• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

S selifor @friendly8584 cgdmkrks cgdmkrks kızlarrr günaydınnn bat a son 2 ama bende ne adet belirtileri nede başka bişey var göğüs şişmesi dışında.normalde çoktan adet belirtisi başlardı.hayırlısı bakalım
Günaydın canım inşallah zamanı gelmiştir ve güzel haberlerini alırız :dua: Rabbim bu ay nasip etmiş olsun

adetlerin mi gecikiyo cnm her ay adet oluyomusun

her ay adet oluyorum ama şöyle oluyor bir ay 28.gün bir ay 30.gün bir ay da 32.gün :) 28 ile 32 gün arasında böyle farklılık oluyor. her ay yumurta gelişimi ve çatlatması farklı oluyor sanırım... ama doktor kontrolünde olunca düzenli 28 günde adet oluyorum oda ilaçla yani :/

Günaydın kızlar. İns. Bugün gzl haberler gelir. Benim bat 3 aralık.hic belirtim yok :( Allahtan umut kesilmez.

canım her doktor kendine yada kişilerin değerlerine göre uyguluyor tedaviyi bunlar sebep sadece işte de ne yapalım herbir sebebe ihtiyacımız var bana ne diyecek bakalım göbekten iğne olayı gözümü korkuttu :KK43:

evet ya ondan bende tırstımm :( ama ihtiyacımız kalamayacak inşallah rabbim bize de hamilelik nasip edecek :dua:

Merhaba kızlar, merak ettiğim bir konu var. 22 mm ulaşmış bir yumurta kaç güne çatlar acaba?
Merhaba sarışınbebek.bu soruyu sorup endişelerinin olduğu bu dönemden sonra bakıyorum da Mucizene kavuşmuş sun.hayırlı olsun.Rabbim hayırlıca kucağına almayı da nasip etsin.
Bana gelince bu ay ben de aynı endişeler içindeyim.klomen kullandım günde 1 olacak şekilde hatta tamamını bitirmedim kontrole çağırdı Dr. um.baktık ki 22 mm ye varmış yumurta yine.devamını içme igne ile catlatma ya çalışalım ama dedi.18 19 olsaydı daha rahat olurdu dedi.
Sorum şu seninki 22 den sonra catladi de mi? o ay oldu gebelik.acaba 22 mm olan yumurta catlama mi onun endisesindeyim.

Merhaba sarışınbebek.bu soruyu sorup endişelerinin olduğu bu dönemden sonra bakıyorum da Mucizene kavuşmuş sun.hayırlı olsun.Rabbim hayırlıca kucağına almayı da nasip etsin.
Bana gelince bu ay ben de aynı endişeler içindeyim.klomen kullandım günde 1 olacak şekilde hatta tamamını bitirmedim kontrole çağırdı Dr. um.baktık ki 22 mm ye varmış yumurta yine.devamını içme igne ile catlatma ya çalışalım ama dedi.18 19 olsaydı daha rahat olurdu dedi.
Sorum şu seninki 22 den sonra catladi de mi? o ay oldu gebelik.acaba 22 mm olan yumurta catlama mi onun endisesindeyim.
Selam canım, öncelikle darısı başına ben klomen kullanmadım doktor 22mm olmuş 4 gün üst üste ilişki dedi ve sonra hamile kaldım, ama bende 2 yumurta oluşmuştu o ay. biri 22 biri 10mm hangisi gebeliği sağladı bilmiyorum:(

Gecen ay normal gordum hatta bi et parçası düştü acile gittim doktor korkulacak birşey yok dusukten sonra Böyle dumlar olur demişti ertesi gün yine gittim temiz demişlerdi smar yaptılar bu ay dikkat et kalabilirsin dediler bat 2 kasım ben 22 kasımda öğrendim kanda ilk 41. İkinci gün 100 .23 - 4 gün cuma 275 çıktı bu gün yine gel demişti gitmedim yarın bitiyo günüm perşembe gitcem kusura bakman uzun yazdım nasıl degerlerim
canim sen bati baya gecerek ogrenmissn o yzden gayet guzel bence normal gidiyor insallah saglkla kucagina alrsn

S selifor @friendly8584 cgdmkrks cgdmkrks kızlarrr günaydınnn bat a son 2 ama bende ne adet belirtileri nede başka bişey var göğüs şişmesi dışında.normalde çoktan adet belirtisi başlardı.hayırlısı bakalım
Benim de 2 gün kaldı. Dün akşam karın ağrısı vardı adet oldum sandım koştum tuvalete olmamışım şükür. Zor tutuyorum gidip kan vermemek için ya, nasıl dayancaz

Gecen ay normal gordum hatta bi et parçası düştü acile gittim doktor korkulacak birşey yok dusukten sonra Böyle dumlar olur demişti ertesi gün yine gittim temiz demişlerdi smar yaptılar bu ay dikkat et kalabilirsin dediler bat 2 kasım ben 22 kasımda öğrendim kanda ilk 41. İkinci gün 100 .23 - 4 gün cuma 275 çıktı bu gün yine gel demişti gitmedim yarın bitiyo günüm perşembe gitcem kusura bakman uzun yazdım nasıl degerlerim
canim sen bati baya gecerek ogrenmissn o yzden gayet guzel bence normal gidiyor insallah saglkla kucagina alrsn

Selam canım, öncelikle darısı başına ben klomen kullanmadım doktor 22mm olmuş 4 gün üst üste ilişki dedi ve sonra hamile kaldım, ama bende 2 yumurta oluşmuştu o ay. biri 22 biri 10mm hangisi gebeliği sağladı bilmiyorum:KK43:
Cevabın için cok sağol canım. darısı bana ve benim gibi bekleyenlere

Back
X