- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
2 haftalıkken nasıl öğrendiniz kanda mi çıktı ilişkiye girdikten 2 hafta sonra mı tam ögrendinizAnlayamadim canim neyi sordugunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 haftalıkken nasıl öğrendiniz kanda mi çıktı ilişkiye girdikten 2 hafta sonra mı tam ögrendinizAnlayamadim canim neyi sordugunu
bozuntuya verme 1 den fazla varsa elinde aksamda yapıp soyleyebilirsin dayanamazsan bence tekrar cikcak o çizgievet bu marka ovulasyonu takip ettim bu ay zaten memnundum, yarın sabah ilk idrarla inşallah yapıcam, leyla gibi geziyorum ortalıkta, işin zor kısmıda eşime söylemedn nasıl durcam, ben hiçbişeyi saklamazdm ondan, mutlulugmdan anlar diye korkuyorm,![]()
Hamile misin Can'ım benimmmmKızlar sonundaaaa
Aaay inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız idear mi kan mı yaptırıcaz test olarakBeklerim 18i sabahi senide
Adetten 7 gün önce idrar testiyle mi ögrendinizben adetten 7gun once ogrendim canim ozaman senin daha garanti olabilir
evet ultra erken gebelik testiyleAdetten 7 gün önce idrar testiyle mi ögrendiniz
ya ben kan testi yapıp yüzde yüz emin olup söylemek istiyorum,bozuntuya verme 1 den fazla varsa elinde aksamda yapıp soyleyebilirsin dayanamazsan bence tekrar cikcak o çizgi

oda çok üzüldü olmamasına, yani tekrar umut kırıklığı yaşamasın istyorum canım, zaten işin en zevkli kısımı ona söyleme kısmı, şimdiden heyecanlandımMarkası neydı acabaevet ultra erken gebelik testiyle
Gönderiyorum geri geliyorlar. Kimse istemiyoki. Bugün gittiler diye seviniyordum ki cumartesi geleceklerini öğrendim.Allah yardımcımız olsun valla bende bazen şeyoluyom ama yapcak bişey yokya sabır deyip günlerinin dolmasını beklemeli.
Evet o şişkinlik oluyor kan testi yaptır bakalım. İnşallah güzel haber vereceksincANIM ilk kez geçikme yaşıyorum hayatım dailkkez sanki adet olmusum temizlenmişim yeni aya başlamısım gıbıyım ama hazımsızlık gıbı bı sısıkınlık var
laboquick canim erken ve normal testide cok iyiMarkası neydı acaba
sağol cnm anladım simdi kim bulduysa iyi bulmuşBeklenen adet tarihi nin kod adı canım![]()
Yok canim yok nerdeee2 haftalıkken nasıl öğrendiniz kanda mi çıktı ilişkiye girdikten 2 hafta sonra mı tam ögrendiniz
totem yaptim o yuzden ekledim takvimi. Hamile degilim nerde bende o sans :)O markayı bulamadım eczacımda başka markada gösterir mi acaba yalaboquick canim erken ve normal testide cok iyi
hayal gibi çizgi var gibi ay inşallah bebiş vardırYa bana hayal mü görüyorum varmı![]()
O markayı bulamadım eczacımda başka markada gösterir mi acaba yalaboquick canim erken ve normal testide cok iyi
Can'ım benm inşallah ya olur bakarsın 2 haftalık şimdi :)Yok canim yok nerdeeetotem yaptim o yuzden ekledim takvimi. Hamile degilim nerde bende o sans :)
baska markadada iyi olan vardır canim bi araştırO markayı bulamadım eczacımda başka markada gösterir mi acaba ya