• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sağol canım. 8 aralıkta cagirdiginda verecek catlatma ignesini yumurtaların durumuna bakacak :KK66:

Ayy ben tatlı hiç sevmiyorum hele bali hiç yiyemem ki. Bu ay tutmazsa yemeye çalışırım artık sağol canım bnm :)

Doktor bana da 3 ay klomen olmazsa göbekten iğne dedi. Benim yaşım 26 ama. İnsallah bu ilk ay da tuttururum :))

canım her doktor kendine yada kişilerin değerlerine göre uyguluyor tedaviyi bunlar sebep sadece işte de ne yapalım herbir sebebe ihtiyacımız var bana ne diyecek bakalım göbekten iğne olayı gözümü korkuttu :(

Endokrin bölümüne randevu sistemi farklı sanırım bana da öyle demişlerdi tsh yüksek olması adet düzensizliğine falan da sebep oluyor kuzum bnm de tsh sıkıntı bu aralarda oradan biliyorum
TSH:4.54
T4:1.62
FSH:5.75
ESTRADİOL:25.89
LH:3.35
PROLAKTIN:28.58

Değerlerim böyle çıkmıştı :bicak:

Meraba kızlar nasılsınız bende yumurtlama günümdeyim solda batma oluyo sivilceler çıkıyo akıntımda var dünü değerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz ama sabah daha iyi olurmuş

Canım bende biraz yumurta tembelliği varmis ondan günde 2 tane içiyorum sanırım.herkesin bünyesi farklı. Önemli olan yumurtanın tek olması değil canım kaliteli olması. Catlatma iğnesi de vurunduysan elinden geleni yapmışsın gerisi rabbime kalmış. Şansın var canım :KK66:
adetlerin mi gecikiyo cnm her ay adet oluyomusun

Meraba kızlar nasılsınız bende yumurtlama günümdeyim solda batma oluyo sivilceler çıkıyo akıntımda var dünü değerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz ama sabah daha iyi olurmuş
Bende dun yumurtlama gunumdu sabah degerlendirdik daha etkiliymis insAllah olur.. Bat nezaman canim

Yok canım hiç kullanmadım Katar'daki amca folik asit kullanma bebeği düşürüyor dedi hamile kalınca gel ben o vitamin yerine geçen şeyleri söylerim sana dedi ama ben perşembe doktora gidicem
Nasıl ya doktor bana da verdi folik asit. Vitaminmiş bebek oluşumunda. Hamile kalmadan öncesinde kullanılması gerekiyomuş 45 TL bayılmıştım :( hamile arkadaşlarımda kullanıyo ne düşürmesi:kızgın:

Nasıl ya doktor bana da verdi folik asit. Vitaminmiş bebek oluşumunda. Hamile kalmadan öncesinde kullanılması gerekiyomuş 45 TL bayılmıştım :KK43: hamile arkadaşlarımda kullanıyo ne düşürmesi:kızgın:
Ya sacmalamis kim demisse yani . Doktorlarin isi gücü yok bebek dussun diye topluca folic asit mi vercekler

TSH:4.54
T4:1.62
FSH:5.75
ESTRADİOL:25.89
LH:3.35
PROLAKTIN:28.58

Değerlerim böyle çıkmıştı :bicak:
Bunlar ne değeri ki :/ ben hiç bilmiyorum hemen gecen ay ki test sonucuma baktım kağıdı çantaya attım duruyodu hiç bakmamıştım.şimdi baktım benimkiler senden hep yuksek. Pkoyum diye mi:110: çok üzüldüm şuan :(

Eşim sağolsun bozuk olan moralimi daha da bozdu ovulasyon testi alicam artık dedim lanet olsun ne aliyorsan al diye bağırdı daha doktora gidip sonucunu gostermedin onu alicam bunu alicam diyorsun diyor firsat olmadı hem istedigim cevabi bulamıyorum doktorlardan sende biliyorsun dedim testlerden bulucakmisin ki dedi bagirma dedigimdede bıktım artık su test muhabbetinden dedi aglamamistim testi negatif görünce bile ama oyle öyle tepki verdi tek destek tek yakınım dedigim insan bana böyle tepki verdi ya o zaman akti gözümden yaşlar ve onun hic umrunda olmadı tuz biber ekti iki gün sonra kvdede der var mi birseyler bu ay diye yok deyince der yinemi yok bilmem ne sıkıldım artık ne burda durmak istiyorum ne ailemin yanına gitmek istiyorum alıp basimi herkesten uzaklara gidesim var :cry:

Icimi dökmek istedim kusura bakmayin yoksa kafayi yicem anlaticak kimsem yok:KK42:
Canım benim yaa erkekler bizim gibi değil maalesef. Sen uzme kendini. Vardır elbet bir zamani

Yuksek canim evet ilac tedavisi uygularlar. bu tarz durumlarda gebelik dusukle sonuclanabildigi gibi hamileligi de zorlastiriyormus. Sana ilac verip degerini dusururler bir endokrin doktoruna git ihmal etme. Prolaktin yüksekliği de gebeligi engeller bu arada.

Benim prolaktin 18.53 yazıyo çok mu yüksek sence? Kusura bakma ilk defa görüyorum bunları desem yeridir. Sadece bu ay başladık tedaviye. Öncesinde hiç ilgilenmiyodum ne çok şey varmıs bilmediğim

Kizlar doktora gittim bugun . hani gecrn doktor bebek yukarda diyordu ya oyle bi sey yokmuş rahmimin sekli farkliymis sadece herkesin armut gibi olurmuş benimki kalp gbiymis . ve bi sorunda yok dedi doktor beni korkutti digeri boşuna
Çok sevindim canım iyi haber almana. Herşey yolunda olsun inşallah her zaman

Back
X