- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
29.günümdeyim canım adetim düzensizCanım adetin geçti mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29.günümdeyim canım adetim düzensizCanım adetin geçti mi?
Benim de 1 yılı geçti denemeler malesef, iki kere kimyasal oldu, ilki tutsaydı bu ay doğum yapmış olucaktım. İnsan bunları düşüne düşüne iyice yaralanıyor gerçekten. Ama umudu da kesmek yok hiçbirimize. Bu forumda neler okuyoruz, bizim gibi bebek özlemi çeken bir sürü kadın şimdi anne oldu kızlar. Biliyorum üzülüyoruz, ama yine de salıvermeyin kendinizi. Dua edelim bol bol, allahın izniyle kucaklarımız boş kalmaz inşallah.insaAllah canım benim sorma gece uyuyamayip kafama takinca rüyama girdi güzeldi orda yasadim en azından o pozitif görme duygusunu![]()
canım çok üzüldüm negatif çıkmasına benim de umudum yok canım adet gelecekVardır bunda da bir hayır canım o zaman batı bekle bence
Bekle bakalım 34 güne kadar normal diyolar. 1 hafta geçsin. Hemen üzülmek var mı öyle. İyice günün geçsin. 6. Gün gecikmede bile benimki çok silikti. Sabret birazcık daha. Allah'ın izniyle yüzün gülecek29.günümdeyim canım adetim düzensiz
Yaklaşık 3 aydır adet görmüyorum koyu çıkan arkadaşlara özendim test yaptım. Yine silik çıktı. Bana da kısmet olmadı.Aminn canimmİnşallah bu ay müjdeli haberi vereceksin canım.
Bol bol calismalara devam canim klomenle istatistiksel olarak 4 ay deneme taraftariyim demisti dr.um. sen de dr kontrolunde devam et tatlim.evet canım kullancam bu 3. ay olacak doktor ara vermezse ocak şubat mart tada kullancam inşallah o kadarına gerek kalmazneyse önümzdeki maçlara bakcaz artık canım hadi bakalım bu ay da ortak noktamız klomen :)
Canim benim icimde umut yok umut olunca kendimi sasiriyorum. onumuzdeki ay olma ihtimalini dusunup mutlu oluyorum. Tabiki adet olmadigimiz surece her zaman sans vardir. ben cumartesi gunu 15.30a dr randevumu aldim bile:)friendlyfriendly inan bende üzülmedim gayet normal tepkiler verdim. Ama garip bir şekilde umut var içimde. Bekleyelim görelim neler olcak bat geçerse yine test yaparız
Bu ay hicbirimizde yok canim nasip kismet. biBenimde negatif canım sağlık olsun üzüldüm baya heveslenmistm ama kısmet değilmiş sizlerden pozitif görürüm diye duayla umutla girdim sendede yokmus diger sayfalara bakmadan yaziyorum sana daha insaAllah diger canlarda görürüm
Yok hamile değilim yarın adetimin 2.günü tekrar tedaviye başlıyoruz bakalım doktor randevum var 15.45 te. Bende de biraz yumurta tembelliği varmis. Dusuklerim de kan pihtilasmasi varmış ondan olmuş bakalım tekrar hamile kalırsam kan sulandirici iğne kullanacakmisim. Bu ay hamile kalmak istiyoruuummm beeen :))

2016yı hamile kapatırsın inşallah :))Evet canım ben pco hastasıyım ve adetlerim hep düzensiz bu ay ilk defa laboquick marka aldım ve adetimin ilk gününden tam 23 gün sonra yumurtladım koyu çizgi olduğu gün değil de ertesi günü ve sonraki 2 günü değerlendirdik testin de resmini gönderiyorum canım umarım faydasını görürsüncanim ben laboquick marka aldm seninki ne marka ben de ilk defa bu ay kullanmaya baslycam. Elnde trstlerin fotografi var mi net anlasilmiyo diyolar hangi gun pozitif oldgu.
iki cizgi olunca mi ertesi gun mu iliski oldu canim
Senin daha fazla olmuş canım elimizden geleni yapıyoruz gerisni Rabbim bilirSeni o kadar iyi anlıyorum ki, benim de 3 yıl oldu ama yapacak bir şey yok işte olmayınca olmuyor.
