evet birlikte haraket edelim bu ay:) tedavi felan görüyomusunuz:)?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay onlarda ne rahatlarmış canım ya varmı bir gelişme peki ?Ulaştım sonunda canım dört buçuk gibiydi. Asistan açtı. Doktor muayenede what sap tan yazın ben aklımda tarihleri tutamam dedi ararım sonra sizi diye attim ama dönüş olmadı çok sinir oldum şeytan diyor git başka doktora da işte kafama göre bulamıyorum
ay canım benim çok saol ya yine de belki yanlış çıkmıştır deyip çok umutlanmayım değil mi, sonra hayal kırıklığı daha zor olur.Valla kendimin gibi sevindim bu ay hamile kalmasam bile sizlerin olunca mutlu oluyorum :) eşine sürpriz olsun kesinleşince söyle bence de
inşşallah Allahım senide bu ay mutlu etsin hep beraber sevinirriz
18 inde yapcaz kizlarrrrr gaza gelmeyin hemen erken diye çıkmayabilirYapma bnce 18inde bizimle yap bizde 18inde yapcz bi kac kisi bmmde bat 19
Aynen yaaa yarin yine ovu testi yapcam duruma gore ya yarin yada cuma test yapmam lazim cumartesi surpriz yapicam esime dogum gununde insallahKaldi iki gun safak sayiyoruz ne olur hepimiz gulelim sevinelim Allah im![]()

Çizgiyi bende gördüm cnm bence direk kan veray canım benim çok saol ya yine de belki yanlış çıkmıştır deyip çok umutlanmayım değil mi, sonra hayal kırıklığı daha zor olur.inşşallah Allahım senide bu ay mutlu etsin hep beraber sevinirriz
![]()
ay canım benim çok saol ya yine de belki yanlış çıkmıştır deyip çok umutlanmayım değil mi, sonra hayal kırıklığı daha zor olur.inşşallah Allahım senide bu ay mutlu etsin hep beraber sevinirriz
![]()
Kapida odemeli bilmiyrm canim n11 den ben strip aldim 20 ovu 2 gebelik 19 lirayaArkadaslar bu ayin 19u bat adet olursam ovulasyon ve gebelik testi siparis etmek istyrm ams kapida odemeli alcm bilginiz varsa yardmci olun lutfen ben baktm bulamadim kapida odemeli lutfn alan yada bilgisi olan yardmci olabilirmi burda ovu. Testi eczanede 29 tl 3 tane var tutturamyrm onla aldm bosu bosuna tutturamadim toplu almak istyrm![]()
AmiinKaldi iki gun safak sayiyoruz ne olur hepimiz gulelim sevinelim Allah im![]()

cnmInsallah canim insallah en guzel hediyeni verrsin bunu kalpten istyrm ovu. Testni nerden aldn bulamiyrm bn ya hep kredi kartyla kapida odemeli yok eczanedede pahali ve azAynen yaaa yarin yine ovu testi yapcam duruma gore ya yarin yada cuma test yapmam lazim cumartesi surpriz yapicam esime dogum gununde insallah![]()
Anladm cnm sagol bulamiyrm ya hersey kredi karti olmus malesef bizde kullanmiyrz sagol cnmKapida odemeli bilmiyrm canim n11 den ben strip aldim 20 ovu 2 gebelik 19 liraya
canım yarın sabah da test yapaym cıkarsa öğlene gidip kan vericem inşşallah, duanızı bekliyorumÇizgiyi bende gördüm cnm bence direk kan ver![]()

cnm dr kist erimemiş dedi . adetin 4.günü gel dedi. sanırım o zaman da erimezse yine korun diyecek onun hakkında birsey demedi bn de sormadım açıkcası aklıma gelmedi moralim bozuldu
doğru söylüyorsun temkinli olaym yinede, canım hiç nir belirtim yok ya, her aydan daha düz sıradan bir ay,hatta ben buay ful kendmi diyete verdim 8 kilo verdim, devamda ediyodum diyete yani baya az beslendim oyüzden umutsuzdum, ama ben şokAynen canım ben her zaman kesinleşmeden sevinmem sen de öyle yap inşallah inşallah sularımız kabul olur göğüslerinde ne giib belirtiler oldu

doğru söylüyorsun temkinli olaym yinede, canım hiç nir belirtim yok ya, her aydan daha düz sıradan bir ay,hatta ben buay ful kendmi diyete verdim 8 kilo verdim, devamda ediyodum diyete yani baya az beslendim oyüzden umutsuzdum, ama ben şok![]()
Hepsimedikal diye bi site var cnm orda kapıda ödeme var sanırım ama ben ordan almamıştım onu yeni gördüm bi bak istersenInsallah canim insallah en guzel hediyeni verrsin bunu kalpten istyrm ovu. Testni nerden aldn bulamiyrm bn ya hep kredi kartyla kapida odemeli yok eczanedede pahali ve az
İnşallah çıkar cnm dualrmz seninlecanım yarın sabah da test yapaym cıkarsa öğlene gidip kan vericem inşşallah, duanızı bekliyorum![]()

amin rabbimden tek dileğim hepimize bu duyguyu yaşatsın ben 39 yaşındayım ama kürtajdan sonra adetelrim daha da kısaldı düzene girmedi dr.gittim sorun yok dedi bu aydan çok umutluydum kırmızılar geldi ama çok değil günlük pedimi bile afedersin doldurmuyo ne bilim aklımda bin tane deli sorular kafayı yiyorum sanırım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda rabbim olacağı zamanı bilir yevekkül edip beklamekten başka şansımız yok canım cevabın içinde çok saol rabbim enkısa zamanda sana ve burda isteyen hepimize nasıp etsin allaha emanet olunGunaydin amin canimm rabbim hepimize hayirlisiyla versin gonlumuzdekileri