• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

doktor vermişti canım onu
7 ay önce smear testi yaptırmıştım bebek düşündüğüm içinde genel kontrol yaptırdım kist falan varmı diye
normal hayatımda akıntım biraz fazla oluyor özellikle regl sonrası doktorda sadece vajinal sabun verdi

cok iyi yaptn. Ben de bugn cok kotu gunmdeym esime patladim. Zaten adet olmusum cok yogun bi gun 9 saatnobet.canim cikti :KK43: esim de gergnms.tartsma cikti. Neyseki demin baristik.
Beklentilermz olmadgi icn boyle oluyor.
Hayal kirikligi hissi yuzunden
Hemen barismak iyi de yinede kırgınlık oluyor canim

bu arada moraevdam canım ben bat 12 aralık yazdırdım ama genelde benim 3 gün erken olur nadiren gününe denk gelir bazende 5 gün erken olur ama genel olarak 3 gün erken olur hangisini baz alsam ki
Bence ayni kalsın canım adet olmazsan tahmin ettigin tarihte 12sinde test yaparsın

Vajina sabunu mu? Su ile bile yıkamak bu kadar zararlı iken nasıl öyle sabun kullanıyorsun benimde mantar var vajina dışında gebeliğe engel değil ama kessinlikle sabun kullanma
canim vajinal sabunun ph i ayarlanmis ozel bir madee adi sabun sadece. Yoksa dedgn gbi oraya fazla titizlenmek daha kotu.

Ben bu ay gebelige dair her belirtiyi yasadim. Gogus hassasiyeti mide bulantisi bas agrisi kasiklarda sizlamalar bel agrisi.
Fakat nihayetinde adet oldm hem de gecikmeli.
O yzden belirtiye inanmiyorum :)
bence adet de olsak gebe de o belirtiler oluyor
Bende 1 senedir cogu belirtiyi yasadim canım aynen inanmamk lazım ama kaptiriyoruz kendimizi

bende vajinal sabun kullanıyorum sürekli kullanıyorum aslında
hijyene de dikkat ediyorum fazlasıyla hemde anlamadım niye oldu
3 gün kaşıntı yanma oldu kaşındı azaldı akıntı başladı ama kokusuz
Aynen canım benimde kokusuz oluyo akıntı yoğun olduğundan ıslaklığı çok oluyo ondan kaynaklı sanirim

ah canim uzulme.
Bisey yoktr allahn izniylr. Degerlern normalmiydi
Keseyi gördükten sonra bakmadık bidaha canım.dünden beri ara ara göbek deliğimin etrafında iğne gibi çekilmeler oluyodu baska bi agrı falan olmadı.görünce şok oldm :( araştırdm bazıları normal demiş bazıları iyi değil.inşallah normaldir canımsağolasn

Keseyi gördükten sonra bakmadık bidaha canım.dünden beri ara ara göbek deliğimin etrafında iğne gibi çekilmeler oluyodu baska bi agrı falan olmadı.görünce şok oldm :KK43: araştırdm bazıları normal demiş bazıları iyi değil.inşallah normaldir canımsağolasn
canim yarn doktordan sonra buraya da yaz. Risk varsa bile progesteron takviyesi verir. Ama bana kanamalar normal geliyor. Hatta hc kanamasi olmayanlar anormal geliyor iceride bir canli buyuyor. Vucut hic bisey yokmus gbi davranamaz ki

Keseyi gördükten sonra bakmadık bidaha canım.dünden beri ara ara göbek deliğimin etrafında iğne gibi çekilmeler oluyodu baska bi agrı falan olmadı.görünce şok oldm :KK43: araştırdm bazıları normal demiş bazıları iyi değil.inşallah normaldir canımsağolasn
Bence siz bir acile gidin. Normal normal derken kanamaniz cogalabilir bunlar onemli şeyler yarini beklemeyin.

kızlar ya bide benin bi problemim var
oğlum 1 yaşındayken smear yaptırmıştım cin1 çıkmıştı bende bi sürü tedavi oldum en son leep yaptılar rahim ağzından 1.5 mm kazıdılar kanserleşmeye başlayan hücreleri çok şükür 5 yıldır sonuçlarım iyi ama
doktoruma rahim duvarı kalınlığını sorduğum zaman 4-5 cm iyi demişti bu 1.5 mm eksiklik hamilelikte problem yaşatırmı çok korkuyorum bazı durumlarda serklaj yapılıyormuş ama onda da çok dikkat etmek gerekiyor birde oğlum var bu ayrıntılar çok ürkütüyor beni

canim yarn doktordan sonra buraya da yaz. Risk varsa bile progesteron takviyesi verir. Ama bana kanamalar normal geliyor. Hatta hc kanamasi olmayanlar anormal geliyor iceride bir canli buyuyor. Vucut hic bisey yokmus gbi davranamaz ki

Hak ediyolar valla sabah 7de işe bıraktırıyorum sıcacık yataktan kaldırıp. Akşam aldırıyorum. Üşendiği ne varsa yapıyorum. Çamaşır falan astırıyorum. :KK48:
Ben bu kadar yapamam canım benimki inat haksizda olsa yapmaz sen masaAllah acisini iyi cikariyorsun:halay:

Back
X