• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
Cok agliyorum Eşim bembeyaz oldu igneyle bebegi mi öldurecekler diyo. Sana bisy olmasin diyo gozu korktu .
Insallah igne etkili olur da faZlasina gerek kalmasin kizlar dua edin nolurr

Dogum gunumde bunu yasayacagim aklima gelmezdi. Kutladiginiz ve unutmadiginiz icin ayrica tesekkur ederim cok duygulandim. Allah hepinizden bin kere razi olsun siz bana cok uzakta da olsaniz manevi olarak hepiniz basimin ucundasiniz biliyorum gorusuruzzzzzz cok optummm

Nisaberatim Nisaberatim okeanoss00 okeanoss00 @YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk @Htckbrysl @TUBA48 @anneveoglusu Yalnizkus05 Yalnizkus05
Canım benim çok geçmiş olsun. Bu yaşadıklarımız hep daha iyilerini daha güzellerini yaşayacağımız için. İmtihan dünyasındayız. İnşallah her şey daha güzel olacak. Üzme kendini canım benim.

Bnm bu gun yumurtlamanın 10. Gunuydu

canım yaptığın test iyi eve ama daha 10. Gün ya bilemedim ki... Erkenden test yapıp üzmeyin kendinizi ya... adetleri bekleyin hatta beklemeyin oluruna bırakın ...biliyorum çok zor dayanmak sabretmek bende şuan senin ile aynıyım... İnan var mı yok mu düşün düşün kafayı yedim... Ama yapmayacağım inat ettim... Hele negatif olursa diye... Bekliyorum ...
sende oluruna bırak zaman ver...

Bnm bu gun yumurtlamanın 10. Gunuydu

canım yaptığın test iyi evet ama daha 10. Gün ya bilemedim ki... Erkenden test yapıp üzmeyin kendinizi ya... adetleri bekleyin hatta beklemeyin oluruna bırakın ...biliyorum çok zor dayanmak sabretmek bende şuan senin ile aynıyım... İnan var mı yok mu düşün düşün kafayı yedim... Ama yapmayacağım inat ettim... Hele negatif olursa diye... Bekliyorum ...

canım yaptığın test iyi evet ama daha 10. Gün ya bilemedim ki... Erkenden test yapıp üzmeyin kendinizi ya... adetleri bekleyin hatta beklemeyin oluruna bırakın ...biliyorum çok zor dayanmak sabretmek bende şuan senin ile aynıyım... İnan var mı yok mu düşün düşün kafayı yedim... Ama yapmayacağım inat ettim... Hele negatif olursa diye... Bekliyorum ...
Haklısın canm sadece motıvasyonum dustu bıraz ama nasıp ya bunun dolnnme surecı yerleşmesi falan herkesde bır olmıyrkı dımı

Nisaberatim Nisaberatim canım aşılamada bile 12. gün kanda test yaptıryorlar.. Tamam 10. Gün çıkan çıkııyor ama çok acele ediyorsun diye düşünüyorum... Umutlanmak içinde üzülmek içinde...
Aslında zevkı yapıcam demiştm umursamıcam falan dedım ama haklıydınız ıstemszce uzdu sankı bnı hayırlısı en azından bı 3 gun daha yapmm tam 14. Gun yaparm bn erkn yumurtladm ya adetımde erknmı gelir sence

Haklısın canm sadece motıvasyonum dustu bıraz ama nasıp ya bunun dolnnme surecı yerleşmesi falan herkesde bır olmıyrkı dımı

Yani herkeste farklı olduğu gibi cok matematiksel bakıyorsun olaya... Şöyle ovulasyon kiti ile yumurtlamayı tespit etsende tam yumurtanın çatladığı zamanı bilemiyorsun... Sonuçta gecemi akşam mı sabah mı? kaldıkı yumurtanın döllenme süreci vs... çok etken var... bu kadar dakik herkes için geçerli değil... Birde kanda baktırsan bir nevze doğru olma olasılığı var diyecem ama idrar için çok ama çok erken...

Yani herkeste farklı olduğu gibi cok matematiksel bakıyorsun olaya... Şöyle ovulasyon kiti ile yumurtlamayı tespit etsende tam yumurtanın çatladığı zamanı bilemiyorsun... Sonuçta gecemi akşam mı sabah mı? kaldıkı yumurtanın döllenme süreci vs... çok etken var... bu kadar dakik herkes için geçerli değil... Birde kanda baktırsan bir nevze doğru olma olasılığı var diyecem ama idrar için çok ama çok erken...
Tamm cnm ya cok mantıklı ve ikna edici konuşyrsn bayıldmm
Son sorumu sorım o zaman sence tam 14. Gunu ıdrar mı yapsam yoksa 2 gun sonra kanmı versem

Aslında zevkı yapıcam demiştm umursamıcam falan dedım ama haklıydınız ıstemszce uzdu sankı bnı hayırlısı en azından bı 3 gun daha yapmm tam 14. Gun yaparm bn erkn yumurtladm ya adetımde erknmı gelir sence

canım yumurtlamadan sonra 14. Gün adetin başlaması gerekiyor... 14. gün yaptır idrarı eğer çok heyecanlıyım diyorsan 12. Gün kanda baktır...

bak cuma günü kuaförümdeydim kuaförümde çok samimiyiz bayan... Oda ısrar etti kadının coluğu cocuğu var çok ısrar etti 6 gün önce tespit eden testen al iki dakkika bak diye... Ya yok dedim anlatamamadım.. Gönderdi çırağı Aldırdı testi... Yapmadım çıkmaz yani sonucta ... Gebe olsam bile çıkmaz.. 10 .gün ya birde idrarda ... 3 kere hamile kaldım hayırlı gebeliklerde değildi 3 de ama o kadar erken tespit etmedim hiç... Hep adete 2 bilemedin 3 gün kala ...

Kizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
Cok agliyorum Eşim bembeyaz oldu igneyle bebegi mi öldurecekler diyo. Sana bisy olmasin diyo gozu korktu .
Insallah igne etkili olur da faZlasina gerek kalmasin kizlar dua edin nolurr

Dogum gunumde bunu yasayacagim aklima gelmezdi. Kutladiginiz ve unutmadiginiz icin ayrica tesekkur ederim cok duygulandim. Allah hepinizden bin kere razi olsun siz bana cok uzakta da olsaniz manevi olarak hepiniz basimin ucundasiniz biliyorum gorusuruzzzzzz cok optummm

Nisaberatim Nisaberatim okeanoss00 okeanoss00 @YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk @Htckbrysl @TUBA48 @anneveoglusu Yalnizkus05 Yalnizkus05
Atlatacaksin inslh canm benm iğneyle hallolacak herşey Allahım bir daha yasatmasn inslh ne diyeyim ki bise diyemiyor insan sen iyi ol yeter :KK200: tüpte bise gördü mü kanama faln??

Back
X