- 13 Ağustos 2016
- 1.206
- 1.916
- 48
Yok canım malesef ama yarın gidicem doktora inşallah kötü bişey yokturcanim doktorunun teli yok muydu sende bir arasaydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım malesef ama yarın gidicem doktora inşallah kötü bişey yokturcanim doktorunun teli yok muydu sende bir arasaydin
ah canim uzulme.Yok canım malesef ama yarın gidicem doktora inşallah kötü bişey yoktur![]()
Hemen barismak iyi de yinede kırgınlık oluyor canimcok iyi yaptn. Ben de bugn cok kotu gunmdeym esime patladim. Zaten adet olmusum cok yogun bi gun 9 saatnobet.canim ciktiesim de gergnms.tartsma cikti. Neyseki demin baristik.
Beklentilermz olmadgi icn boyle oluyor.
Hayal kirikligi hissi yuzunden
Bence ayni kalsın canım adet olmazsan tahmin ettigin tarihte 12sinde test yaparsınbu arada moraevdam canım ben bat 12 aralık yazdırdım ama genelde benim 3 gün erken olur nadiren gününe denk gelir bazende 5 gün erken olur ama genel olarak 3 gün erken olur hangisini baz alsam ki
bu arada canım dış genital için yapıyorum vajinal duş değilVajina sabunu mu? Su ile bile yıkamak bu kadar zararlı iken nasıl öyle sabun kullanıyorsun benimde mantar var vajina dışında gebeliğe engel değil ama kessinlikle sabun kullanma
canim vajinal sabunun ph i ayarlanmis ozel bir madee adi sabun sadece. Yoksa dedgn gbi oraya fazla titizlenmek daha kotu.Vajina sabunu mu? Su ile bile yıkamak bu kadar zararlı iken nasıl öyle sabun kullanıyorsun benimde mantar var vajina dışında gebeliğe engel değil ama kessinlikle sabun kullanma
Birbirimize destek oluyoruz sadce kader arkadsyz cnm sendende Allah razı olsun.kadın doğuma mi randevu aldn cnm
Aynen canim hormon testi isteyen doktora randevu aldım sonucu gostericem 7sine yazarim gelismeleri canımHe bide nezamn gitcen doktora haber ver gelismeleri
Bende 1 senedir cogu belirtiyi yasadim canım aynen inanmamk lazım ama kaptiriyoruz kendimiziBen bu ay gebelige dair her belirtiyi yasadim. Gogus hassasiyeti mide bulantisi bas agrisi kasiklarda sizlamalar bel agrisi.
Fakat nihayetinde adet oldm hem de gecikmeli.
O yzden belirtiye inanmiyorum :)
bence adet de olsak gebe de o belirtiler oluyor
Aynen canım benimde kokusuz oluyo akıntı yoğun olduğundan ıslaklığı çok oluyo ondan kaynaklı sanirimbende vajinal sabun kullanıyorum sürekli kullanıyorum aslında
hijyene de dikkat ediyorum fazlasıyla hemde anlamadım niye oldu
3 gün kaşıntı yanma oldu kaşındı azaldı akıntı başladı ama kokusuz
Keseyi gördükten sonra bakmadık bidaha canım.dünden beri ara ara göbek deliğimin etrafında iğne gibi çekilmeler oluyodu baska bi agrı falan olmadı.görünce şok oldmah canim uzulme.
Bisey yoktr allahn izniylr. Degerlern normalmiydi
canm ne zamandr deniyodunuzAynen canim hormon testi isteyen doktora randevu aldım sonucu gostericem 7sine yazarim gelismeleri canım
Rica ederim canım Rabbim herseyin hayırlısını versin hepimize insallahCok sagol canım benim Allah razı olsun![]()
canim yarn doktordan sonra buraya da yaz. Risk varsa bile progesteron takviyesi verir. Ama bana kanamalar normal geliyor. Hatta hc kanamasi olmayanlar anormal geliyor iceride bir canli buyuyor. Vucut hic bisey yokmus gbi davranamaz kiKeseyi gördükten sonra bakmadık bidaha canım.dünden beri ara ara göbek deliğimin etrafında iğne gibi çekilmeler oluyodu baska bi agrı falan olmadı.görünce şok oldmaraştırdm bazıları normal demiş bazıları iyi değil.inşallah normaldir canımsağolasn
Bence siz bir acile gidin. Normal normal derken kanamaniz cogalabilir bunlar onemli şeyler yarini beklemeyin.Keseyi gördükten sonra bakmadık bidaha canım.dünden beri ara ara göbek deliğimin etrafında iğne gibi çekilmeler oluyodu baska bi agrı falan olmadı.görünce şok oldmaraştırdm bazıları normal demiş bazıları iyi değil.inşallah normaldir canımsağolasn
canim yarn doktordan sonra buraya da yaz. Risk varsa bile progesteron takviyesi verir. Ama bana kanamalar normal geliyor. Hatta hc kanamasi olmayanlar anormal geliyor iceride bir canli buyuyor. Vucut hic bisey yokmus gbi davranamaz kiKeseyi gördükten sonra bakmadık bidaha canım.dünden beri ara ara göbek deliğimin etrafında iğne gibi çekilmeler oluyodu baska bi agrı falan olmadı.görünce şok oldmaraştırdm bazıları normal demiş bazıları iyi değil.inşallah normaldir canımsağolasn
Ben bu kadar yapamam canım benimki inat haksizda olsa yapmaz sen masaAllah acisini iyi cikariyorsunHak ediyolar valla sabah 7de işe bıraktırıyorum sıcacık yataktan kaldırıp. Akşam aldırıyorum. Üşendiği ne varsa yapıyorum. Çamaşır falan astırıyorum.![]()

1 sene oldu canımcanm ne zamandr deniyodunuz
1 seneyi gecmeden hormon testi vs. İstemiyorlar da o yzden sormustm canm. Testlere gidecegm dedin diye insallah degerlern normal cikar1 sene oldu canım