2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

cnm adetlerin düzenlimi sen kaç günde bir oluyosun.Normalde adete 14 gün kala falan yumurtlanıyormuşya
Bende duzensizlik var zaten canim.ama bu ay iyice geciktim..16. ile 21. gunler arasi yumurtlardm hep.ama bu ay kv lerle sikintilar oldu falan stresten sanirim hala yumurtladim atesin yukseldi diyemiyrm akintim olsada

Kizlar ya hadi ben evdeyim calismiyorumda adamlarda nasil dayaniyo ki gunde bir benimki isyan etmez ins cook yorgun geliyo eve :olamaz: bir de aldigim progestan ilactan midir griptenmidir bas donmelerim bulantilarim var hamilelikle karistirmasam iyi insan boyle olunca sabirsizlaniyo

Genelde dusus baslayinca oluyor canim.sabah yataktan cikmadan olcuyorsun dimi.yumusama varsa bide parmagini iyice sokman gerekiyorsa yani yukari dogru cikmissa dogurgan donemdesindir.degerlendir.hatta bugunu illa degerlendir 35 i gormussun.bide adete kac gun var canim.14 15 gun kaldiysa yuzde 90 yumurtlama donemidir.bugunu ve sonra 5 gunu gun asiri degerlendir.atseinde 3 gun yuksegi gorene kadar degerlendir

Canim sabah alarmla kalkiyorum derecem hep yastik altinda ,zaten gozum kapali uyur halde ölcuyorum..inan benimde bir baska dikkatimi ceken ileri dogru gitmesiydi..suan daha 17 gunum var adetime..
Tesekkur ederim bilgilerin icin.:KK15:

Kızlaarr biz bu ayki calisma donemini kapattik bugun:) bundan sonra keyfimiz nasil isterse.. 6.11.13.14.15. iliski olmus oldu. Insallah saglikliysa tutmustur. Bundan sonra bekleme sureci..
Bence adete kadar devam edin en azından 3 günde 1 olsun bizim 12,14,16,20 günler olmuştu erken bıraktık diye üzülmüştüm

Bundan sonra kendimde biç belirti aramayacağım hamile kalmayı istediğimden beri her türlü belirti yaşadım sonu hüsran ile bitti:KK12: birşey soracağım kızlar benim lekelerim var şimdi yarın adetim sökülür takvimime regl günümü bugün olarak işaretledim sizce bugün mü yarın mi yazayım?

Kizlar ya hadi ben evdeyim calismiyorumda adamlarda nasil dayaniyo ki gunde bir benimki isyan etmez ins cook yorgun geliyo eve :olamaz: bir de aldigim progestan ilactan midir griptenmidir bas donmelerim bulantilarim var hamilelikle karistirmasam iyi insan boyle olunca sabirsizlaniyo
Çok başdönmesi yapıyorsa vajinadan da alabilirsin. Ama ilacı bırakma bende gebelikten önce kullanmıştım çok faydasını gördüm

Canim sabah alarmla kalkiyorum derecem hep yastik altinda ,zaten gozum kapali uyur halde ölcuyorum..inan benimde bir baska dikkatimi ceken ileri dogru gitmesiydi..suan daha 17 gunum var adetime..
Tesekkur ederim bilgilerin icin.:KK15:
Eger duzenli oluyorsan 14 kala ort yum oluyor.bikac gun bos gecirme canim.insallah karsilasir sıpalar :)

Sirami bekledimm bana cevap verecegin vakti :KK48: veee sonunda sira bana gelmistii..
Tesekkurlerrr canimm.insallah karsilasirlar bir turlu cekim gucu alipta birlesemiyorlar..:KK11:
Bi anlassalar :KK19:
Ama benim yum yumlar boyle:sopa: bekliyorlar..heralde.
Eger duzenli oluyorsan 14 kala ort yum oluyor.bikac gun bos gecirme canim.insallah karsilasir sıpalar :)

Sirami bekledimm bana cevap verecegin vakti :KK48: veee sonunda sira bana gelmistii..
Tesekkurlerrr canimm.insallah karsilasirlar bir turlu cekim gucu alipta birlesemiyorlar..:KK11:
Bi anlassalar :KK19:
Ama benim yum yumlar boyle:sopa: bekliyorlar..heralde.
Gecmi cevap verdim canim kusura bakma :oops:benimkilerde 11 aydir karsilasmadi..bu ay da karsilasacaklari yok eminim :KK11:

Gecmi cevap verdim canim kusura bakma :oops:benimkilerde 11 aydir karsilasmadi..bu ay da karsilasacaklari yok eminim :KK11:

Yok canim gec cevap vermedin bi basladin herkese sirayla cevaplamaya ondan dedim :KK48: sira bana geldi diye..
Benimde 7 .ayim bakalim ne olacak. :KK51:
Son iki ay biraz daha rahatladim sanki biraz daha oluruna biraktim GİBi .
Hakkimizda hayirlisi insallahh..tamam hamile kalmak istiyorum bazen o testte cift cizgi gorecegim diyede korkuyorum:KK17:
Ya yine kotu seyler yasarsam yine kaybedersem diye..

Back
X