• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

B
Çok sevindim ya degern artmasına hiç halim yok sırf zehraya bakmaya girdim. Kimse o acıyı yaşasn istemiyorum . Bnde çok duyguluyum bugn :KK43:
Ben de kotuyum bugun hic halim yok. Sana da hic kiyamam. Hormonlar tavan duygusaliz vallahi. Ben de yarin doktora gidiyorum bakalim ikiz mi :D

Evet ozelde dunku kan 10.01 di biliyosun. Yarin yine kan verip doktoruma gorunecegim. 6 aydir gittgm doktor zaten biliyo durumumuda. Bakalim hayrlisi artikk
Kız o doktora gitme ya bn ona sinir oldum hem durmadan kan verme bekle bence 2 gün sonra git perşembe sabah git derim bn okeanoss00 okeanoss00 ROSE-MOON ROSE-MOON sizce ??

ZK_ASK ZK_ASK Kuzum bak sen benim kardesim yerinesin sabahtan beri girip girip bakiyorum. Allahimin izniyle tutunacak yavrun sen icini ferah tut.

Kız o doktora gitme ya bn ona sinir oldum hem durmadan kan verme bekle bence 2 gün sonra git perşembe sabah git derim bn okeanoss00 okeanoss00 ROSE-MOON ROSE-MOON sizce ??

Adet goreceksin diyen doktoruma mi :)) kiz artisi takip etmeliyiz yarinkini de gorelim Allahin izniyle. Cunku bugun yogun leke geldi konusmam lazm deger yukselirse dusuk onlemek icn bisy yapar belki

B

Ben de kotuyum bugun hic halim yok. Sana da hic kiyamam. Hormonlar tavan duygusaliz vallahi. Ben de yarin doktora gidiyorum bakalim ikiz mi :KK70:
Senin ki eğer ikizse biri kız biri erkek dedi dersin ;) ki bn seni ikiz hissediyorum hayırlısı bakalm merkla beklicm bni etiketle yarnda senin için girerm durmadan nolmus diye :) perşembe de bnm kontrol var 8+5 oluyoruz bizde

Ya sevincim hep kursagimda kaldi gebeligi ogrendim deger dusuk adet gorecen dediler. Iki gun mutsuzum. Simdi olctuk sonucu gorunce sevindim adama gosterdm yok dedi. Yine kursakta. 50nin altini mi gebelik saymiyolar anlamadim ki. Regl gunu pazardi. Iki gun gecmis oluyo
Gerci ne gecmesi gunlerdir lekelenmem var
Canım bazıları 50 nin altını yok sayıyor benim 10 değerine bile labaratuardaki adam çok Yen'i bir gebelik olabilir demişti iki gün takip ettirin dddi yani seninde öyledir inş canım

Kafam allak bullak oldu yarin doktoruma gidecem dunku kan degerim 10.01 di. Bakalim yarin ne cikacak ozelde yaptirmistim. Simdi bu artmis dimi doktor mal mi niye yok dedi tovbe ya
2000 olmadan kese bike gozukmuyo salak neye yok demis anlamadim.sen 2 gun sonra bidaha ver 54 ten fazlaysa gebelk var iste 2 gunde en az 2 katina cikiyorsa saglikli bi gebelik var demektir

Adet goreceksin diyen doktoruma mi :)) kiz artisi takip etmeliyiz yarinkini de gorelim Allahin izniyle. Cunku bugun yogun leke geldi konusmam lazm deger yukselirse dusuk onlemek icn bisy yapar belki
Bence o doktor bi b.k yapmaz takip ediyon işte artışı o doktr gene canını sıkar gorde bak.

Senin ozel doktorun iki gun sonra için cagirmis miydi ZK_ASK ZK_ASK ?
Evet canim ilk pazar aksami devlete gittgm icin o sonucu alip pazartesi doktoruma gttm bakti bu aksaminki dedi adet olacaksin yinede tekrar kan ver duruma bakalim dedi verdim 12 saatte 7.6 dan 10.01 olmus garibim :) sonucu gordu hmmm gebelik var gorunuyor iki gun sonra tekrar bakalim degerine dedi. Yarin gidicem iste. Kan vercm tekrar. Bakacagiz artisa

Bence o doktor bi b.k yapmaz takip ediyon işte artışı o doktr gene canını sıkar gorde bak.

Gebelik yok diyen devletteki acildeki adam kuzu. Yarin ozele dr.uma gideyim hele bi yarinki kan sonucu ne cikacak onu merak ediyorum. 10.01 olan kan iki gunde ikiye katlayacak mi kac olacak bakalim

2000 olmadan kese bike gozukmuyo salak neye yok demis anlamadim.sen 2 gun sonra bidaha ver 54 ten fazlaysa gebelk var iste 2 gunde en az 2 katina cikiyorsa saglikli bi gebelik var demektir

Takip ettigimizi bilmedigi icin sanirim. 50 nin alti gebelik sayilmiyosa niye 5ten yukarisi gebelik sayiliyo nette okudum 3 haftalik 5 - 50 arasi cikar diyodu gerceklik payini bilemem

Dis gebelikte degerler cok dengesiz oluyo mesela senin degerin simdi 100lerde falan cikmasi lazimdi afaki derecede yuksek katlar ve doktorun muayenesinde tuplerde bi anormallik fark etmesi gerekirdi. Benim bildigim bu.
Canm yanlışın var bak

Kanda yapılan gebelik testi, yani beta hCG düzeyi 1500 mIU/ml nin üzerinde olduğu halde , vaginal ultrasonografide rahim içinde gebelik kesesi görünmüyorsa dış gebelik olasılığı yüksektir. Ayrıca ultrasonografide yumurtalık-tüp etrafında kitle saptanması, batın boşluğunda serbest sıvı-kan görülmesi tanıyı destekleyen bulgulardır. Normalde bu dönemde günaşırı bakılan beta hCG değerleri sağlıklı bir gebelikte 2 kat artar. Gebelik sağlıklı bir gebelik değilse veya dış gebelik söz konusuysa bu artış daha yavaş olur. Burada peş peşe yapılan beta hCG ölçümleri ile birlikte ultrasonografik değerlendirmelerle tanı büyük ölçüde doğru olarak konulabilir.

ZK_ASK ZK_ASK

Canim doktorlar bazen cok acimasiz ve dengesiz olabiliyor farketmiyo yani hepsinin bi gunu bi gununu tutmuyor. ZK_ASK ZK_ASK hep o doktorun kontrolunde oldugundan gitmesinde fayda var bence.

Bu gece hep dua edicem rabbim yuzumuzu guldursun insallah ;)

Back
X