• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adetim 7gun gecti bugun 2kere test yaptim silikte olsa cikti 2.çizgi bugün kan verdim yarin çıkacak hepimiz icin hayirlisi olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2017 bize ugurlu gelsin hepimiz hamiş girelim
Aaa 7 gün geçince bile silik mi çıktı ben ozaman umudumu kaybetmeyim gerçekten 3 gün var bat a bende olsaydı silik çıkardı diorum

canım benim de gebelik testimde silik çıkmıştı ve o zaman değerim 27ydi, demek ki seninki de yükselmiş epey. inşallah sağlıklı bir gebelik olur canımm, dualarım seninle.
Çok teşekkür ederim canım benim rabbim nasip etsin ama 2 gün önce 4.65 ti şimdi baya hızlı yükselmiş maşallah rabbim bebeklerimizi korusun

20161128_105252-1.webp

En ustteki iki gun once
Ortadaki dun
Altraki bu gun ki ovulasyon testi sonuc

canım benim de bat geçtikten 4 gün sonra silik çıktı, inşallahhh sende de vardır canımm.
İnşallah canım valla hiçbir ay böyle hissetmemiştim belirtide aramadım ama var gibi testte silik çizgi bile çıkmayınca dedim yok galiba ama bat geçsin inşallah yine yaparım test çok sağolun ya inşallah vardır güzel haberleri veririm size. Birde bişey sorucam benim normalde akıntım fazla olur ama yok kupkuruyum arada 1 damla limon sarısı okadar. Olmuşmuydu akıntın

İnşallah canım valla hiçbir ay böyle hissetmemiştim belirtide aramadım ama var gibi testte silik çizgi bile çıkmayınca dedim yok galiba ama bat geçsin inşallah yine yaparım test çok sağolun ya inşallah vardır güzel haberleri veririm size. Birde bişey sorucam benim normalde akıntım fazla olur ama yok kupkuruyum arada 1 damla limon sarısı okadar. Olmuşmuydu akıntın
aynı seninki kadar canım, çok az oluyordu. ancak şimdi yoğunlaşmaya başladı

Bnde oyle dudundumde bilmedgm icin bu test sadece 1 gun mu pozitif gosteryr cnm yoksa 2 3 gun gostermesimi gerekiyor onu bilmiyrm cevap verdgn icin tesekkue ederm cnm
Sanırım çatlama olmadığı sürece pozitif gösteriyor. Sizin yolladığınıza göre çatlamış yumurtanız bu akşamı değerlendirin :)

Back
X