• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

evet bu marka ovulasyonu takip ettim bu ay zaten memnundum, yarın sabah ilk idrarla inşallah yapıcam, leyla gibi geziyorum ortalıkta, işin zor kısmıda eşime söylemedn nasıl durcam, ben hiçbişeyi saklamazdm ondan, mutlulugmdan anlar diye korkuyorm,:rolleyes:
bozuntuya verme 1 den fazla varsa elinde aksamda yapıp soyleyebilirsin dayanamazsan bence tekrar cikcak o çizgi

bozuntuya verme 1 den fazla varsa elinde aksamda yapıp soyleyebilirsin dayanamazsan bence tekrar cikcak o çizgi
ya ben kan testi yapıp yüzde yüz emin olup söylemek istiyorum,:spor::spor: oda çok üzüldü olmamasına, yani tekrar umut kırıklığı yaşamasın istyorum canım, zaten işin en zevkli kısımı ona söyleme kısmı, şimdiden heyecanlandım:KK49:şuan tek duam sabah tekrar göreym o çizgiyi:KK68:

:KK42:
Screenshot_2016-11-16-13-31-57.webp
kızlar ya mavi olan ovu. testim..bat a 5 varken sabah atmistim..o gazla gebelik testi yaptim yesil olan..ama tertemiz

Back
X