2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar ne guzel heyecanla bat bekliyorsunuz sizi cok kiskaniyorum :) Bense Mart ayini bekliyorum calismalara baslayabilmek icin. Bu zaman nasil gececek bilmiyorum. Neyse ki sizler varsiniz. Yasadiginiz sevinclere, uzuntulere kendi capimda ortak olmaya calisarak zaman geciriyorum birazcik. Her sabah ilk is buraya bakiyorum test yapan var mi diye. Pozitif testleri gorunce gozum gonlum aciliyor resmen. Bagimlisi mi oldum ne? :)

Kizlar ne guzel heyecanla bat bekliyorsunuz sizi cok kiskaniyorum :) Bense Mart ayini bekliyorum calismalara baslayabilmek icin. Bu zaman nasil gececek bilmiyorum. Neyse ki sizler varsiniz. Yasadiginiz sevinclere, uzuntulere kendi capimda ortak olmaya calisarak zaman geciriyorum birazcik. Her sabah ilk is buraya bakiyorum test yapan var mi diye. Pozitif testleri gorunce gozum gonlum aciliyor resmen. Bagimlisi mi oldum ne? :)

Canim gec olsunda guc olmasin derler. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin.
Allah büyük. .
Kuru dalda çiçek actiran Rabbim herseye ķâdîr...

Nasılsınız canlar gribim gecti cok şükür sadece öksürük kaldi öksürürken kasiklarim sizliyor ve bugün yogun sekilde aciksari uzayan yumurta beyazi gibi akıntım vardi 20sinden beri yani grip olalı iliski yok kaçırdık sanırım mühim günleri sağlık olsun bu ay bata beklentisiz giricem ne güzel bende durumlar böyle hakkimizda hayırlısı:KK51:

Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı size. İlişkiden bir hafta sonra mide bulantısı başlar mı? Birde doktora en erken ne zaman randevu almak gerekiyor
Nasılsınız canlar gribim gecti cok şükür sadece öksürük kaldi öksürürken kasiklarim sizliyor ve bugün yogun sekilde aciksari uzayan yumurta beyazi gibi akıntım vardi 20sinden beri yani grip olalı iliski yok kaçırdık sanırım mühim günleri sağlık olsun bu ay bata beklentisiz giricem ne güzel bende durumlar böyle hakkimizda hayırlısı:KK51:
geçmiş olsun canım

Canim cok gecmis olsun. Ben de carsambadan beri evde raporluyum. Dikislerim aciyor biraz. Yarin aksamustu doktor kontrolum var. Bakalim ne diyecek?

Canim cok gecmis olsun. Ben de carsambadan beri evde raporluyum. Dikislerim aciyor biraz. Yarin aksamustu doktor kontrolum var. Bakalim ne diyecek?
Sagol canım asil sana gecmis olsun benimki basit kalir seninkinin yaninda ameliyat sonuçta ama sonu güzel olucak insaAllah yazini okudumda cevap fırsatım olmadi kusura bakma insaAllah güzel olucak hersey bebise yollar acildir tamamiyle Allahim nasip etsin

Sagol canım asil sana gecmis olsun benimki basit kalir seninkinin yaninda ameliyat sonuçta ama sonu güzel olucak insaAllah yazini okudumda cevap fırsatım olmadi kusura bakma insaAllah güzel olucak hersey bebise yollar acildir tamamiyle Allahim nasip etsin

Ask olsun ya ne kusuru. Topigimiz masallah artik o kadar kalabalik ki benim de arada kacirdigim cok konu oluyor.
:KK200:

Kızlar benim psikolojim biraz düştü
artık gerekli gereksiz herşeyi takmaya başladım.Çok giremicem artık.
19 ocak yeni bat tarihim S selifor
Alllahım yarından itibaren tesbih çekicem Allahım burda dışarda dünyada nerde varsa bebek isteyen sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.Allahım bu seneye ilk aylarında hepimiz hamile olalım inşallah..Olanların sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin.Ana babasına bağaşlasın en güzel günlerini görsünler.:nazar::KK200::dua::KK68:

Ameliyat mi oldun canım. ..
Cok geçmiş olsun
Neyin war?

Sag ol canim. Rahimde polip ve hafif duzeyde perde vardi, histereskopi ile temizlendi. Bir de rahim disinda miyomlar vardi, laparoskopi ile de onlar alindi. Karnimda 4 tanecik delik var su anda. Doktor 2 ay korunma verdi. Bakalim nasil sabredecegim. :)

Back
X