Anladım canım hayırlısı olsun üzme kendini lutfen inşallah o kırmızılar gelmez canım
insaAllah şuan yeni olduğu için bu üzüntü sonra gecicek yeniden baslicak umutlar her ay olduğu gibiÜzülme canım tam olana kadar da koyma birşey kendini üzme.Allah hayırlısıyla nasip eder inş.
Öyle canım adet olmadan yok diyemeyiz ama bana kendim icin diyorum bunu var olsaydi çıkardı gibi geliyor gerci bir arkadas kac gun gecikmis öyle bile silik görmüş bende ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum belkii diyorum da işte yok yok bundan sonrasini heveslenmeden beklicemYok öyle deme daha kırmızıları görmedik umudum var hala hepimiz için
Canım benim insaAllah vardir insaAllah bu ay gelmiştir minigin güzel haberler olsunbenim de öyle içimde bir sevinç var ilk defa hamile olduğuma inanır gibiyim
Canım hayırlısı olsn kırmızılar gelmemiş daha hala umut varÖyle canım adet olmadan yok diyemeyiz ama bana kendim icin diyorum bunu var olsaydi çıkardı gibi geliyor gerci bir arkadas kac gun gecikmis öyle bile silik görmüş bende ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum belkii diyorum da işte yok yok bundan sonrasini heveslenmeden beklicem
Seninki daha da zormus canım hic hamile kalmadim ben daha herkesin imtihani farkli farkli iste Allahim hayirlisiyla sağlıkla nasip etsinBenim de 1 yılı geçti denemeler malesef, iki kere kimyasal oldu, ilki tutsaydı bu ay doğum yapmış olucaktım. İnsan bunları düşüne düşüne iyice yaralanıyor gerçekten. Ama umudu da kesmek yok hiçbirimize. Bu forumda neler okuyoruz, bizim gibi bebek özlemi çeken bir sürü kadın şimdi anne oldu kızlar. Biliyorum üzülüyoruz, ama yine de salıvermeyin kendinizi. Dua edelim bol bol, allahın izniyle kucaklarımız boş kalmaz inşallah.
Daha test bile yapmadin umudunu kaybetme canım bati bekle ama cok uzulmemk icin heveslenmeden benim gibicanım çok üzüldüm negatif çıkmasına benim de umudum yok canım adet gelecek![]()
Vallahi umudumsunBekle bakalım 34 güne kadar normal diyolar. 1 hafta geçsin. Hemen üzülmek var mı öyle. İyice günün geçsin. 6. Gün gecikmede bile benimki çok silikti. Sabret birazcık daha. Allah'ın izniyle yüzün gülecekYaklaşık 3 aydır adet görmüyorum koyu çıkan arkadaşlara özendim test yaptım. Yine silik çıktı. Bana da kısmet olmadı.
inşallah silikte olsa bu ikinci çizgiyi görücem. Gecikince yapıcam bendeCanım benim insaAllah öyle olur ve o kadar zaman gecip Hcgn yüksek olmasına rağmen silikmi çıktı yine bu testlere guvenmeklede iyimi yapıyoruz şüphe ettim aslında hangi marka o canımBekle bakalım 34 güne kadar normal diyolar. 1 hafta geçsin. Hemen üzülmek var mı öyle. İyice günün geçsin. 6. Gün gecikmede bile benimki çok silikti. Sabret birazcık daha. Allah'ın izniyle yüzün gülecekYaklaşık 3 aydır adet görmüyorum koyu çıkan arkadaşlara özendim test yaptım. Yine silik çıktı. Bana da kısmet olmadı.