• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar günüm geçti diyebiliyorum günü bitirdik resmen henüz gelen giden yok ama hafif böyle gelip gidiyor gibi oluyor ama bel ağrısı çok yüksek arada midem bulanıyor gibi oluyor. Kendimi dinlemiyorum ama anlmadım bakalım yarın hiçbişey olmazsa kan vermeyi düşünüyorum :KK51:

Ben bu ay gebelige dair her belirtiyi yasadim. Gogus hassasiyeti mide bulantisi bas agrisi kasiklarda sizlamalar bel agrisi.
Fakat nihayetinde adet oldm hem de gecikmeli.
O yzden belirtiye inanmiyorum :)
bence adet de olsak gebe de o belirtiler oluyor

Ben bu ay gebelige dair her belirtiyi yasadim. Gogus hassasiyeti mide bulantisi bas agrisi kasiklarda sizlamalar bel agrisi.
Fakat nihayetinde adet oldm hem de gecikmeli.
O yzden belirtiye inanmiyorum :)
bence adet de olsak gebe de o belirtiler oluyor

Ben öyle belirtiler yaşadım ki dedim bu au hamileyim. Bacak ağrısı sırt ağrısı mide ağrı bulantı baş göz ağrısı. Baş dönmesi. Kasıklarda batma. Orta kasıkta sertlik. Göğüs hassasiyeti. Bel karın ağrısı. Göğüste kabarcık. Halka da genişleme. Rengi koyulaşma. Yemekten tiksinme:))). Okadar belirti araştırıyodum ki gecem gündüzüm buydu . hergün tabiri gebelik olan rüyalar gördüm. Dedim kesin hamileyim ilk tedavimde olacam oh oh dedim. Bi baktım kırmızı kart yemişim :)) onda bile acaba yerleşme kanaması mı diyorum düşün kahverengi gelince. Sonra içim söküldü işte. Kısaca bu ay hiç bi şekilde uğrasmycam. Kaç tane test yapmıştım ya. :( artıkın yok bitti test mest. Eşimin dediği gibi olursa olur suyu olmazsa hamur suyu :KK48:

Bende öyle biliyorum ama yumurtlama gününü yakalamışken bir gün ara vermekte gelmedi içimden :KK70: hem ağrimda artıyor fena usuttum sanırım yapsamda yapmasamda aralıktanda umudu kestim
Kalın giyin ayaklarını belini sıcak tut patik çorap giy atlet giyin mutlaka. Enfeksiyonla da uğraşma sonra. Ben pişmanım :( dikkat et canım daha aralık ayına girmeden sen umudu kestin umutlar bitemez ;)

Bugün doktor muayenesine gittim yarından itibaren sabah akşam klomene başlıyorum. 8 aralıkta tekrar çağırdı adetin 12.günü oluyor yumurtaliklar gelisir inşallah bakalım :)
İnsaalah canım. Çatlatma iğnesi verecek mi sonra? İnşallah gelişir kaliteli yumurta bulursunuz ve bebekle sonuçlanır

Ben öyle belirtiler yaşadım ki dedim bu au hamileyim. Bacak ağrısı sırt ağrısı mide ağrı bulantı baş göz ağrısı. Baş dönmesi. Kasıklarda batma. Orta kasıkta sertlik. Göğüs hassasiyeti. Bel karın ağrısı. Göğüste kabarcık. Halka da genişleme. Rengi koyulaşma. Yemekten tiksinme:))). Okadar belirti araştırıyodum ki gecem gündüzüm buydu . hergün tabiri gebelik olan rüyalar gördüm. Dedim kesin hamileyim ilk tedavimde olacam oh oh dedim. Bi baktım kırmızı kart yemişim :)) onda bile acaba yerleşme kanaması mı diyorum düşün kahverengi gelince. Sonra içim söküldü işte. Kısaca bu ay hiç bi şekilde uğrasmycam. Kaç tane test yapmıştım ya. :KK43: artıkın yok bitti test mest. Eşimin dediği gibi olursa olur suyu olmazsa hamur suyu :KK48:

Tek değilmişim yani üzülüyorum bende herşey gibi ankatuğur herşeyi yaşadım şuanda yaşıyorum canım hatta bat günüm ama yinede bekliyorum artık hormonlarn mı bilmiyorum hepsi değişiyor eger bundan sonra bende yersem hiç şaşırmam ne yapacağımı bilmiyorum canım bnm hakkımızda hayırlısı olsun ..

