• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O konuda hc bir bilgm yok canm. Sorun yaratıyor muymuş ki o? Bu arada kesen tek miydi? İkiz gebelk olma ihtimali varmı?

Kesem tekti. Ama ben ilk kez yarın ayrıntılı doktora gidicem bu kan testlerini aile hekimliğinde yaptırdım doktora göstermeden alıp çıktım. Galiba herşey yarın belli olucak inşallah herşey iyidir teşekkür ederim ilgilendiğin için

Belirti aramaaaa yok zaten belirti faln ay bnde diyordum adet olaydmda gideydm klomen catlatma iğnesi yaptiraydm diye anaaa hamileymisim zatn. Allahım hayırlı ve iyi zamni biliyor hc belli olmuyor valla belki daha yolculuk yapıyor bebis yani bekle relax senin sakin olduğun ay bu aymis inslh sabırsız sni :KK55: eşinin yerinde olsam sna test almam :silah:
Bekleyelım sabreden derviş muradına erermiş
Sabretmeyen esra ...... :KK66::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kesem tekti. Ama ben ilk kez yarın ayrıntılı doktora gidicem bu kan testlerini aile hekimliğinde yaptırdım doktora göstermeden alıp çıktım. Galiba herşey yarın belli olucak inşallah herşey iyidir teşekkür ederim ilgilendiğin için
:KK52: ne demk canm. İnslh yardımcı olabildm . Yarın belli olur artk..

Ne kadar acelecisiniz kizlar ya kendinizi strese sokmaktan baska bi ise yaramıyor bu yaptiklariniz. Tecrübeyle sabit yani..
Birakin regl gününüz gelsin kirmizi yoksa test yapın.
Haklısın cnm bnm dun agrım azalmştı bu gun hiç yoktu şimdi ara ara batmaya bailadı yıne kıstte agrı devmlı olurmuş

Kizlar femara diye de bi ilac varmis klomen yerine kullaniliomus femarayla hamile kalan varmı .test yaptim yine negatif napcam kararsizim 2.klomen ve igne denememdi.sogan kuru yaptim .hsg cekindim tikaniklik yok napiyim ben bilmiomki bi sıkıntı yok dio dr off.bebek dusuneli bi yili gecti evleneli nisanda 2 yil olcak. Off napiyim dra gidiyimmi bu ayda beklesemmi bu ay akil verin

Kizlar ben 3 subatta regl oldum bu ay ikisinde olmam gerekiyor du 27 gunde bir adet oluyorum ama hayla olmadm ara ara agrilarm oluyor çok gazm oluyor hamilelk olabilirmi yardimci olurmusunuz9

Kizlar ben 3 subatta regl oldum bu ay ikisinde olmam gerekiyor du 27 gunde bir adet oluyorum ama hayla olmadm ara ara agrilarm oluyor çok gazm oluyor hamilelk olabilirmi yardimci olurmusunuz9
Sürekli aynı geliyorsa bu ay ilaç falan değişik şey kullanmadiysan test yap canım İnşallah olumlu sonuç alırsın

Kizlar femara diye de bi ilac varmis klomen yerine kullaniliomus femarayla hamile kalan varmı .test yaptim yine negatif napcam kararsizim 2.klomen ve igne denememdi.sogan kuru yaptim .hsg cekindim tikaniklik yok napiyim ben bilmiomki bi sıkıntı yok dio dr off.bebek dusuneli bi yili gecti evleneli nisanda 2 yil olcak. Off napiyim dra gidiyimmi bu ayda beklesemmi bu ay akil verin
Bende bilmiyorum canım ya bu ay film mi çektirsem yoksa 4. Kez ilaca mi başlasam bilmiyorum

Back
X