• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hatunlar nasılsınız? Bugün hiç yok mu hiç hamiş haberi?

Benim ameliyat tarihim kesinleşti. Eğer bu ay da hamile değilsem, ki değilim gibi geliyor, Allah nasip ederse 22 Aralık'ta ameliyat olacağım. Hem laparoskopik myomektomi hem de histereskopi. Benim için dua edin olur mu?

canım yarında gelmezse perşembe veya cuma test yapmayı düşünüyorum adet olacakmışım gibi sancılarım var :KK43:
Benim max 2 gunum kaldi adete. Diyete baslamistim 1 ay once yumurtlamadan sonra biraktim ya hamileysem diye. Bugun tekrar basladim yesilcaya.. yumurtlamaya kadar devam ederim yine sonra mola:)

Benim ameliyat tarihim kesinleşti. Eğer bu ay da hamile değilsem, ki değilim gibi geliyor, Allah nasip ederse 22 Aralık'ta ameliyat olacağım. Hem laparoskopik myomektomi hem de histereskopi. Benim için dua edin olur mu?
İnş. Güzel geçer .canım . Allah yardımcın olsun

İnşallah benimkide bırakr. :) sevindim canım Allah mutluluğunuzu daim kılsın :dua:
Bırakmasaydı evlenmeyecektik. Çünkü görev yeri benim gidebileceğim bir yer değildi. Sonuçta insan çalışmak istesin yeterki burada da iş bulursun dedim. Bir kaç ay sıkıntı çektik çok şükür şimdi herşey yolunda. Rabbim herkes için en hayırlısını versin. Gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın inşallah :dua:

Iyi aksamlar kizlar :)
Benim bat 9 aralikti ama, erken yumurtladigim icin 4-5 aralikta bekliyorum kirmizilari. Bu aralar dis agrisiyla cebellesiyorum. Ve bir suru ilac ve antibiyotiklerle savas veriyorum. Bu yuzden carsamba-persembe test yapmayi dusunuyorum. Ona gore onlem alabilmek adina. Eger gebelik varsa tahminimce cikacaktir. Negatif gorursem uzulmek yok. Gecikirsem yaparim tekrar.

Sizcede yapmaliyim dimi? Ilac kullanmasam yapmayacaktim ama son 3 gundur kullandigim icin icimdeki ses yap ve icini rahatlat diyor :)
Bati gelen arkadaslar. Ve kirmiziyi goren arkadaslar uzulmeyin lutfen. Bu bizim sinavimiz sukretmeliyiz. Dualarim sizlerle

Saygilar,sevgiler.. :KK36:
Erken yumurtlaynca erknmi adet olunuyor cnm

Bırakmasaydı evlenmeyecektik. Çünkü görev yeri benim gidebileceğim bir yer değildi. Sonuçta insan çalışmak istesin yeterki burada da iş bulursun dedim. Bir kaç ay sıkıntı çektik çok şükür şimdi herşey yolunda. Rabbim herkes için en hayırlısını versin. Gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın inşallah :dua:

Allahtan bizim ilk görev yerimiz Adıyaman çıktı da beni getirebildi... Bakalım iki yılımız daha var. İnşallah hayırlısı olur herşeyin. Bebiş olursa onunla vuracam hassas noktasından. Hadi beni bırak git çocuk nolacak babasız mı büyüsün hiç göremycen falan filan girerim damardan :)) ;) Allah yardmcımz olsn

Yok yok akıllanmayız :) atlet giymiyorum bende sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma :halay:offf çorap yeni yeni giymeye başladım Allah esirgesin şu kış ayında mikroplardan
Anam hep ayagini sicak basini serin tut diyor bana
Bende esarp bone falan bas kapali ayakta ince corap jadin deliriyo valla cnm Ayaklar sicak olacak herzaman

Onlar ne ameliyatı canım? Valla hamiş haberi değilde anca böyle haberler veriyoruz bugun bende doktordan geldm klomen kullancam bu ayda olmazsa rahim filmi dedi hayırlısı hakkmzda

Allahtan bizim ilk görev yerimiz Adıyaman çıktı da beni getirebildi... Bakalım iki yılımız daha var. İnşallah hayırlısı olur herşeyin. Bebiş olursa onunla vuracam hassas noktasından. Hadi beni bırak git çocuk nolacak babasız mı büyüsün hiç göremycen falan filan girerim damardan :)) :KK66: Allah yardmcımz olsn
Benimki Hakkari Şemdinlideydi mümkün değildi yani gitmem. Evlendik 6ay annemlerde kaldım. O sene sonunda geldi. Bebişin hayalini kurdurunca bile hemen gülmeye başlıyor. Allahım tez vakitte nasip etsin mutluluğunuz daim olsun canım :dua:

Kızlar klomen ile femera arasindaki farki bilen var mi? ikiside yumurta gelistirici ilac ama int okudugum kadariyla femera icin daha kaliteli yumurta olusturulmasini sagliyo gibi yazilar var. Siz farkini biliyo musunuz?

Babies16 Babies16 senin bilgin var mi? birde bugun arastirdim uzum cekirdeginin antioksidan etkisi ile sperme katkisi cokmus. sen kullandiriyorum esime demistin sanirim. arastirdim uzum cekirdegi tozu uzum cekirdegi yagi falan var. hangisini alip nasil kullanmaliyim

Benimde baş kapalı ayakta sandalet :)) şimdi de tek tük giyiyorum artık. Doktordan demin geldik. Yine klomen kullancam bana da dua et :KK43:
Canim Rabbim tez zamanda sanada bizede nasip etsin insallah hayirlisi diyorum her ay vardr bi hayir diyorum Rabbim bu ayda vermedyse var bir bildigi diyorum Allah insallah bu ay nasip etsin cnm cennetindeki sonsuz meleklerden bizlerede birer tane gondersin o guzel mertebeye bizde eriselim inanki her namazdan sonra hepimize istyrm cnm

Benimki Hakkari Şemdinlideydi mümkün değildi yani gitmem. Evlendik 6ay annemlerde kaldım. O sene sonunda geldi. Bebişin hayalini kurdurunca bile hemen gülmeye başlıyor. Allahım tez vakitte nasip etsin mutluluğunuz daim olsun canım :dua:

Eşimde bebekleri çocukları çok sever :KK42: inşallah canım inşallah nasip olur :KK61: Allah razı olsun :KK200::anneadayı:

Back
X