Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O konuda hc bir bilgm yok canm. Sorun yaratıyor muymuş ki o? Bu arada kesen tek miydi? İkiz gebelk olma ihtimali varmı?
Bekleyelım sabreden derviş muradına erermişBelirti aramaaaa yok zaten belirti faln ay bnde diyordum adet olaydmda gideydm klomen catlatma iğnesi yaptiraydm diye anaaa hamileymisim zatn. Allahım hayırlı ve iyi zamni biliyor hc belli olmuyor valla belki daha yolculuk yapıyor bebis yani bekle relax senin sakin olduğun ay bu aymis inslh sabırsız snieşinin yerinde olsam sna test almam
![]()
Hadi gözün aydınKızlar ben de kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif henüz doktora gitmedim :)
Kesem tekti. Ama ben ilk kez yarın ayrıntılı doktora gidicem bu kan testlerini aile hekimliğinde yaptırdım doktora göstermeden alıp çıktım. Galiba herşey yarın belli olucak inşallah herşey iyidir teşekkür ederim ilgilendiğin için
Sabırsız bir Esra yapmışlarBekleyelım sabreden derviş muradına erermiş
Sabretmeyen esra ......![]()

Gözün aydın süperKızlar ben de kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif henüz doktora gitmedim :)
Hiç sorma şu ana kadar zaman ne cabuk gecıyorduSabırsız bir Esra yapmışlar![]()
En iyisi bebegm.Hiç sorma şu ana kadar zaman ne cabuk gecıyordu
Şimdi durdu yıne kendımettım kendım bulduuumm
Şaka maka bı yanada varsa er gec oğrencm zaten o yuzdn 10 unda yapcam kuzum daha test yoook![]()
Ne kadar acelecisiniz kizlar ya kendinizi strese sokmaktan baska bi ise yaramıyor bu yaptiklariniz. Tecrübeyle sabit yani..Canm bnm bu gun yumurtlmann 10. Gunu bu testte cıkardı bnce olsaydı
Haklısın cnm bnm dun agrım azalmştı bu gun hiç yoktu şimdi ara ara batmaya bailadı yıne kıstte agrı devmlı olurmuşNe kadar acelecisiniz kizlar ya kendinizi strese sokmaktan baska bi ise yaramıyor bu yaptiklariniz. Tecrübeyle sabit yani..
Birakin regl gününüz gelsin kirmizi yoksa test yapın.
Tebrikler canımKızlar ben de kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif henüz doktora gitmedim :)
Hayırlısı olsun canımKızlar benim kırmızılar geldi hemde baya baya bu ay da sonuç olumsuz hayrlisi ..
Sürekli aynı geliyorsa bu ay ilaç falan değişik şey kullanmadiysan test yap canım İnşallah olumlu sonuç alırsınKizlar ben 3 subatta regl oldum bu ay ikisinde olmam gerekiyor du 27 gunde bir adet oluyorum ama hayla olmadm ara ara agrilarm oluyor çok gazm oluyor hamilelk olabilirmi yardimci olurmusunuz9
Bende bilmiyorum canım ya bu ay film mi çektirsem yoksa 4. Kez ilaca mi başlasam bilmiyorumKizlar femara diye de bi ilac varmis klomen yerine kullaniliomus femarayla hamile kalan varmı .test yaptim yine negatif napcam kararsizim 2.klomen ve igne denememdi.sogan kuru yaptim .hsg cekindim tikaniklik yok napiyim ben bilmiomki bi sıkıntı yok dio dr off.bebek dusuneli bi yili gecti evleneli nisanda 2 yil olcak. Off napiyim dra gidiyimmi bu ayda beklesemmi bu ay akil verin