• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bilmiyorum canım kaç mm olduğunu söylemedi ama adetle atılan cinse benziyor endişe edilecek bişey Yok dedi
Bana da öyle dddi de bir de enfeksiyon var dedi douglasta sıvı birikimi var dedi kafamı karıştırdı iyi ve internetten araştırınca da bir sürü kötü şey çıkıyor korkuyorum yani sonuçta başka bişey hissetse herAlde test felan yapardı ilaç verip göndermezdi ya da başka yere gönderirdi değil mi

Malesef canim 55 cikti sonuc..
Sabah zaten pıhtı geldigini yazmistim burda..
Bagira bagira gitti iste. Hayirlisi olsun canim Allah boyle nasip etmis demekki.

Nisaberatim Nisaberatim @yanne B Biravucmutluluk okeanoss00 okeanoss00 fatmasecret19 fatmasecret19 @sher33 @birmucizeistiyorum.

@gulii7 ayni kaderi paylastik bu ay. Insallah hayirli ve bi saglikli bebek nasip olur bizede..
Canım çok geçmiş olsun daha yeni girebildim Allah'ım inş sağlıklı bir gebelik nasip eder sana da

Canımmmmm... Şimdi yazıyorum mesajı ama sen sabah görürsün. Yanlış okumadiysam bugün doğum günün. Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu aşk dolu bir ömür versin insallah. Bugünlerde çok zor bir süreçten geçiyorsun ama hep dimdik gördüm ben seni. Hep şükrettin ve inancını elden bırakmayıp sabrettin. Canım artik herşey gönlünce olsun Rabbim anneliği sana da tattırsın insallah hayırlısıyla. Seni çok sevdim bile iyi ki doğmuşsun:KK200::KK200::KK200::KK19::KK73: @Zehra ungrms

dun catlatma ıgnemı vuruldum ya kızlar saat 16:00 dan berı adet sancısı gıbı agrı gırıyor sımdı arttı ıyıce eglıp kalkarken bıle sancıyor ..normal mı ne zaman gecer arkadaslar :KK43:
Normal canim benim 4 5 gun sonra hafiflemisti 1 hafta dolunca bitmisti.uzun surerse korkma yani

Normal canim benim 4 5 gun sonra hafiflemisti 1 hafta dolunca bitmisti.uzun surerse korkma yani

normalde yumurta catlayınca bu kadar agrı olmuyor bazen hıssetmıyorum bıle yanı ,ıgneden demek kı ama baya baya zonkluyor ..normalse cekıcez desene cnm napalım ...gecmıs olsun ıkımıze de :KK5:

normalde yumurta catlayınca bu kadar agrı olmuyor bazen hıssetmıyorum bıle yanı ,ıgneden demek kı ama baya baya zonkluyor ..normalse cekıcez desene cnm napalım ...gecmıs olsun ıkımıze de :KK5:
Evet igneden canim.hatta benim 2 3gun gecince daha bi siddetlendi.ayaga kalkinca tansiyonum dusuyordu acisindan.adim atamiyordum resmen bi baski olusuyordu.dr u aradim normal demisti..ama maselef bosuna cekmisim tutmadi benim 2 denemedede ins senin tutar hemen canim

dun catlatma ıgnemı vuruldum ya kızlar saat 16:00 dan berı adet sancısı gıbı agrı gırıyor sımdı arttı ıyıce eglıp kalkarken bıle sancıyor ..normal mı ne zaman gecer arkadaslar :KK43:
Canım hayırlısı olsun. Son birkaç ayda üç kez vuruldum üçünde de farklı yan etkiler gördüm doktor hepsine normal dedi. Birinde vurulduğum günden adet olana kadar patlayacak gibi kasık ağrısı oldu birinde kasık ağrısı batma şeklinde oldu durgunlukla beraber birinde de birkaç gün herşey normaldi sonrasında şiddetli ağrı başladı hayırlısı inşallah. Güzel haberlerde dua ile.

Kizlar ben hic iyi degilim. Esim dun cok agladi ogrenince. Bugunde aksam hadi gidelim deger dusmus mu sifirlanmis mi bakalim ne durumdasin deyince kiramadim. Gittik gezdik falan demin geldk eve. Internetten bakayim dedim. 55e dusmustu biliyosunuz.

Sonuc 70 cikmis. Buz gibiyim

okeanoss00 okeanoss00 B Biravucmutluluk Nisaberatim Nisaberatim @yanne tamam cok aman aman bi sayi degil onu beklemiyorum zaten umudum kesik. ama en azindan dusmesi gerekmez miydi boyle olmasi normal mi?
Zehram yeni gordum inan ne denr bılmyrm kafam cok karıstı şimdi
Gıttınmı doktora kıyamm sana bn canımın içi ne oluyo neler oluyor ya
ALLAH IM SEN BUYUKSUN YARDIM ET ...

Ben klomen kullanmistim. Ikinci catlatma ignemde oldu

S SUU arkadasimda ilk catlatma ignesinde kaldi sukur saglikli ilerliyo hamisligi. Bugun burdaki arkadasimda klomene basladi oda yanmdaydi hastanede. Allah hayrlsni versn canim

evet canım benimde klomen sonrası iğne olmuştum hiç umudum olmadığı anda hamile kalmışım tedavide son ayımdı artık bırakıcaktım 4.klomen kullanışımdı arada iğnede kullandım iki ayım felanda boşa geçmişti kist oluşmuştu yani tam umutsuz olduğum anda oldu nasipmiş diyorum .

@Zehra ungrms Canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana istediğin, dilediğin ne varsa kavuştursun inşallah. Bugün de doktordan hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Buradayız bekliyoruz...

kızlar dün ovu testi yaptım ikinci çizgi belirdi sanırım yumurtluyorum :) Cuma akşamı yaptığım da çizgi yoktu

Back
X