• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

insaAllah canım benim sorma gece uyuyamayip kafama takinca rüyama girdi güzeldi orda yasadim en azından o pozitif görme duygusunu:KK43:
Benim de 1 yılı geçti denemeler malesef, iki kere kimyasal oldu, ilki tutsaydı bu ay doğum yapmış olucaktım. İnsan bunları düşüne düşüne iyice yaralanıyor gerçekten. Ama umudu da kesmek yok hiçbirimize. Bu forumda neler okuyoruz, bizim gibi bebek özlemi çeken bir sürü kadın şimdi anne oldu kızlar. Biliyorum üzülüyoruz, ama yine de salıvermeyin kendinizi. Dua edelim bol bol, allahın izniyle kucaklarımız boş kalmaz inşallah.

29.günümdeyim canım adetim düzensiz
Bekle bakalım 34 güne kadar normal diyolar. 1 hafta geçsin. Hemen üzülmek var mı öyle. İyice günün geçsin. 6. Gün gecikmede bile benimki çok silikti. Sabret birazcık daha. Allah'ın izniyle yüzün gülecek :dua: Yaklaşık 3 aydır adet görmüyorum koyu çıkan arkadaşlara özendim test yaptım. Yine silik çıktı. Bana da kısmet olmadı.

evet canım kullancam bu 3. ay olacak doktor ara vermezse ocak şubat mart tada kullancam inşallah o kadarına gerek kalmaz :KK43: neyse önümzdeki maçlara bakcaz artık canım hadi bakalım bu ay da ortak noktamız klomen :)
Bol bol calismalara devam canim klomenle istatistiksel olarak 4 ay deneme taraftariyim demisti dr.um. sen de dr kontrolunde devam et tatlim.
friendlyfriendly friendlyfriendly inan bende üzülmedim gayet normal tepkiler verdim. Ama garip bir şekilde umut var içimde. Bekleyelim görelim neler olcak bat geçerse yine test yaparız
Canim benim icimde umut yok umut olunca kendimi sasiriyorum. onumuzdeki ay olma ihtimalini dusunup mutlu oluyorum. Tabiki adet olmadigimiz surece her zaman sans vardir. ben cumartesi gunu 15.30a dr randevumu aldim bile:)
Benimde negatif canım sağlık olsun üzüldüm baya heveslenmistm ama kısmet değilmiş sizlerden pozitif görürüm diye duayla umutla girdim sendede yokmus diger sayfalara bakmadan yaziyorum sana daha insaAllah diger canlarda görürüm
Bu ay hicbirimizde yok canim nasip kismet. bi lale_cik lale_cik kaldi test yapmayan o iyi haberi verir insallah.

S selifor sakın kendini üzmee seninde benimde hepimizin var bi durak yeri. Hem bakalım dur daha, bi kaç gün geçsin umudunu yitirme inşallah kırmızıları görmeden kanda hamiş oldugunu öğrenirsin. Ama öncelik hep diyoruzya hayırlısı diye. Rabbim hakkında en güzelini hayırlısını nasip etsin inşallah. Ben tedaviye daha yeni başladım duamda hep sizler varsınız Rabbim önce aylardır yıllardır beklyenlere versin... Stres yapmak yok çünkü o bizm en buyuk düşmanımız.

Yok hamile değilim yarın adetimin 2.günü tekrar tedaviye başlıyoruz bakalım doktor randevum var 15.45 te. Bende de biraz yumurta tembelliği varmis. Dusuklerim de kan pihtilasmasi varmış ondan olmuş bakalım tekrar hamile kalırsam kan sulandirici iğne kullanacakmisim. Bu ay hamile kalmak istiyoruuummm beeen :))

Ayyy inşallah yılın son ayı gebe kalırsın seeenn :anne::dua:2016yı hamile kapatırsın inşallah :)):KK15:

kızlar hormon sonuçlarım çıktı da bilen yorumlayabilir mi rica etsem.. ben hiç anlamıyorum..

TSH: 1,86
SERBEST T4: 1,31
FSH: 8,1
PROLAKTİN: 24,37
ESTRADİOL: 25,09

S selifor

Son düzenleyen: Moderatör:
canim ben laboquick marka aldm seninki ne marka ben de ilk defa bu ay kullanmaya baslycam. Elnde trstlerin fotografi var mi net anlasilmiyo diyolar hangi gun pozitif oldgu.
iki cizgi olunca mi ertesi gun mu iliski oldu canim
Evet canım ben pco hastasıyım ve adetlerim hep düzensiz bu ay ilk defa laboquick marka aldım ve adetimin ilk gününden tam 23 gün sonra yumurtladım koyu çizgi olduğu gün değil de ertesi günü ve sonraki 2 günü değerlendirdik testin de resmini gönderiyorum canım umarım faydasını görürsün

Eklentiler

• IMG_1379.webp
    IMG_1379.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar ya bişey sorucam afedersnz demin lavaboda gördüm çamasırıma koyu kıvamlı akıntı gelmiş peçeteyede çok çok açık pembe gbi kahve gibi bi renk.bulastı sadece.rengi tam anlayamadm ama çok açıktı.normalmı hamilelikte yaa korktum :110::bicak:

Yok öyle deme daha kırmızıları görmedik umudum var hala hepimiz için
Öyle canım adet olmadan yok diyemeyiz ama bana kendim icin diyorum bunu var olsaydi çıkardı gibi geliyor gerci bir arkadas kac gun gecikmis öyle bile silik görmüş bende ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum belkii diyorum da işte yok yok bundan sonrasini heveslenmeden beklicem

Öyle canım adet olmadan yok diyemeyiz ama bana kendim icin diyorum bunu var olsaydi çıkardı gibi geliyor gerci bir arkadas kac gun gecikmis öyle bile silik görmüş bende ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum belkii diyorum da işte yok yok bundan sonrasini heveslenmeden beklicem
Canım hayırlısı olsn kırmızılar gelmemiş daha hala umut var

Benim de 1 yılı geçti denemeler malesef, iki kere kimyasal oldu, ilki tutsaydı bu ay doğum yapmış olucaktım. İnsan bunları düşüne düşüne iyice yaralanıyor gerçekten. Ama umudu da kesmek yok hiçbirimize. Bu forumda neler okuyoruz, bizim gibi bebek özlemi çeken bir sürü kadın şimdi anne oldu kızlar. Biliyorum üzülüyoruz, ama yine de salıvermeyin kendinizi. Dua edelim bol bol, allahın izniyle kucaklarımız boş kalmaz inşallah.
Seninki daha da zormus canım hic hamile kalmadim ben daha herkesin imtihani farkli farkli iste Allahim hayirlisiyla sağlıkla nasip etsin

Bekle bakalım 34 güne kadar normal diyolar. 1 hafta geçsin. Hemen üzülmek var mı öyle. İyice günün geçsin. 6. Gün gecikmede bile benimki çok silikti. Sabret birazcık daha. Allah'ın izniyle yüzün gülecek :dua: Yaklaşık 3 aydır adet görmüyorum koyu çıkan arkadaşlara özendim test yaptım. Yine silik çıktı. Bana da kısmet olmadı.
Vallahi umudumsun :dua: inşallah silikte olsa bu ikinci çizgiyi görücem. Gecikince yapıcam bende

Canım benim insaAllah öyle olur ve o kadar zaman gecip Hcgn yüksek olmasına rağmen silikmi çıktı yine bu testlere guvenmeklede iyimi yapıyoruz şüphe ettim aslında hangi marka o canım

Back
X