• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet canım ben pco hastasıyım ve adetlerim hep düzensiz bu ay ilk defa laboquick marka aldım ve adetimin ilk gününden tam 23 gün sonra yumurtladım koyu çizgi olduğu gün değil de ertesi günü ve sonraki 2 günü değerlendirdik testin de resmini gönderiyorum canım umarım faydasını görürsün
ay cok sagol canim mutlu oldum testler de ayni markaymis. Ne guzel...
Pko cok buyuk dert gebelikte.
Bende pko yok ama adet duzensizligi var :(
Bu yuzden yumurtlama gunumu bilmiyorum.
Cok sukur adetm basladi. 7. Gunden itibaren baslasam LH testinr erken mi olur ki

Kızlar ya sağ kasığımda hafif sancı hissetmeye başladım, adet belirtisi sancıya benziyor. Korkuyorum adet olurum diye :KK42:
Bu sancının gebelik belirtisi olma ihtimali var mı sizce?

ay canim benm de boyle.
Bu ay gec adet goruncr her gecktgm gun 1 tane test yaptm. O kadar negatif ki asiri negatif yani. Suphe gotrmez bi negatflik. Snr bozucu :/
Aynen canım eski testlerimide bir posette sakliyorum (psikolojimin bozuk oldugunu düşünüyorum artık) 4 tanesinde falan silik cizgi var buharlasma çizgisi diyorlar sanırım uzun zaman sonra çıktı digerleri hala tertemiz ikinci cizgi yeri ne zaman gerçek bir çizgi görücez acaba:KK43:

ay cok sagol canim mutlu oldum testler de ayni markaymis. Ne guzel...
Pko cok buyuk dert gebelikte.
Bende pko yok ama adet duzensizligi var :KK43:
Bu yuzden yumurtlama gunumu bilmiyorum.
Cok sukur adetm basladi. 7. Gunden itibaren baslasam LH testinr erken mi olur ki
Ben riske atmamak İçin öyle başlamıştım canım şükür 23. Gün koyu çizgiyi gördüm rabbim hayırlısını nasip etsin

Kızlar merhaba,
Batım 12 Aralık dün yumurtlama günümdü değerlendirdik fakat bugün karnımın sol alt tarafında değişik bir ağrı var bazen koşunca insanın boşluğu agrir ya ona benzer bişey usuttum sanirim acaba bugünde değerlendirsek mi çok kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var:KK24:

Kızlar merhaba,
Batım 12 Aralık dün yumurtlama günümdü değerlendirdik fakat bugün karnımın sol alt tarafında değişik bir ağrı var bazen koşunca insanın boşluğu agrir ya ona benzer bişey usuttum sanirim acaba bugünde değerlendirsek mi çok kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var:KK24:
ovulasyon testi mi yaptın canım bence bugünü hatta yarını da değerlendir

kaç gun kaldı senın canım
Bugün 29.günüm canım adetim düzensiz o yüzden tam bilemiyorum kac gun kaldığını ama takvimim uygulamasi kullaniyorum orda ortalama alip bir tarih veriyor ona göre 4 günüm var

Back
X