Iyi aksamlar kizlar :)
Benim bat 9 aralikti ama, erken yumurtladigim icin 4-5 aralikta bekliyorum kirmizilari. Bu aralar dis agrisiyla cebellesiyorum. Ve bir suru ilac ve antibiyotiklerle savas veriyorum. Bu yuzden carsamba-persembe test yapmayi dusunuyorum. Ona gore onlem alabilmek adina. Eger gebelik varsa tahminimce cikacaktir. Negatif gorursem uzulmek yok. Gecikirsem yaparim tekrar.

Sizcede yapmaliyim dimi? Ilac kullanmasam yapmayacaktim ama son 3 gundur kullandigim icin icimdeki ses yap ve icini rahatlat diyor :)
Bati gelen arkadaslar. Ve kirmiziyi goren arkadaslar uzulmeyin lutfen. Bu bizim sinavimiz sukretmeliyiz. Dualarim sizlerle

Saygilar,sevgiler.. :KK36:

Canım bende biraz yumurta tembelliği varmis ondan günde 2 tane içiyorum sanırım.herkesin bünyesi farklı. Önemli olan yumurtanın tek olması değil canım kaliteli olması. Catlatma iğnesi de vurunduysan elinden geleni yapmışsın gerisi rabbime kalmış. Şansın var canım :KK66:
Saf bal, toz çörek otu, tarçın karışımı yumurta gelişimi çokkk faydalıymış dene istersen ben galiba bu ayda klomen kullancam. Bugun aktardan aldım yanına ek olarak bunuda yapcam 10 gün. Aklında bulunsun tatlım :KK54:

Tek değilmişim yani üzülüyorum bende herşey gibi ankatuğur herşeyi yaşadım şuanda yaşıyorum canım hatta bat günüm ama yinede bekliyorum artık hormonlarn mı bilmiyorum hepsi değişiyor eger bundan sonra bende yersem hiç şaşırmam ne yapacağımı bilmiyorum canım bnm hakkımızda hayırlısı olsun ..
Sıkma sen canını kafaya taktığımızdan mı psikolojik mi anlamadım ama vardır bunda da hayır. Umarım adet olmazsın da güpgüzel haberler verirsin bize. Hakkında hayırlısı canım öptüm çokk

Bende varım klomenci unutmayın :))[/QU
Bol bol calismalara devam canim klomenle istatistiksel olarak 4 ay deneme taraftariyim demisti dr.um. sen de dr kontrolunde devam et tatlim.

Canim benim icimde umut yok umut olunca kendimi sasiriyorum. onumuzdeki ay olma ihtimalini dusunup mutlu oluyorum. Tabiki adet olmadigimiz surece her zaman sans vardir. ben cumartesi gunu 15.30a dr randevumu aldim bile:)

Bu ay hicbirimizde yok canim nasip kismet. bi @lale_cik kaldi test yapmayan o iyi haberi verir insallah.

doktor 6 ay deneyelim klomen i dedi 30 yaş altındakilere 6 ay 30 yaş üstüne 3 ay uyguluyorum dedi bizim doktorunda tarzı böyle :)

Kalın giyin ayaklarını belini sıcak tut patik çorap giy atlet giyin mutlaka. Enfeksiyonla da uğraşma sonra. Ben pişmanım :KK43: dikkat et canım daha aralık ayına girmeden sen umudu kestin umutlar bitemez :KK66:
Allah razı olsun canım ya bende ateş basması çok oluyo o yüzden çok kalın giyinemiyorum ama en büyük ihmalim atlet giymemek :( alışırım inşallah bende çok uğraştım enfeksiyonla zamanında ignelerle ayakta durdum ama akillanmadim hala :D

Allah razı olsun canım ya bende ateş basması çok oluyo o yüzden çok kalın giyinemiyorum ama en büyük ihmalim atlet giymemek :KK43: alışırım inşallah bende çok uğraştım enfeksiyonla zamanında ignelerle ayakta durdum ama akillanmadim hala :KK70:
Yok yok akıllanmayız :) atlet giymiyorum bende sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma :halay:offf çorap yeni yeni giymeye başladım Allah esirgesin şu kış ayında mikroplardan

Back
X