- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Kizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
Cok agliyorum Eşim bembeyaz oldu igneyle bebegi mi öldurecekler diyo. Sana bisy olmasin diyo gozu korktu .
Insallah igne etkili olur da faZlasina gerek kalmasin kizlar dua edin nolurr
Dogum gunumde bunu yasayacagim aklima gelmezdi. Kutladiginiz ve unutmadiginiz icin ayrica tesekkur ederim cok duygulandim. Allah hepinizden bin kere razi olsun siz bana cok uzakta da olsaniz manevi olarak hepiniz basimin ucundasiniz biliyorum gorusuruzzzzzz cok optummm
Nisaberatim
okeanoss00
YaKaMoZz-z
B
Biravucmutluluk
Htckbrysl
TUBA48
A
anneveoglusu
Yalnizkus05
Cok agliyorum Eşim bembeyaz oldu igneyle bebegi mi öldurecekler diyo. Sana bisy olmasin diyo gozu korktu .
Insallah igne etkili olur da faZlasina gerek kalmasin kizlar dua edin nolurr
Dogum gunumde bunu yasayacagim aklima gelmezdi. Kutladiginiz ve unutmadiginiz icin ayrica tesekkur ederim cok duygulandim. Allah hepinizden bin kere razi olsun siz bana cok uzakta da olsaniz manevi olarak hepiniz basimin ucundasiniz biliyorum gorusuruzzzzzz cok optummm
ustune tuz biber oldu bunlari ogrenmek..