- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
Ben sana akşam bi marka yollucam dedi 10 tl aldı bendenbaska markadada iyi olan vardır canim bi araştır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sana akşam bi marka yollucam dedi 10 tl aldı bendenbaska markadada iyi olan vardır canim bi araştır
inşallah yarın öğreneyim buraya hemen yazacağım allahım tüm isteyenlere versinEvet o şişkinlik oluyor kan testi yaptır bakalım. İnşallah güzel haber vereceksin
Canım maalesef tüp bebek olmadı. Bugün genetik test için kan verdik. İnşallah artık bu son engeldir :)
Ne saçma ama ya adete 5 gün kala nasıl böyle iki çizgi oluyorEki Görüntüle 1912361 kızlar ya mavi olan ovu. testim..bat a 5 varken sabah atmistim..o gazla gebelik testi yaptim yesil olan..ama tertemiz
Aynen öyle çok sevindik bizde kızı duyunca Rabbim tez zamanda sanada bu güzel duyguyu yaşatsın kalbi güzel kardeşim
Iste normalde yumurtlama doneminde bide hamilelikte 2 cizgi oluyorua..bende hamilemiyim diye test yaptim ama malesefNe saçma ama ya adete 5 gün kala nasıl böyle iki çizgi oluyor
Eki Görüntüle 1912361 kızlar ya mavi olan ovu. testim..bat a 5 varken sabah atmistim..o gazla gebelik testi yaptim yesil olan..ama tertemiz
Can'ım üzülme bence gebelik testinde hata cok oluyor sen arkadaşların dediği su etken ultra etken gebelik testi yaptır birde kanIste normalde yumurtlama doneminde bide hamilelikte 2 cizgi oluyorua..bende hamilemiyim diye test yaptim ama malesef![]()
Hic gücüm yok testi kaldiramam 1 2 gun artik..cumartesi yaptririm oda esimin dogum gunu varsa surpriz olsun diye.yoksada bida adet baya gecene kadar yapmam zaten pazar adet tarhim.Can'ım üzülme bence gebelik testinde hata cok oluyor sen arkadaşların dediği su etken ultra etken gebelik testi yaptır birde kan
Oyle demek yokk kuzumm olucak insallah Rabbimin de istegiyle :)Yok canim yok nerdeeetotem yaptim o yuzden ekledim takvimi. Hamile degilim nerde bende o sans :)
Eki Görüntüle 1912361 kızlar ya mavi olan ovu. testim..bat a 5 varken sabah atmistim..o gazla gebelik testi yaptim yesil olan..ama tertemiz
Ama siliği birak gölgesi bile cikmadi canimNeden bilmiyorum inşallah seni yaniltmam bence sen hamilesin içimden öyle geçiyor inşallah doğru olur bence gebelik testini yenile yarın
kuzum ya üzüldm bak benim gazımla olunca, daha adet gününe var bence bi kacgün sonra tekrar yap, inşallah hepimiz mutlu haberi alacağız,Black87 yaptım. sonuc negatif.. Zaten hic bi belirti yoktu beklemiyodum.. Ama senin umudun olmadığı halde pozitif cıkınca bende gaza geldim:) bu ay da yok.
İnş senin vardır . Kan sonucunu Yaz buraya olur mu:)
yazarım yarın inşallahh canımBenim ovulasyon bile negatifti daha 5 gün varmış üzülme. Hem ovulasyon hcg testlerine göre daha hassasmışEki Görüntüle 1912361 kızlar ya mavi olan ovu. testim..bat a 5 varken sabah atmistim..o gazla gebelik testi yaptim yesil olan..ama tertemiz
Peki ovu da negatftan kac gun sonra hcg de pozitifi gordun canim..bide belirtilerin nelerdi..benim kasigimda tek bi nokta her hareketimde aciyor idrarimi yaparken kasiklarimda baski olusuyor suan en belirgin bunlar var..bide ilginc goguslerimde hic damarlanma olmamasina ramen asiri sizliyorlar.normalde adete 1 hafta kala damarlarim cok belirginlesirdi ve sizlardi.simdi damarsiz ama sizliyorBenim ovulasyon bile negatifti daha 5 gün varmış üzülme. Hem ovulasyon hcg testlerine göre daha hassasmış
Bu ovulasyon testleri ilk idrarla yapılırsa hamilelik için sonuç verir mi acaba? Normalde ilk idrarla yapmayın diyor ya üzerinde merak ettim :)Benim ovulasyon bile negatifti daha 5 gün varmış üzülme. Hem ovulasyon hcg testlerine göre daha hassasmış
sabah yine aradım dönmediniz diye ameliyattan yeni gelmiş bakacak şimdi dedi. Tekrar cevap geldi şükür kanda gebelik testine bakıp ona göre konuşalım tekrar tahlil sonucunu gönderdim ayin 9unda yaptım diye ona cevap bekliyorumAy onlarda ne rahatlarmış canım ya varmı bir gelişme peki ?
yeni doktor bulmak istiyorum galiba artık ya hamile olsaydım önceden yapmazdı böyle amaevet birlikte haraket edelim bu ay:) tedavi felan görüyomusunuz:)?
Ya ben gece 2 gibi lavovaya gitmistim.6 da namaza kalkiyrm esimi falan kaldryrum ozaman yaptim testi genelde hep oyle yaptm bu ay..o ilk idrar sayiliyormu bilmiyrm normaldede 4 saat lavobaya cikmayin yaziyor cunku..yapinca bugun pozitife yakin koyulukta cikti ama gebelik negatf malesef.gebeligi ilk idrarla yapmadim amaBu ovulasyon testleri ilk idrarla yapılırsa hamilelik için sonuç verir mi acaba? Normalde ilk idrarla yapmayın diyor ya üzerinde merak ettim :)