Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim ne güzel şeyler söylüyrsun insan üzülünce bir an unutuyr gercegi demek ki hayırlısı degil daha zamani degil demeyi sabırla duayla elimizden geleni yapıp beklemek lazım bizlere de nasip olucak elbetS selifor sakın kendini üzmee seninde benimde hepimizin var bi durak yeri. Hem bakalım dur daha, bi kaç gün geçsin umudunu yitirme inşallah kırmızıları görmeden kanda hamiş oldugunu öğrenirsin. Ama öncelik hep diyoruzya hayırlısı diye. Rabbim hakkında en güzelini hayırlısını nasip etsin inşallah. Ben tedaviye daha yeni başladım duamda hep sizler varsınız Rabbim önce aylardır yıllardır beklyenlere versin... Stres yapmak yok çünkü o bizm en buyuk düşmanımız.
Bu ay hicbirimizde yok canim nasip kismet. bilale_cik kaldi test yapmayan o iyi haberi verir insallah.
ah kızlar keşke hepimiz iyi haber versek o kadar istiyorum ki ama içimde burukluk var olmadı gibiDaha test bile yapmadin umudunu kaybetme canım bati bekle ama cok uzulmemk icin heveslenmeden benim gibi![]()
Tsh ve T4 degerlerin iyi canım kendi sonuclarima baktım benim tsh yüksek sınırdn prolaktin 23.3 yazıyor sınırını benim sonucumda oda iyi bence sende fsh ve estradiolda iyi doktorunada göster o daha net bilgi vericektir insaAllah hayırlı zamanda hamis kalırsın
Hayırlısı canım bakalım nasipte ne varsaCanım hayırlısı olsn kırmızılar gelmemiş daha hala umut var
Doktorum bana olabilir korkma demişti. Hiç olmadı ama kırmızı değilse sanırım bir sorun yok ama doktoruna bi sor için rahat etsin canımKızlar ya bişey sorucam afedersnz demin lavaboda gördüm çamasırıma koyu kıvamlı akıntı gelmiş peçeteyede çok çok açık pembe gbi kahve gibi bi renk.bulastı sadece.rengi tam anlayamadm ama çok açıktı.normalmı hamilelikte yaa korktum![]()
Suan öyle hissediyorsun canım ama at bu duyguyu içinden gelmistir belki bellimi olur üzülme stres yapma daha belli değil hicbirseyah kızlar keşke hepimiz iyi haber versek o kadar istiyorum ki ama içimde burukluk var olmadı gibi![]()
İnşallah varya her gün dua ediyorum Rabbim hepinize tez vakitte tattırsın diyeVallahi umudumsuninşallah silikte olsa bu ikinci çizgiyi görücem. Gecikince yapıcam bende
Canım benim ne güzel şeyler söylüyrsun insan üzülünce bir an unutuyr gercegi demek ki hayırlısı degil daha zamani degil demeyi sabırla duayla elimizden geleni yapıp beklemek lazım bizlere de nasip olucak elbet
Hiç belli olmaz öyle düşünme kırmızılar gelene kadar ümit varah kızlar keşke hepimiz iyi haber versek o kadar istiyorum ki ama içimde burukluk var olmadı gibi![]()
Bebetime test ama belli bir süre sonra hcg düşüşe geçiyor. Belki ondan silik çıkmıştırCanım benim insaAllah öyle olur ve o kadar zaman gecip Hcgn yüksek olmasına rağmen silikmi çıktı yine bu testlere guvenmeklede iyimi yapıyoruz şüphe ettim aslında hangi marka o canım
Canım çok sağol ağzına yüreğine sağlık. Bende sizler için ediyorum sağ salim sağlıklı kucaklarına alsınlar dieİnşallah varya her gün dua ediyorum Rabbim hepinize tez vakitte tattırsın diye
hamişşerin duası kabul olur derler sizlerin dualarına çok ihtiyacımız varCanım sağolasın kırmızi değil koyu da değil.çok açık renkte sarı gibi çok çok açık kahve gibi bişey rengi bende anlayamadmDoktorum bana olabilir korkma demişti. Hiç olmadı ama kırmızı değilse sanırım bir sorun yok ama doktoruna bi sor için rahat etsin canım
icime su serptin canim Allah razı olsunHayat bana bunu öğretti olmaması olmasından hayırlıdır belki sözü.. Nasip kısmet Allaha bırak zamanı gelince istemediğin veya beklemediğin bi anda oluverir bide biz çok istiyoruzya gelmiyo sıpalar :)) sıkma tatlı canını Rabbim içini hüznünü çabalarını görüyo boş bırakır mı kucağını hiç... Sabredecez. En büyük silahımız. Sabır....
canım benim doktorum kahverengi akıntıların normal olduğunu söyledi, hatta az miktarda kırmızı akıntılar da normal dedi. bebeğin yerleşim sürecinde bu tarz lekelenmeler olur demişti. ama tabi muayeneye gittiğinde mutlaka akıntılardan doktoruna bahset.Canım sağolasın kırmızi değil koyu da değil.çok açık renkte sarı gibi çok çok açık kahve gibi bişey rengi bende anlayamadm![]()
Bende bu markadan yaptım canim bugün ve bilmiyordum o zamn normal demek kiBebetime test ama belli bir süre sonra hcg düşüşe geçiyor. Belki ondan silik çıkmıştır
Canım sağolasın içimi ferahlattın Allah razı olsn perşembe günü randevum ozaman sorucam mutlaka.çok teşekkür edermcanım benim doktorum kahverengi akıntıların normal olduğunu söyledi, hatta az miktarda kırmızı akıntılar da normal dedi. bebeğin yerleşim sürecinde bu tarz lekelenmeler olur demişti. ama tabi muayeneye gittiğinde mutlaka akıntılardan doktoruna bahset.