• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

rüya mı yorumlar mısınız??..
Rüyam da evli kız arkadaşımla bnm evde mavi koltuğun üzerine oturduk onun üzerinde mavi hamilelik vardı ve hamileydi 5 veya 6 aylık karnıda baya belirgindi sohbet ettik ..
sizce neye çıkar arkadaşım hamile değil ve eşi çocuk istemiyor korunuyrlar.

Günaydın kızlar
@Zehra ungrms canım Doğum günün kutlu olsun:KK19:eşinle beraber nice senelere inşallah bir daha ki Doğum gününe 3 kişilik bi aile olursunuz :dua:
Bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dikkat et kendine
Nisaberatim Nisaberatim tatlım bende ilk öyle gördüm onu koy bi kenara bekle bakalım bize de atsana kız testlerini belki biz bişeyler görürüz :confused:

Günaydın kızlar
@Zehra ungrms canım Doğum günün kutlu olsun:KK19:eşinle beraber nice senelere inşallah bir daha ki Doğum gününe 3 kişilik bi aile olursunuz :dua:
Nisaberatim Nisaberatim tatlım bende ilk öyle gördüm onu koy bi kenara bekle bakalım bize de atsana kız testlerini belki biz bişeyler görürüz :confused:
yavrum hiç bişeklde bellı olmuyr ısıkta zorla var yada bn göryrm yapmaya devam edcm kuzum bı strıp testlerde tuhaf ya ıncecık zatn eğilip bukuluyo en iyisi kaset test

@Zehra ungrms canım yeni girebildim, çok geçmiş olsun canım şuan tek dilediğim hayırlısıyla çabucak temizlenebilmen :dua: Doğum günün kutlu olsun eşinle ve sevdiklerinle sağlıklı bir ömür diliyorum ve bir dahaki yaşına 3 kişilik ailenle merhaba dersin inşallah :KK60::dondurma:

Valla canım ben de camdan bakınca belli belirsiz gölge görüyordum. Dur bakalım daha var gününe günden güne koyulaşacak mı göreceğiz.
Denemeye devam zaten koyulaşama gormeden kan man vermm bu gunde negatıf sayıyrm ama 10. Gunum normal dımı

Günaydın kızlar

Saat 12 bucukta yapcam onu atcam canlar

rüya mı yorumlar mısınız??..
Rüyam da evli kız arkadaşımla bnm evde mavi koltuğun üzerine oturduk onun üzerinde mavi hamilelik vardı ve hamileydi 5 veya 6 aylık karnıda baya belirgindi sohbet ettik ..
sizce neye çıkar arkadaşım hamile değil ve eşi çocuk istemiyor korunuyrlar.

hayırlara çıksın canım bende hiç gebe kalma ihtimali olmayan daşımın eşini hamile gördüm
inşallah kendi gebeliğimizin haberci rüyasıdır

Kızlar merhaba, hamileliğimin 7. Haftasındayım inşallah Çarşamba günü dr gidicez. Bebeğimin kalp atışını duyarız dua edin . Aşırı mide bulantısı var. Yemekten kesildim. İnşallah buda geçecek
Ben de senin gibiyim :/ Sat 18 Ocak'tı senin de di mi? Bu sabah felaket bir mide bulantısı yaşıyorum. Hala geçmedi çıkardım çıkarıcam modundayım. Ben kalp atışını sata göre 6+1'de duydum sen de duyarsın Allah'ın izniyle.

3 saat önce den yemeği içmeği kesmiştim cnm ve cuma akşamı 8 de çizgi yoktu. dün sabah yaptım 11:30 dayaptım on da çizgi vardı
Canım iki çizgi de aynı koyulukta olmadan yumurta çatlamış diyemeyiz. Kaç gündür yapıyorsun testleri? Resimlerini çektin mi? çektiysen at da bakalım.

Back
X