- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk idrarla yapmayın yazıyor içeriğinde o yüzden doğru sonuç vermeyebilir canım.Ya ben gece 2 gibi lavovaya gitmistim.6 da namaza kalkiyrm esimi falan kaldryrum ozaman yaptim testi genelde hep oyle yaptm bu ay..o ilk idrar sayiliyormu bilmiyrm normaldede 4 saat lavobaya cikmayin yaziyor cunku..yapinca bugun pozitife yakin koyulukta cikti ama gebelik negatf malesef.gebeligi ilk idrarla yapmadim ama
Iste ilk idrar sayilmaz 4 saatlik idrar.uzerindede 4 saatlik olsun yaziyor..12 de yatsam sabah 8 9 da yapsam o sayilmazda 4 saatlik olur bence.cunku ben nerdeyse tüm ay oyle yaptim yum.tarihimi falanda o sekilde yaparken belirlemistim.Canım ilk idrarla yapmayın yazıyor içeriğinde o yüzden doğru sonuç vermeyebilir canım.
Ay hadi inşallah güzel haberlerini alırız yaa bnden kan alamadılar baktıramadm geciktm 6. gün oldu akıntım ve şişkinlikten başka bişe yokcANIM ilk kez geçikme yaşıyorum hayatım dailkkez sanki adet olmusum temizlenmişim yeni aya başlamısım gıbıyım ama hazımsızlık gıbı bı sısıkınlık var
Yeni adete 14 gun kala yumurtluyoruz canim ortalama.oyuzden 17 -10 gun kala arasinda ozellikle gun asiri muhakkak calisinArkadaşlar son adet tarihim 31 ekim. 7 kasımda adet bitti. Biz 13 kasımda çalışmalara başladık. Geç kaldık diye korkuyorum, yumurtlama dönemim geçmiş midir?
Evet daha az süre beklendiği için doğru olma olasılığı var dediğin gibi. Hayırlısı olsun canım. Gebelik testini bir de yarın ilk idrarla dene istersen.Iste ilk idrar sayilmaz 4 saatlik idrar.uzerindede 4 saatlik olsun yaziyor..12 de yatsam sabah 8 9 da yapsam o sayilmazda 4 saatlik olur bence.cunku ben nerdeyse tüm ay oyle yaptim yum.tarihimi falanda o sekilde yaparken belirlemistim.
Yeni adete 14 gun kala yumurtluyoruz canim ortalama.oyuzden 17 -10 gun kala arasinda ozellikle gun asiri muhakkak calisin
Bende ne hissediyorsunuzNeden bilmiyorum inşallah seni yaniltmam bence sen hamilesin içimden öyle geçiyor inşallah doğru olur bence gebelik testini yenile yarın
Eki Görüntüle 1912361 kızlar ya mavi olan ovu. testim..bat a 5 varken sabah atmistim..o gazla gebelik testi yaptim yesil olan..ama tertemiz
Ovu akintisi 5 6 cm uzar canim..bu ovu oncesi akintindir birazdaha bekle bikac gune gelir odaCanım bi de şunu sorayım, yumurtlama dönemindeki akıntının özelliklerini az çok hepimiz bi yerlerden okuduk. Benim akıntım bugünlerde çok az ama şeffaf renkli ve çekince 2 cm kadar uzuyor. Ovu akıntısı mıdır bu
Peki bidaha ovu yaptin mi canimaynısı 2gün önce bendede oldu ovulasyonda çift hcg de negatif benimde bata 5 kaldı Allahım büyük sabır gösterip beklicez inşallah bebişlerimiz bizimle olur
O şerit testler adet gecikince gösteriyomuş o yüzden ona güvenme bekle biraz erken gebelik testi yapAma siliği birak gölgesi bile cikmadi canim![]()
Belliycem canim 3 gun daha hayirlisi artikO şerit testler adet gecikince gösteriyomuş o yüzden ona güvenme bekle biraz erken gebelik testi yap
Peki bidaha ovu yaptin mi canim
Veriyor canim ben oyle ogrendimmBu ovulasyon testleri ilk idrarla yapılırsa hamilelik için sonuç verir mi acaba? Normalde ilk idrarla yapmayın diyor ya üzerinde merak ettim :)
umutsuzluğa kapılma canım herşeyin vakti zamanı var Rabbim sabrımızın mükafatını inşallah bebiş haberleri ile müjdelendirir.Sanki hic hamile olmayacakmış gibi,
Sanki hiç eşime baba olcaksın demeyecekmişim gibi bir his …