• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Onlar ne ameliyatı canım? Valla hamiş haberi değilde anca böyle haberler veriyoruz bugun bende doktordan geldm klomen kullancam bu ayda olmazsa rahim filmi dedi hayırlısı hakkmzda

Canım rahim dışında 3 adet miyom, rahim içinde ve girişinde de muhtelif poliplerim var. Bunlar temizlenecek Allah'ın izniyle :) Rahim içindeki polipler hamile kalmayı engelleyebiliyormuş, bilinen başka da bir sorunum olmadığı için doktorumun önerisi ile ameliyat olmaya karar verdim.

Rahim dışındaki miyomlar hamile kalmaya engel değilmiş, ancak ilerde hamile kalırsam bebekle birlikte miyomlar da büyüyeceği için sorun teşkil edermiş. Biraz uzun anlattım ama kusuruma bakma artık, çok heyecanlıyım çünkü.

Bu arada rahim filmi geçen yıl ben de çektirdim. Anestezisiz filan hem de. Kanamam ya da sonrasında hiç ağrım olmadı, hiç de öyle korkulacak bir şey değil yani. O anda regl sancısının biraz daha yoğununu hissediyorsun sadece canım. İnşallah temiz çıkar film sonucun.

Kızlar benim durumu az çok biliyorsunuz kimyasal gebelikten nasibimi aldım h.sonu :( bu olaydan sonra doktoruma gözükmeme gerek var mı sizce yoksa kafamı toplayıp yoluma devam mı edeyim?

Kızlar benim durumu az çok biliyorsunuz kimyasal gebelikten nasibimi aldım h.sonu :KK43: bu olaydan sonra doktoruma gözükmeme gerek var mı sizce yoksa kafamı toplayıp yoluma devam mı edeyim?
Canım dış gebelik şüphen yoksa doktorluk bi durumun yok. Kendine dikkat et bu ara üşütme. Regl bittikten sonra hiç denemelere ara vermeden devam edin başka bi sorunun yoksa. Kimyasaldan sonra ara vermene gerek yok çünkü

Canım dış gebelik şüphen yoksa doktorluk bi durumun yok. Kendine dikkat et bu ara üşütme. Regl bittikten sonra hiç denemelere ara vermeden devam edin başka bi sorunun yoksa. Kimyasaldan sonra ara vermene gerek yok çünkü

Dış gebelik olmadı çok şükür açıkçası doktor da görmek istemiyorum zaten kötü bi 2 gün geçirdim. Kendime bakıyorum valla bu ara beslenme üşütme vs konusunda herşey bebiş için :KK46:

Soğan kürünü bende düşündüm ama gastritim var korktum açıkçası :KK43: incir ne işe yarıyor
canim cokkk mide bulandiriyor. Ben bi dikisde iciyodm ustune de cok tuzlu peynir yiyodm ki tadi kalmasn ama o tad bogaza yapisiyo. Ama saglik icin en iyisi.
İlacla gecmeyen kahveremgi akintm sogankuruyle gecti.
Bi ara da adet olamiyordm bikac sene once o zamanda civanpercemiyle adet oldm.
KeNdi kendimin doktoruyum vallahi :D ilaclardan daha iyi sonc aliyorm bitkilerle ;)

canim cokkk mide bulandiriyor. Ben bi dikisde iciyodm ustune de cok tuzlu peynir yiyodm ki tadi kalmasn ama o tad bogaza yapisiyo. Ama saglik icin en iyisi.
İlacla gecmeyen kahveremgi akintm sogankuruyle gecti.
Bi ara da adet olamiyordm bikac sene once o zamanda civanpercemiyle adet oldm.
KeNdi kendimin doktoruyum vallahi :KK70: ilaclardan daha iyi sonc aliyorm bitkilerle :KK66:

Alternatif tıp iyidir ilaçlarda bitkilerden yapılmıyor mu zaten :KK70: soğan kürüne cesaretim yok zamanında sarmısak kürü deneyen biri olarak :KK70:ama incir kürü güzel duruyor ne işe yarar acep canım :)

Benimde seninle ilgili farklı düşünceler var hayırlısı olsun canım
Canim bugun test yaptim yine negatif. ben 4 gebeligimide 5 gun onceden idrar testiye ogrendim. Hele ikinci gebeligimi 23.gun ogrenmistim. benim erken yumurtlama ya da gec yumurtlama durumum olmuyo cok sukur. Ben hic yanilmadim gebelik varsa o testte silik cizgi cikiyo. Tabi bu benim vucudum icin gecerli belki baskasinda oyle olmaz. keske dedigin gibi olsa ama imkansiz tatlim. Aralik ayini dusunup mutlu oluyorum:)

Alternatif tıp iyidir ilaçlarda bitkilerden yapılmıyor mu zaten :KK70: soğan kürüne cesaretim yok zamanında sarmısak kürü deneyen biri olarak :KK70:ama incir kürü güzel duruyor ne işe yarar acep canım :)
canim temel etkisi yumurta catlamasini ve hamile kalmayi kolaylastrmasi ama incir suyunda bol mimtarda e vitamini var antioksidan ve kanser onleyici b vitamini bol var hafiza ve uyku sorunlari icn ideal.
Kabizliga faydali.
Enerji veriyor.
Lifli oldgu icn sindrmi duzenliyor.
Saclari ve cildi guzellestiriyor.
Burda her gun taze hazrlanmali diyor ama ben saracoglundan dinledgmde havuc ve inciri ayri kaynatn sonra karistrn gunlerce icin diyodu

Eklentiler

• Screenshot_20161129-150708.webp
    Screenshot_20161129-150708.webp
    24 KB · Görüntüleme: 20
friendlyfriendly friendlyfriendly bana umut veriyorsun hep arkadaşım inşallah bu ay hep birlikte mutlu olalım :dua:
Aralik ayi bizim ayimiz olur insallah ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 .. bu ay ortak noktamiz klomen olacak. Ben dr.a femara yi sorucam bide. Femaranin klomene gore kist yapma riskinin daha dusuk oldugunu ve daha kaliteli yumurta olusturdugunu okudum. Dogrumudur bilmiyorum. Dr randevum cmts gunu.

V
canim temel etkisi yumurta catlamasini ve hamile kalmayi kolaylastrmasi ama incir suyunda bol mimtarda e vitamini var antioksidan ve kanser onleyici b vitamini bol var hafiza ve uyku sorunlari icn ideal.
Kabizliga faydali.
Enerji veriyor.
Lifli oldgu icn sindrmi duzenliyor.
Saclari ve cildi guzellestiriyor.
Burda her gun taze hazrlanmali diyor ama ben saracoglundan dinledgmde havuc ve inciri ayri kaynatn sonra karistrn gunlerce icin diyodu

Hepside ihtiyacım olan şeyler valla bende deneyeyim bari

Canim Rabbim tez zamanda sanada bizede nasip etsin insallah hayirlisi diyorum her ay vardr bi hayir diyorum Rabbim bu ayda vermedyse var bir bildigi diyorum Allah insallah bu ay nasip etsin cnm cennetindeki sonsuz meleklerden bizlerede birer tane gondersin o guzel mertebeye bizde eriselim inanki her namazdan sonra hepimize istyrm cnm
Allah razı olsun canım aynen konuştuğumuz konusamadığımız bilmediğimiz onca insan bu hasrette Rabbm inşallah nasip eder var bizimde bi durak yerimiz

Back
X