- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Denişikmiş :))doktor 6 ay deneyelim klomen i dedi 30 yaş altındakilere 6 ay 30 yaş üstüne 3 ay uyguluyorum dedi bizim doktorunda tarzı böyle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denişikmiş :))doktor 6 ay deneyelim klomen i dedi 30 yaş altındakilere 6 ay 30 yaş üstüne 3 ay uyguluyorum dedi bizim doktorunda tarzı böyle :)
Valla normalde en kara kışta bile ayağıma çorap giymezdim bu sene ne olduysa çorap + patik giyer oldum seneyede atlet giyerim inşallahYok yok akıllanmayız :) atlet giymiyorum bende sen benim dediğimi yap yaptığımı yapmaofff çorap yeni yeni giymeye başladım Allah esirgesin şu kış ayında mikroplardan
İnsaalah canım. Çatlatma iğnesi verecek mi sonra? İnşallah gelişir kaliteli yumurta bulursunuz ve bebekle sonuçlanır
Saf bal, toz çörek otu, tarçın karışımı yumurta gelişimi çokkk faydalıymış dene istersen ben galiba bu ayda klomen kullancam. Bugun aktardan aldım yanına ek olarak bunuda yapcam 10 gün. Aklında bulunsun tatlım![]()
doktor 6 ay deneyelim klomen i dedi 30 yaş altındakilere 6 ay 30 yaş üstüne 3 ay uyguluyorum dedi bizim doktorunda tarzı böyle :)
slm kızlar takip ediyorum sizleri ama yazmaya bi türlü fırsatım olmuyor
bugün ikinci çizgiyi göremeyen arkadaşlar bu son olur inşallah hepimize o çizgileri çift görmek nasip olur inşallah en kısa zamanda
morsevdam sıkma canım sende canını olur böyle arada tatsızlıklar hepimiz yaşıyoruz dönem dönem aynı sıkıntıları buradaki arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar zaten şimdilik sineye çek dediğin gibi hamilelik döneminde intikamını feci alırsın :)
kızlar bişey sorcam ya bugün akıntım çok farklı hiç böylesini görmedim peçete tortuları gibi beyaz beyaz hatta bayağı kağıt gibi bişey neki bu anlamadım![]()
Valla normalde en kara kışta bile ayağıma çorap giymezdim bu sene ne olduysa çorap + patik giyer oldum seneyede atlet giyerim inşallah![]()
:)))E hadi inşallah :))
yaaa evet kaşıntıda vaaaarCanim kaşıntı varmı anlattığına göre mantara benziyor ama inşallah değildir bi bak.istersen vajinada varmı beyazlılar
Bende olduğu zaman senin anlattığın gibi oluyor canım baya kaşınıyo sinir bozucu bişey aynı yoğurt kesiği gibi oluyo ben bebe sampuaniyla yikayip iyice kuruluyodum 1-2 güne geçiyordudaha öncede mantar olduğu zamanlar olmuştu ilk kez böylesi oluyor![]()
Canım nasıl kullandın klomen i yumurtan büyümüş mü?Sağol canım. 8 aralıkta cagirdiginda verecek catlatma ignesini yumurtaların durumuna bakacak
Ayy ben tatlı hiç sevmiyorum hele bali hiç yiyemem ki. Bu ay tutmazsa yemeye çalışırım artık sağol canım bnm :)
Doktor bana da 3 ay klomen olmazsa göbekten iğne dedi. Benim yaşım 26 ama. İnsallah bu ilk ay da tuttururum :))
Hak ediyolar valla sabah 7de işe bıraktırıyorum sıcacık yataktan kaldırıp. Akşam aldırıyorum. Üşendiği ne varsa yapıyorum. Çamaşır falan astırıyorum.Aklimdan geçmedi değil canım bir hamile kaliyim naz niyazi göruceksin simdi bıktın madem diye o zaman bikmak ne görsün bazen hakediyorlarda işte insan kiyamiyor yinede böyle yaparsa kirip dokerse bende senin yontemi yaparım![]()
Canım nasıl kullandın klomen i yumurtan büyümüş mü?
Hak ediyolar valla sabah 7de işe bıraktırıyorum sıcacık yataktan kaldırıp. Akşam aldırıyorum. Üşendiği ne varsa yapıyorum. Çamaşır falan astırıyorum.![]()


bende vajinal sabun kullanıyorum sürekli kullanıyorum aslındaBende olduğu zaman senin anlattığın gibi oluyor canım baya kaşınıyo sinir bozucu bişey aynı yoğurt kesiği gibi oluyo ben bebe sampuaniyla yikayip iyice kuruluyodum 1-2 güne geçiyordu
Cok sagol canım benim Allah razı olsunAynen öyle canım biz 9 aydır deniyoruz ve eşim bi kere gözleri dolu dolu kesin bende sorun var demişti o gün aklımdan ömrüm. boyunca çıkmaz sende üzülme sarıl kocisine sımsıkı ömür yoldasın o senin kırgınlıkla geçmez hayat, birbirinizden başkası anne babada olsa anlamaz sizi :)
Zamanında çok üzdü beni. Bunlar daha iyi günleri. Karnım çıksın ayakkabılarımın bağcıklarını bağlatcamCanım yarın kullanmaya başlıyorum günde 2 tane bakalım gelisecekler mi
Ayy ozendim valla çok eğlenceli gözüküyor :)) bende hamile kalayım bende yapayimm :)) tobe yarabbim eşim görse bunu yazdığımı![]()
canim doktorunun teli yok muydu sende bir arasaydinKızlar ya benim lekelenme devam ediyor damla damla![]()
Doktora ne zaman gidiceksin canim folikasit kullaniomuydun
Vajina sabunu mu? Su ile bile yıkamak bu kadar zararlı iken nasıl öyle sabun kullanıyorsun benimde mantar var vajina dışında gebeliğe engel değil ama kessinlikle sabun kullanmabende vajinal sabun kullanıyorum sürekli kullanıyorum aslında
hijyene de dikkat ediyorum fazlasıyla hemde anlamadım niye oldu
3 gün kaşıntı yanma oldu kaşındı azaldı akıntı başladı ama kokusuz