• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gecmisolsun canim kayiplar yasamis biri olarak ne desem tesellisi yok diyecegim bin sükür hamile kalabiliyoruz. yumurta varsa sperm varsa bigün hamile kalicaz insallah. streste elimizde olan bisey degil keske basarabilsek. bebekle yatip bebekle kalkiyoruz mumkunmu..

Sagol canim haklisin valla kafaya yerlesti mi cikmasi mumkun degil. Ama dusmeyelim yeterki Allah a sukurler olsun imkansizi yasamiyoruz pozitif mejaj gonderelim gelecek bebislere de bir an onve gelsinleer

Pariskizim Pariskizim belirtilerimiz hep beynimizin oyunu uzuldum senin icin ama inan kendim icin uzulmedim cunku adete 1 hafta kala olmadigina inandiriyorum kendimi ve helak olmuyorum. 3.5 yildir demekki bende careyi bunda buldum. bu ay olur insallah.

Iliskiden sonra kalksanda nasip olduysa o sperm ulasir yumurtaya merak etme. calismalara gunasiri devam canim.

Babies16 Babies16 tedaviyi aklina getirme canim benimde sonum tüp bebek gibi gozukuyor ama hic aklima bile gelmiyo klomene odaklandim ben bu ay 2 ay kullanmayi dusunuyorum.
Gecmisolsun canim kayiplar yasamis biri olarak ne desem tesellisi yok diyecegim bin sükür hamile kalabiliyoruz. yumurta varsa sperm varsa bigün hamile kalicaz insallah. streste elimizde olan bisey degil keske basarabilsek. bebekle yatip bebekle kalkiyoruz mumkunmu..

Pariskizim Pariskizim belirtilerimiz hep beynimizin oyunu uzuldum senin icin ama inan kendim icin uzulmedim cunku adete 1 hafta kala olmadigina inandiriyorum kendimi ve helak olmuyorum. 3.5 yildir demekki bende careyi bunda buldum. bu ay olur insallah.

Iliskiden sonra kalksanda nasip olduysa o sperm ulasir yumurtaya merak etme. calismalara gunasiri devam canim.

Babies16 Babies16 tedaviyi aklina getirme canim benimde sonum tüp bebek gibi gozukuyor ama hic aklima bile gelmiyo klomene odaklandim ben bu ay 2 ay kullanmayi dusunuyorum.

Canim c.tesi gecesi kanamam basladi bir iki damla pazar gunu artti bebek yerlesemedi anlayacagin :KK43: ama kizlar sunu ogrendim doktorumda ayni seyleri soyledi bu surecte ne kadar cok stres yaparsan ustune dusersen tutmuyor saglikli olsan dahi duzenini bozuyorsun doktorum sonucta hamile kalabiliyosun bu seferlik olmadi bi dahakine olacak yeterki stres yapma dedi
aynen canim doktor da beni bu seklde teskin etmsti. Demekki hamile kalabiliyosun demsti. Rabbim saglklsni versn hc canini skma

Kizlar msjlarinizda klomen okuyorum ne ise yariyor acaba? Doktor bana 3 kutu progestan verdi bunla birlikte folik asit 3 ay bu sekilde deneyecekmisim tutmazsa derin arastirmalara giricez dedi. Ama biliyosunuz bu ay tutmasada ufak capta bi gebelik oldu bu ilaclarla tutcak insallah diye hissediyorum :)

aynen canim doktor da beni bu seklde teskin etmsti. Demekki hamile kalabiliyosun demsti. Rabbim saglklsni versn hc canini skma

Amin canim cok bilgili degildim bu konularda acikcasi yasayinca ogreniyor insan biran anne moduna girince biraz moral cokmesi oldu ama bugun daha iyiyim cok sukur sizlerlede rahatliyorum

Canım senin daha varmış bata değer yükselir inşallah benim dört gün geçti de tam net çizgi çıktı hadi hayırlısı kan verecem bugün kızlar dua edin de değer iyi çıksın :dua:
Canım benim rabbim hayırlısını nasip etsin çift çizgi çıktıysa allahın izni ile gerisi gelir

Kızlar gunaydın haftasonu esimin memleketindeydik orda nternet baglantisi iyi degildi giremedim. ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 Pariskizim Pariskizim S selifor @lale_cik testim negatif. Aralikta klomen kullanmak istiyorum. Insallah sizden müjdeyi alırız bugün.
Benimde negatif canım sağlık olsun üzüldüm baya heveslenmistm ama kısmet değilmiş sizlerden pozitif görürüm diye duayla umutla girdim sendede yokmus diger sayfalara bakmadan yaziyorum sana daha insaAllah diger canlarda görürüm

Benimde negatif canım sağlık olsun üzüldüm baya heveslenmistm ama kısmet değilmiş sizlerden pozitif görürüm diye duayla umutla girdim sendede yokmus diger sayfalara bakmadan yaziyorum sana daha insaAllah diger canlarda görürüm

Canım ya kıyamam, sakın moralini bozma. Önümüzdeki aya stressiz bir şekilde ve sağlam bir psikoloji ile başlaman çok önemli. Biliyorum söylemesi zor ama. Bakalım bizler ne yapacağız? :(

Canım benim ya kıyamam, en azından daha fazla ümitlenmeden öğrenmiş oldun. İnşallah gelecek ay güler yüzün, hepimizin ki inş.

@friendly8584 S selifor sabaha kadar rüyalar gördüm hep test yapıyodum bozuk çıkıyodu uyandım geri uyudum aynı rüyalar hep böyle devam etti saat 7 de yaptım testi ama negatif maalesef
Benimde negatif canım bende rüyamda koyu ikinci cizgili test görmüştüm ben yapmışım falan ama anca rüyada işte:KK43:

Selamun aleykum kizlar cevap alamamama ramen ısrarla yazacam cünkü siteyi ve sizleri cok sevdim varsin yazmayin :p
8 yumurtam vardi ikisi catlamisti bile carsamba gittigmde ve bugun altinci gun dun aksamdan beri asiri ama asiri bir siskinlik adet sancisi ve gaz sancisi vardi. Oturup kalkarken cok rahatsiz ediyordu. Cok zayif biriyim ve omru hayatimda gobek gormedim ama dun 3 aylik hamilegibi bi gobegim vardi esimle inanamadik.
Bukadar erken belirti olurmu sizce? Ve eger bunlar belirtiyse kanda cikmasi gerekmezmi? Gitsemmi bugün kan vermeye?
InsaAllah bu sefer sohbete alirsiniz beni :KK70:
Canım adetinin geçmesini bekle bence. Gaz şişkinlik olabiliyor adet sancısı da oluyor ama en net belirti adet gecikmesi.

Back
X