• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

S selifor canim sarimsagi denedim ben..banyodan odaya uzanmaya gecene kadar tadi agzima geldi..otrdum uzanmadan kalktim cokardim 1 2 dk bile surmedi ama azicik basindan almistim kokusu cabuk ciksin yukari diye :olamaz:

Arkadaşlar son adet tarihim 31 ekim. 7 kasımda adet bitti. Biz 13 kasımda çalışmalara başladık. Geç kaldık diye korkuyorum, yumurtlama dönemim geçmiş midir?

Ya ben gece 2 gibi lavovaya gitmistim.6 da namaza kalkiyrm esimi falan kaldryrum ozaman yaptim testi genelde hep oyle yaptm bu ay..o ilk idrar sayiliyormu bilmiyrm normaldede 4 saat lavobaya cikmayin yaziyor cunku..yapinca bugun pozitife yakin koyulukta cikti ama gebelik negatf malesef.gebeligi ilk idrarla yapmadim ama
Canım ilk idrarla yapmayın yazıyor içeriğinde o yüzden doğru sonuç vermeyebilir canım.

Canım ilk idrarla yapmayın yazıyor içeriğinde o yüzden doğru sonuç vermeyebilir canım.
Iste ilk idrar sayilmaz 4 saatlik idrar.uzerindede 4 saatlik olsun yaziyor..12 de yatsam sabah 8 9 da yapsam o sayilmazda 4 saatlik olur bence.cunku ben nerdeyse tüm ay oyle yaptim yum.tarihimi falanda o sekilde yaparken belirlemistim.

cANIM ilk kez geçikme yaşıyorum hayatım dailkkez sanki adet olmusum temizlenmişim yeni aya başlamısım gıbıyım ama hazımsızlık gıbı bı sısıkınlık var
Ay hadi inşallah güzel haberlerini alırız yaa bnden kan alamadılar baktıramadm geciktm 6. gün oldu akıntım ve şişkinlikten başka bişe yok

Arkadaşlar son adet tarihim 31 ekim. 7 kasımda adet bitti. Biz 13 kasımda çalışmalara başladık. Geç kaldık diye korkuyorum, yumurtlama dönemim geçmiş midir?
Yeni adete 14 gun kala yumurtluyoruz canim ortalama.oyuzden 17 -10 gun kala arasinda ozellikle gun asiri muhakkak calisin

Iste ilk idrar sayilmaz 4 saatlik idrar.uzerindede 4 saatlik olsun yaziyor..12 de yatsam sabah 8 9 da yapsam o sayilmazda 4 saatlik olur bence.cunku ben nerdeyse tüm ay oyle yaptim yum.tarihimi falanda o sekilde yaparken belirlemistim.
Evet daha az süre beklendiği için doğru olma olasılığı var dediğin gibi. Hayırlısı olsun canım. Gebelik testini bir de yarın ilk idrarla dene istersen.

Yeni adete 14 gun kala yumurtluyoruz canim ortalama.oyuzden 17 -10 gun kala arasinda ozellikle gun asiri muhakkak calisin

Canım bi de şunu sorayım, yumurtlama dönemindeki akıntının özelliklerini az çok hepimiz bi yerlerden okuduk. Benim akıntım bugünlerde çok az ama şeffaf renkli ve çekince 2 cm kadar uzuyor. Ovu akıntısı mıdır bu

Kızlar yumurtlamadan 4-5 gün önce beraberlik yaşayıpta, yumurtladığınızı sandığınız gün lavaboda akıntınızla beraber çok açık kahverengimsi-koyu kremsi bir pıltı düştüğü hiç oldu mu aranızda?

Sizce acaba döllenme olabilir mi bu durum diyeceğim ama yumurtladığınız gün veya yumurtanın çatladığı gün nasıl döllensin ki hemen... Ne düşünüyorsunuz?

:KK42:Eki Görüntüle 1912361 kızlar ya mavi olan ovu. testim..bat a 5 varken sabah atmistim..o gazla gebelik testi yaptim yesil olan..ama tertemiz

aynısı 2gün önce bendede oldu ovulasyonda çift hcg de negatif benimde bata 5 kaldı Allahım büyük sabır gösterip beklicez inşallah bebişlerimiz bizimle olur

Canım bi de şunu sorayım, yumurtlama dönemindeki akıntının özelliklerini az çok hepimiz bi yerlerden okuduk. Benim akıntım bugünlerde çok az ama şeffaf renkli ve çekince 2 cm kadar uzuyor. Ovu akıntısı mıdır bu
Ovu akintisi 5 6 cm uzar canim..bu ovu oncesi akintindir birazdaha bekle bikac gune gelir oda

Peki bidaha ovu yaptin mi canim

evet yaptım oda şaşırtıcı derecede hiç bir çizgi çıkmadı aynı gebelik testi gibi bembeyaz hatta ben ovulasyonda çift çıkınca koca karı testleri yaptım :D onlardanda pek anlamadım ama sonuçları denilen gibi... eşim kızıyo sabret bekle diyor bende artık sabredicem yoksa çok üzülüyorum:(

Back
X