah rabbim o kadar bekletmez canim benim yasin genc bekle bakalim allahtan hayirlisi insallah. Belki hic ummadigin anda gelir.

Screenshot_2016-11-16-06-20-25.webp
kızlar en alttaki koyu olan bugun yaptigim ovulasyon testi..bat 20 kasim 5 gun var...koyuasti testim. sizce olabilr mi yaa :skandal:

Evde normAl test varsa yapsana hemen buraya yaz ayy cok heycanlı:) benimde bat büyük ihtimal ayın 19u. Bende test alıp yapcam bugün:)
E hani 18 inde yapiyorduk :) ya burda millete kiziyordum ama test yapmaya hazir deilim yarinda pozitif olursa ozaman yaparim.cunku pko var heran hersey olabilir son testim var elimde :)

E hani 18 inde yapiyorduk :) ya burda millete kiziyordum ama test yapmaya hazir deilim yarinda pozitif olursa ozaman yaparim.cunku pko var heran hersey olabilir son testim var elimde :)

Yaa 18inde yapıyoduk ama ben dayanamıcam galiba :) aklımı cok kurcalıyo. En azından olmadıgını ögreneyimde adete hazırlanıyim şimdiden ayagımı sıcak falan tutayım :(

Yaa sende var galiba ovu testini yumurtlamada pozitif görmüştün dimi

Yaa 18inde yapıyoduk ama ben dayanamıcam galiba :) aklımı cok kurcalıyo. En azından olmadıgını ögreneyimde adete hazırlanıyim şimdiden ayagımı sıcak falan tutayım :KK43:

Yaa sende var galiba ovu testini yumurtlamada pozitif görmüştün dimi
Evet canim 4 unde pozitifi gordum cok net..yarinda ovu yapcam boyle koyu cikarsa hemen ayni idrarla gebelik testi yapicam insallah..esimin dogum gunu 20 kasim.19 u kutliycam..kac gundur bi koyulasmadi umudum yoktu ona gore kutlama plani yapcam diyordum.simdi bukadar net koyulasinca bi umudum var ama bakalim.pko oldugu icin korkuyrm yine yunurtlama olabilir mi diye

Evet canim 4 unde pozitifi gordum cok net..yarinda ovu yapcam boyle koyu cikarsa hemen ayni idrarla gebelik testi yapicam insallah..esimin dogum gunu 20 kasim.19 u kutliycam..kac gundur bi koyulasmadi umudum yoktu ona gore kutlama plani yapcam diyordum.simdi bukadar net koyulasinca bi umudum var ama bakalim.pko oldugu icin korkuyrm yine yunurtlama olabilir mi diye

Bunların hepsini bu sabah mı yaptın :)

Back
X