- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
Hayir canim son 4 gunun :)sadece en alttaki koyu bugunun yaniBunların hepsini bu sabah mı yaptın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim son 4 gunun :)sadece en alttaki koyu bugunun yaniBunların hepsini bu sabah mı yaptın :)
Ayin 4 unde pozitifi gordm yumurtlama testinde ..onu yanlis anladn sanirimBunların hepsini bu sabah mı yaptın :)
Insallahh canimm hepimizde beraber insallahBabies16 cani gönülden insallah vardir diyorum insallah

Benim 10 gün bugün idrar testi negatif geç dölleme olduğum da kan da kesin değer çıkıyor mu yarın kan veriyorum. belli olacak herşey.Verebilir canım çünkü geç yumurtlayınca adet de geç oluyor. Benımki geç döllenmeydi. Gecikmenin 4.günü 28 çıkmıştı değer kanda. İdrarda çıkmazdı muhtemelen. 6. Gün değer 101 olmuştu idrarda silik çıkmıştı o da hemen çıkmadı. Şüphen varsa kan testi yaptır canım
Ayin 4 unde pozitifi gordm yumurtlama testinde ..onu yanlis anladn sanirim
Ordudan yağışlı birden Günaydın kızlar
İstanbulda hava nasıl şuan bilmyom yataktayım hala ama benim ev şuan kaynanalı kaynatalı pffff![]()
Çok şükür tekim kız onlar evimde kalamaz bile evleri var evlerinde kalsınlar onlarda orduda Allah'tan evleri uzak bana ohh ne güzel
Bende normalde tekimde 1 aylıgına bize geldiler :/
Demissinya hepsini bu sabahmi yaptin diye.ondan dedim hepsini bu sabah yapmadim son 4 gune ait..daha once 2 kere yumurtladigimi hic farketmedim ilk defa ovu. testi kullaniyrm cunku canim.bakalim hayirlisi yinede cok guvenmiyrm yarinda bakicamBunların hepsini bu sabah mı yaptın :)
Sana katiliyorum S selifor bana da oyle geliyorokeanoss00 Canim belirtilerine bakarsak bence sen hamilesin umutlandirmak gibi olmasın ama icimden öyle geçti hayırlı haberlerini alırız insaAllah
![]()
okeanoss00 Canim belirtilerine bakarsak bence sen hamilesin umutlandirmak gibi olmasın ama icimden öyle geçti hayırlı haberlerini alırız insaAllah
![]()
Seninle bat ayniydi galiba bizim degil mi? 21 kasim... Gebelik testi beni cok mutsuz ediyor, negatifi gormek yani... Ben muhtemelen yapmicam bu ay, zaten olursa mucize olur, verimsiz bir aydi cunku...inanir misin dua ederken bebek icin ama asil onemkisi sabir icin dua ediyorum. Sakin ve sabirli olup akisa birakmak lazim sanirim.Burda bir arkadaşın 7 gün önce idrar testinde pozitifi gördüğünü görünce ben de idrar testi yapayım dedim sabah negatif çıktı. 7 gün kaldı benim de ama umutsuzluğa kapıldım. Hayırlısı Allah'tan olmazsa da var bir zamanı demekki.
23'ü benim canım. 2 gün var aramızda. Benim de en çok sabıra ihtiyacım var sanırım. Zaten yapı itibariyle çok tez canlı bir insanım gerçekten çok yıprandım bir de daha ilk sefer denedik. Bundan sonra nasıl geçer bilmiyorum. Eşim göğüslerin çok şiş ve sert diyor umutlanıyorum hamileyim diye test yaptım negatif işte. Of valla moralim bozuldu. Yapmasam da içim durmuyor.Seninle bat ayniydi galiba bizim degil mi? 21 kasim... Gebelik testi beni cok mutsuz ediyor, negatifi gormek yani... Ben muhtemelen yapmicam bu ay, zaten olursa mucize olur, verimsiz bir aydi cunku...inanir misin dua ederken bebek icin ama asil onemkisi sabir icin dua ediyorum. Sakin ve sabirli olup akisa birakmak lazim sanirim.