• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar ne olur yardım Şubat 21 de ovulasyon testim kopkoyu kırmızıydı. şimdi benım adet gunum ne zman 15 aydır cocuk ıstıyoruz subat ayında rahım fılmı cekıldım.

Ben de senin gibiyim :/ Sat 18 Ocak'tı senin de di mi? Bu sabah felaket bir mide bulantısı yaşıyorum. Hala geçmedi çıkardım çıkarıcam modundayım. Ben kalp atışını sata göre 6+1'de duydum sen de duyarsın Allah'ın izniyle.
Evet Can'ım 18 di. Of çok kötü anlıyorum seni valla napacaz Nasıl durabilir diye araştırıyorum. 1,5 ay daha da böyle artarak gidecekmiş:( inşallah bizim kolay geçer benimde dün hiç geçmedi bugünde aynıyım

GECEN HAFTA HEP BELİRTİM VARDI AMA BUGUN TUM BELŞIRTILER GITTI KAFAYI YICEM NE ADET NEDE HAMILEIK BELIRTISI KALDI BENDE SADECE BELİM ÇOK AGIRIYOR
Testın varmı evde varsa yap muhtemeln cıkar
Ovi testıde deneyebılırsın koyulasma varsa o da hamileliğe yoruluyr

Su an test yapsan cıkar bnce cnm testın varmı
şuan iş yerımdeyım yanımda yok ama cuma gunu normal gebelık testı yaptım çıkmadı sılık bıle cıkmadı bende h sonu bı ton temzılık yaptım agır kaldırdım vs sımdı tum belırtılerım gıttı

şuan iş yerımdeyım yanımda yok ama cuma gunu normal gebelık testı yaptım çıkmadı sılık bıle cıkmadı bende h sonu bı ton temzılık yaptım agır kaldırdım vs sımdı tum belırtılerım gıttı
Vaşlahı o kadar detayını bılmyrmda canm bu aralar adet gunun zaten bı sabah tekrarla

Back
X