Ama bende bi kasik agrisi ve bulanti var gebe olma ihtimalim var di micanim su an sonucun negatif ve adetine 8 gun varsa muhtemelen iliskiden 10 gun.bile gecmemistr. 10gunden oncd kanda bile goremezsn. İdrara gecmesi ise 15gunu bulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bende bi kasik agrisi ve bulanti var gebe olma ihtimalim var di micanim su an sonucun negatif ve adetine 8 gun varsa muhtemelen iliskiden 10 gun.bile gecmemistr. 10gunden oncd kanda bile goremezsn. İdrara gecmesi ise 15gunu bulur
canim o durumlar adetten once de oluyor cogu kisiye.Ama bende bi kasik agrisi ve bulanti var gebe olma ihtimalim var di mi
Ben bata 9 gün kala ideardada kandada gordum normalmicanim su an sonucun negatif ve adetine 8 gun varsa muhtemelen iliskiden 10 gun.bile gecmemistr. 10gunden oncd kanda bile goremezsn. İdrara gecmesi ise 15gunu bulur
yok degil iste normalde bu kadar erken bu yuksek degerler ckmaz.ya gebelik gecen aydan oldu. Ya da ikiz olablr belli mi olurBen bata 9 gün kala ideardada kandada gordum normalmi
Bence esimizi strese biz sokuyoruz onlarida anlamaliyiz bisey dusunurken bi baska seyi dusunup ona karar veriyoruz anliyorum stresli bi durum ama bu zamanlarda birbirimizi kirmayalim idare edelimm esimizle ..sende uzulme artikEşim sağolsun bozuk olan moralimi daha da bozdu ovulasyon testi alicam artık dedim lanet olsun ne aliyorsan al diye bağırdı daha doktora gidip sonucunu gostermedin onu alicam bunu alicam diyorsun diyor firsat olmadı hem istedigim cevabi bulamıyorum doktorlardan sende biliyorsun dedim testlerden bulucakmisin ki dedi bagirma dedigimdede bıktım artık su test muhabbetinden dedi aglamamistim testi negatif görünce bile ama oyle öyle tepki verdi tek destek tek yakınım dedigim insan bana böyle tepki verdi ya o zaman akti gözümden yaşlar ve onun hic umrunda olmadı tuz biber ekti iki gün sonra kvdede der var mi birseyler bu ay diye yok deyince der yinemi yok bilmem ne sıkıldım artık ne burda durmak istiyorum ne ailemin yanına gitmek istiyorum alıp basimi herkesten uzaklara gidesim var
Icimi dökmek istedim kusura bakmayin yoksa kafayi yicem anlaticak kimsem yok![]()
Tamam çok tesekkur ederim :)canim o durumlar adetten once de oluyor cogu kisiye.
Bitek bublara bakarak yorum yapamayiz.
Sen iyisi mi 1 hafta daha bekleyp kan testine git.
Kafan rahat olsun
Zamanında çok üzdü beni. Bunlar daha iyi günleri. Karnım çıksın ayakkabılarımın bağcıklarını bağlatcam![]()
Bir hamile kaliyim de senden tuyolar alirm canım süper olur![]()
Teşekküler cevap için:)
Canim.bence cok erken biraz daha beklemelisinMerhaba hayirli aksamlar ben bugün adetime 8 gün varken kan ve idrar tahlili yaptirdim kanda 0.8 cikti yanliz idrarda keton idrar pozitif cikti birde bende kasik agrisi ve bulanti var sebebi ne olabilir birde çok mu erken yaptirmisim bilmiyorum simdiden tesekkurler
Evet gün gün dizdim en koyu en sonda. Ama daha da koyulaşır mı onu bilemedim.Woww motivasyon tam gaz :))
@Friday1kahlo
Canım sıraya dizili ondan mi bilemedim ama sanırım en son gün en koyusu. Ovulasyon testi hiç kullanmadım tam bilmiyorum![]()
Evet gün gün dizdim en koyu en sonda. Ama daha da koyulaşır mı onu bilemedim.
Gecen ay normal gordum hatta bi et parçası düştü acile gittim doktor korkulacak birşey yok dusukten sonra Böyle dumlar olur demişti ertesi gün yine gittim temiz demişlerdi smar yaptılar bu ay dikkat et kalabilirsin dediler bat 2 kasım ben 22 kasımda öğrendim kanda ilk 41. İkinci gün 100 .23 - 4 gün cuma 275 çıktı bu gün yine gel demişti gitmedim yarın bitiyo günüm perşembe gitcem kusura bakman uzun yazdım nasıl degerlerimyok degil iste normalde bu kadar erken bu yuksek degerler ckmaz.ya gebelik gecen aydan oldu. Ya da ikiz olablr belli mi olur![]()
Haklisin canım onun açısındanda düşününce kendince haklı ben dusncesine değil söyleme sekline kirilmistm gecti cok şükürBence esimizi strese biz sokuyoruz onlarida anlamaliyiz bisey dusunurken bi baska seyi dusunup ona karar veriyoruz anliyorum stresli bi durum ama bu zamanlarda birbirimizi kirmayalim idare edelimm esimizle ..sende uzulme artik
Bende varım klomenci unutmayın :))

Denişikmiş :))
Tamm canım sağol , bugünü değerlendirelim,yarın yine test yapayımBence testteki C yani kontroldeki koyulugu baz alirsak oldukça yaklaşmış![]()
Olabilir canım ben de bilmiyorum. Yarin bir telefon acip sor bakalim ne diyecekler.okeanoss00 Canim buldum randevu almaya calistm ama vermedi takip edilen falan hasta olmniz gerek diye uyari çıktı sanırım kadin dogum yonledirmeli bilgin var mı hangi bölüm oraya yonlendiriyor