• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

günaydın kızlar. benimde bat 11 aralık ama hiç bir belirtim yok. bu ay rahim filmi çektirmiştim bende. ama yine de pek umudum yok. gerçi belirti olması için erken sanırım ama bir hafta önceden bile hisseden var zaten ben hissetmiyorumda öyle bişey.

Eki Görüntüle 1918085
En ustteki iki gun once
Ortadaki dun
Altraki bu gun ki ovulasyon testi sonuc
Canım yumurtan çatlayana kadar gün gün koyulaşır, en koyulaştığı günü değerlendirmen lazım. Seninki silikleşmeye başladığı için yumurtan çatlamış. Dünü filan değerlendirdiysen iyi. Bugünü de ilk fırsatta değerlendir bence çünkü yumurta çatladıktan sonra 24 saat daha döllenebiliyormuş. İyi şanslar sana..

Canım yumurtan çatlayana kadar gün gün koyulaşır, en koyulaştığı günü değerlendirmen lazım. Seninki silikleşmeye başladığı için yumurtan çatlamış. Dünü filan değerlendirdiysen iyi. Bugünü de ilk fırsatta değerlendir bence çünkü yumurta çatladıktan sonra 24 saat daha döllenebiliyormuş. İyi şanslar sana..
Evet canisi sagolsin dunu degerlendirdim bu gunude degerlendireym o zmn hayirlisi Allah tan bakalim

Endişe etme canım bişey yoktur inş kırmızı değiş sonuçta yani aktif bir kanama olmuyor. Bugün dr gidince numarasını al böyle durumlarda aramak için..doktorumla her an irtibattayız msjlaşıyoruz numara veriyorlar genelde özele gidiyorsan
Aynen ozele gidiyorum kuzum olmazsa oyle yaparim canim

Canim c.tesi gecesi kanamam basladi bir iki damla pazar gunu artti bebek yerlesemedi anlayacagin :KK43: ama kizlar sunu ogrendim doktorumda ayni seyleri soyledi bu surecte ne kadar cok stres yaparsan ustune dusersen tutmuyor saglikli olsan dahi duzenini bozuyorsun doktorum sonucta hamile kalabiliyosun bu seferlik olmadi bi dahakine olacak yeterki stres yapma dedi
Gecmisolsun canim kayiplar yasamis biri olarak ne desem tesellisi yok diyecegim bin sükür hamile kalabiliyoruz. yumurta varsa sperm varsa bigün hamile kalicaz insallah. streste elimizde olan bisey degil keske basarabilsek. bebekle yatip bebekle kalkiyoruz mumkunmu..
friendlyfriendly friendlyfriendly S selifor sabaha kadar rüyalar gördüm hep test yapıyodum bozuk çıkıyodu uyandım geri uyudum aynı rüyalar hep böyle devam etti saat 7 de yaptım testi ama negatif maalesef
Pariskizim Pariskizim belirtilerimiz hep beynimizin oyunu uzuldum senin icin ama inan kendim icin uzulmedim cunku adete 1 hafta kala olmadigina inandiriyorum kendimi ve helak olmuyorum. 3.5 yildir demekki bende careyi bunda buldum. bu ay olur insallah.
Bende ondan suphelendim calismala basladm ama iliskiden sonra hemen kalkmam gerekdi insallah olmusdur
Iliskiden sonra kalksanda nasip olduysa o sperm ulasir yumurtaya merak etme. calismalara gunasiri devam canim.
Hayrlisi olsun canim..mensim dün gece bitti ..daha var 10 15 gun.35 gunde bir oluyrm ben 2 3 aydir hep 2 3 gun gecikiyor artik ona gore hesapladim yeni bat i.ama bu 12. ayimiz.tedavisiz olmiycak sanirim
Babies16 Babies16 tedaviyi aklina getirme canim benimde sonum tüp bebek gibi gozukuyor ama hic aklima bile gelmiyo klomene odaklandim ben bu ay 2 ay kullanmayi dusunuyorum.

