- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.864
- 133
- 35
Tşk ederim canım birde enfeksiyon çıktı inş düzelir bu kasık batması korkuttu beniİnşallah cnm
Sende dıkkat et hmn duzel tamm mı
Ben yınede rutın kontrole gdrm canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim canım birde enfeksiyon çıktı inş düzelir bu kasık batması korkuttu beniİnşallah cnm
Sende dıkkat et hmn duzel tamm mı
Ben yınede rutın kontrole gdrm canm
Canım seninde enfeksiyon olunca kasığında batma olmuş muydu bu çok kafamı kurcalıyorYa canm kurtajdan sonra oluyor enfeksiyon ve bnm geçmişti gittim brde havuza girdm daha daha beter olmuştu sistis faln olmuştum daha ocak ayinda gecti
Bana da öyle dddi de bir de enfeksiyon var dedi douglasta sıvı birikimi var dedi kafamı karıştırdı iyi ve internetten araştırınca da bir sürü kötü şey çıkıyor korkuyorum yani sonuçta başka bişey hissetse herAlde test felan yapardı ilaç verip göndermezdi ya da başka yere gönderirdi değil miBilmiyorum canım kaç mm olduğunu söylemedi ama adetle atılan cinse benziyor endişe edilecek bişey Yok dedi
Canım çok geçmiş olsun daha yeni girebildim Allah'ım inş sağlıklı bir gebelik nasip eder sana daMalesef canim 55 cikti sonuc..
Sabah zaten pıhtı geldigini yazmistim burda..
Bagira bagira gitti iste. Hayirlisi olsun canim Allah boyle nasip etmis demekki.
Nisaberatim @yanne B Biravucmutluluk
okeanoss00
fatmasecret19 @sher33 @birmucizeistiyorum.
@gulii7 ayni kaderi paylastik bu ay. Insallah hayirli ve bi saglikli bebek nasip olur bizede..
Yok hiç olmadı ilerlemedi bnm ki hiç hemn farkederm bn. İlerlerse oluyo o seninki kistendr olabilirCanım seninde enfeksiyon olunca kasığında batma olmuş muydu bu çok kafamı kurcalıyor
Normal canim benim 4 5 gun sonra hafiflemisti 1 hafta dolunca bitmisti.uzun surerse korkma yanidun catlatma ıgnemı vuruldum ya kızlar saat 16:00 dan berı adet sancısı gıbı agrı gırıyor sımdı arttı ıyıce eglıp kalkarken bıle sancıyor ..normal mı ne zaman gecer arkadaslar![]()
Normal canim benim 4 5 gun sonra hafiflemisti 1 hafta dolunca bitmisti.uzun surerse korkma yani
Evet igneden canim.hatta benim 2 3gun gecince daha bi siddetlendi.ayaga kalkinca tansiyonum dusuyordu acisindan.adim atamiyordum resmen bi baski olusuyordu.dr u aradim normal demisti..ama maselef bosuna cekmisim tutmadi benim 2 denemedede ins senin tutar hemen canimnormalde yumurta catlayınca bu kadar agrı olmuyor bazen hıssetmıyorum bıle yanı ,ıgneden demek kı ama baya baya zonkluyor ..normalse cekıcez desene cnm napalım ...gecmıs olsun ıkımıze de![]()
Allah razi olsun cümlemize insallah ❤Birlikte iki cihan saadeti diliyorum canım nice yıllara eşinle ve inşallah aşk meyvelerinizle
Canım hayırlısı olsun. Son birkaç ayda üç kez vuruldum üçünde de farklı yan etkiler gördüm doktor hepsine normal dedi. Birinde vurulduğum günden adet olana kadar patlayacak gibi kasık ağrısı oldu birinde kasık ağrısı batma şeklinde oldu durgunlukla beraber birinde de birkaç gün herşey normaldi sonrasında şiddetli ağrı başladı hayırlısı inşallah. Güzel haberlerde dua ile.dun catlatma ıgnemı vuruldum ya kızlar saat 16:00 dan berı adet sancısı gıbı agrı gırıyor sımdı arttı ıyıce eglıp kalkarken bıle sancıyor ..normal mı ne zaman gecer arkadaslar![]()
Zehram yeni gordum inan ne denr bılmyrm kafam cok karıstı şimdiKizlar ben hic iyi degilim. Esim dun cok agladi ogrenince. Bugunde aksam hadi gidelim deger dusmus mu sifirlanmis mi bakalim ne durumdasin deyince kiramadim. Gittik gezdik falan demin geldk eve. Internetten bakayim dedim. 55e dusmustu biliyosunuz.
Sonuc 70 cikmis. Buz gibiyim
okeanoss00 B Biravucmutluluk
Nisaberatim @yanne tamam cok aman aman bi sayi degil onu beklemiyorum zaten umudum kesik. ama en azindan dusmesi gerekmez miydi boyle olmasi normal mi?
YumVwllw canım kirmiziydi rengi şuan birşey halen yok bilmiyorum ya kaşıklarım çok agriyo