2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sag ol canim. Rahimde polip ve hafif duzeyde perde vardi, histereskopi ile temizlendi. Bir de rahim disinda miyomlar vardi, laparoskopi ile de onlar alindi. Karnimda 4 tanecik delik var su anda. Doktor 2 ay korunma verdi. Bakalim nasil sabredecegim. :)

Cok geçmiş olsun. Allah acil şifalar wersin. Birde bolca sabir... Hepimizin en cok sabıra ihtiyaci war sanırım.
Sabrin sonu selamet....:dua::dua:

Günaydın karının agriyo ara da birde geniriyom bulantı var bunlar bu aylarda normalmi sabahları pekmezle yogurtu Karıştırıp yiyorum

Günaydın kızlar S selifor beni eklemişsin teşekkürler. İnşallah güzel haberler veririz pek ümidim yok ama ;( soğan kürü yaptım bu ay bakalım eğer etkili olursa herkese tavsiye edicem .kullanıp hamile kalan var mı arkadaşlar ?

Denedim canim herzamanki gibi :KK43:
Yaaaa canım benimmm olacak elbet ümidini kaybetme Allah zamanını biliyordur elbet birde biz çok üstüne düşüyoruz evet elde değil ama yapmalıyız. Bu ay ben çok rahattım gerçekten son zamanlar yaklaşınca biraz heycan yaptım ama rahatlatıyorum kendimi yok gibi çünkü belirti yok . Hayırlısı olsun hakkımızda

cok dogru soyluyosun canim, yasayacak omru olduktan sonra ben istemesem bile gelecek dunyaya. Farkndayim. Ben inancli bi insanim, olacakla olecege care yok bunu da biliyorum. Benim problemim kafamin ici. Dusuncelerim at kosturuyor ve duygularimla mantigim catisiyor. Burda birusur arkadasimla konustm korkularini atmalarini sagladim. Mesele ben olmaynca mantk tam takir isliyor. Ama isin icine duygular girdi mi tamam....

Canım benim içini rahat tut biliyorum bu süreç cok yorucu insan kafasında bir sürü düşünce yiyip kemiriyor. Ama olumuszları bir kenara bırak...
Şunu yap Bebeğini hayal et kız mı erkek mi ismi ne olur odası nasıl olur... Gerçekten bu iş oldu gözüyle bak ve olcaktır.
Umarım herşey güzel olur senin için. Zamanı gelince Dr. Gideceksin biraz işe yoğunlaşırsan belki bu süreci daha kolay atlatacaksın.
Biliyorsun ki tutunan bebek tutunuyor. Dikatli ol ama cok da yorma kendini Canım benim...

Back
X