Selamun aleykum kizlar cevap alamamama ramen ısrarla yazacam cünkü siteyi ve sizleri cok sevdim varsin yazmayin :P
8 yumurtam vardi ikisi catlamisti bile carsamba gittigmde ve bugun altinci gun dun aksamdan beri asiri ama asiri bir siskinlik adet sancisi ve gaz sancisi vardi. Oturup kalkarken cok rahatsiz ediyordu. Cok zayif biriyim ve omru hayatimda gobek gormedim ama dun 3 aylik hamilegibi bi gobegim vardi esimle inanamadik.
Bukadar erken belirti olurmu sizce? Ve eger bunlar belirtiyse kanda cikmasi gerekmezmi? Gitsemmi bugün kan vermeye?
InsaAllah bu sefer sohbete alirsiniz beni :D

merhaba aranıza yeni katıldım diyebilirim daha önce üye olsam da bilgilenmek için mümkün oldukça takip etmeye çalıştım, 3 yıldır evliyiz ve artık bebeğimizin olmasına karar verdik, bu ay 4 kasımda adet oldum 9 unda bitti ve kasım 10-11-14-15-17-25 inde çalışma yaptık. bugün adet olmam gerekiyor, 2 gün önce meraktan evde test yaptım negatif çıktı, bugün heyecandan zaman geçmiyor hatta günlerdir adet olacak mıyım olmayacak mıyım diye merakla bekliyorum, bugün adet olmazsam testi tekrarlarsam sonuç net çıkar mı yoksa testi yapmak için birkaç gün beklemeli miyim

Selamun aleykum kizlar cevap alamamama ramen ısrarla yazacam cünkü siteyi ve sizleri cok sevdim varsin yazmayin :p
8 yumurtam vardi ikisi catlamisti bile carsamba gittigmde ve bugun altinci gun dun aksamdan beri asiri ama asiri bir siskinlik adet sancisi ve gaz sancisi vardi. Oturup kalkarken cok rahatsiz ediyordu. Cok zayif biriyim ve omru hayatimda gobek gormedim ama dun 3 aylik hamilegibi bi gobegim vardi esimle inanamadik.
Bukadar erken belirti olurmu sizce? Ve eger bunlar belirtiyse kanda cikmasi gerekmezmi? Gitsemmi bugün kan vermeye?
InsaAllah bu sefer sohbete alirsiniz beni :KK70:
Henüz çok erken belli olmaz kanda şüpheli ilişkiden 12 gün sonra yaptırabilirsin

Selamun aleykum kizlar cevap alamamama ramen ısrarla yazacam cünkü siteyi ve sizleri cok sevdim varsin yazmayin :p
InsaAllah bu sefer sohbete alirsiniz beni :KK70:

Canım,
Hayırlısı Diyelim... yaşadığın belirtiler erken Belirtilerle uyuşuyor. Ama döllenen yumurta Gebelik hormonu HCG salıyor ancak Rahime yerleştikten sonra yani döllenmeden 10 gün kadar sonra Kanda hızla yükselmeye başlıyor. Yani adetine 4-5 gün kala tespit edebilirsin. Ne kadar adetine yakın test yaparsan daha sağlıklı sonuç alabilirsin.

Canim gec okuyabildim mesajini aa sen adet olmussun bile klomen kullaniyosun ya catlatma ignesinden dolayi sanirim erkene alabiliyo bazen adeti. bende ilk klomen kullandigimda 27.gun adet olmustum normalde 30 gunde olurum. bu ay klomen kullanacak misin?
evet canım kullancam bu 3. ay olacak doktor ara vermezse ocak şubat mart tada kullancam inşallah o kadarına gerek kalmaz :( neyse önümzdeki maçlara bakcaz artık canım hadi bakalım bu ay da ortak noktamız klomen :)

Canım,
Hayırlısı Diyelim... yaşadığın belirtiler erken Belirtilerle uyuşuyor. Ama döllenen yumurta Gebelik hormonu HCG salıyor ancak Rahime yerleştikten sonra yani döllenmeden 10 gün kadar sonra Kanda hızla yükselmeye başlıyor. Yani adetine 4-5 gün kala tespit edebilirsin. Ne kadar adetine yakın test yaparsan daha sağlıklı sonuç alabilirsin.
Henüz çok erken belli olmaz kanda şüpheli ilişkiden 12 gün sonra yaptırabilirsin

Cok tesekkur ederimm..
Ben kana 6 gunde idrara 12 gunde geciyor saniyordum yanlis biliyormusum :)

Back
X