• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bırde catlatma ıgnesını cumartesı 11 de vuruldum ıgneye gıtmeden once verımlı bı ılıskı oldu :oops::oops: ertesı gun yanı pazar gunu aksama dogru ılıskı olsun dedı doktor pazar gunude oldu ..

yanı yumurtam pazar catladı ama ılıskı cumartesı pazar pazartesı salı oldu YETERLI MI SIZCE bugun ara vermeyı dusunuyorumm yoruldummmm :D

yol gısterın kızlarr

Aynen canım yok üzülme yok öyle düşünüyorum bu ay korunmam artık ama eşime söyledim Şu sperm testi midiri nedir yapmadan bana dokunamazsın :) sanırım cuma günü gitsek yaptırcak testi kısmet oradan çıkacak sonuca göre hareket ederiz...
Sen nasılsın canım.... okeanoss00 okeanoss00

canımmm bende senın gıbıyım erken yapınca gebelık testını uzulsemde rahatlıyorum hıc olmazsa pasa pasa adetımı beklerım dıyorum hak verıyorum sana bılmek ıstıyosun sonucu ...

negatıflıge gelıncede elbet var hepımızın zamanı onu beklıyoruzzz mutlu olup gulecegımız oh be dıyecegımız gunler gelecek arkadasımmm tam tevekkul ınsss uzme kendını olur mu canım benım Nisaberatim Nisaberatim

canımmm bende senın gıbıyım erken yapınca gebelık testını uzulsemde rahatlıyorum hıc olmazsa pasa pasa adetımı beklerım dıyorum hak verıyorum sana bılmek ıstıyosun sonucu ...

negatıflıge gelıncede elbet var hepımızın zamanı onu beklıyoruzzz mutlu olup gulecegımız oh be dıyecegımız gunler gelecek arkadasımmm tam tevekkul ınsss uzme kendını olur mu canım benım Nisaberatim Nisaberatim
Eşimle konuştum cuma gunu gdyrz teste zatn cnm
Hayırlısını ıstyrz hp dmkkı hayrlısı degıl
Nasıbımızı alırız bı gun elbt

Hay Allah ya neden böyle oldu acaba cok da umutluyduk. Canim esini doktora gotur kesin olarak 3 gunluk cinsel perhiz olmasi gerekiyor ayni gun cikiyor sonuc.
17 aydr olmayn bı ovı. Testylede olmcktı ztn cnm nasıp olmynca hersey hıkaye
Cuma gunu gdyr eşim konuştmda bayagı bagrdm çagrdım bn ona eger kabul etmyrsan gelme dedım bu akşam bnm sınırlrm yıprandı bn hp elalemn bebeklerıne bakıyrm isteklı olarak bı yete gttklerınde bna bırakıyrlar telefonumun galerısınde hp bebek fotoları var yegenlrm kuzenlermın bebeklerı var nıye bnmkı olmasın dedım açtm ağzmı bayagı cuma gunu gdelm beraber dedı B Biravucmutluluk YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z

Cuma gunu gdyr eşim konuştmda bayagı bagrdm çagrdım bn ona eger kabul etmyrsan gelme dedım bu akşam bnm sınırlrm yıprandı bn hp elalemn bebeklerıne bakıyrm isteklı olarak bı yete gttklerınde bna bırakıyrlar telefonumun galerısınde hp bebek fotoları var yegenlrm kuzenlermın bebeklerı var nıye bnmkı olmasın dedım açtm ağzmı bayagı cuma gunu gdelm beraber dedı B Biravucmutluluk YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z
Şükürler olsun valla. İllla fırça yicekler sonra yapacaklar yani. :KK67: . Hakkinizda hayırlısı olsun

CANLARIM

ben klomene adtımın 6.gunu basladım ılk gun tam sokulmuyorum onuda sayarsam 6 yanı benım 2 yumurtam olusmustu bırı 18 mm dı catlatma ıgnesınden 2 gun once buyuk ıhıtmal 20 de falan catlamıstır ,dıgerı daha kucuk dedı soylemedı de her neyse uzatmıyım .klomene gec basladıgım ıcın mı 2 yumurtam olusmus kızlarrr etkısı var mı mesela 3. gunu baslasaydım daha mı cok olurdu acaba ??

bazı yerler de okudum 3 4 5 yumurtası olusanlar varr kafamı karıstırdı da rezervım mı az yoksaaa :KK49::KK49:

canım bende pko ve yumurta tembelliği var ben adetin 5. günü başladım doktorum öyle dedi ve benim 3 yumurtam oluştu ve 16 17 18 mm di sonar çatlatma iğnesi oldum ve tutu benim bildiğim doktorlar 5. günü başlatıyor klomene :KK54::KK54:

canım bende pko ve yumurta tembelliği var ben adetin 5. günü başladım doktorum öyle dedi ve benim 3 yumurtam oluştu ve 16 17 18 mm di sonar çatlatma iğnesi oldum ve tutu benim bildiğim doktorlar 5. günü başlatıyor klomene :KK54::KK54:

ve hamılesınnnnnn ne guzelll yaaaaaa :)))))
bu ay nolur bende boyle guzel haberler alayım ...
ben son gunu baslaldım 2 tane oldu dıgerıde catlamısmıdır acaba ya cok merak ettım sımdı ...
tsh da yuksek bende bıraz ondan umudum kırılıyor ama ılacta kullanıyorum 1 haftadır keske etkı etse hemen yumurtamdan umudum vardı yoksada bakalımm...

Kıyamam sana canım ya rabbim tez zamanda sana evlatlar nasip etsin
Sevindim eşinin kabul etmesine herşeyin bi çözümü vardır canım inşallah çok basit birşeydir

CANLARIM

ben klomene adtımın 6.gunu basladım ılk gun tam sokulmuyorum onuda sayarsam 6 yanı benım 2 yumurtam olusmustu bırı 18 mm dı catlatma ıgnesınden 2 gun once buyuk ıhıtmal 20 de falan catlamıstır ,dıgerı daha kucuk dedı soylemedı de her neyse uzatmıyım .klomene gec basladıgım ıcın mı 2 yumurtam olusmus kızlarrr etkısı var mı mesela 3. gunu baslasaydım daha mı cok olurdu acaba ??

bazı yerler de okudum 3 4 5 yumurtası olusanlar varr kafamı karıstırdı da rezervım mı az yoksaaa :KK49::KK49:
Walla canım ben üç ay kullandım hep tek yumurta oldu normali de bu demişti doktor artık beni avutmak için mi söyledi bilmiyorum Hayırlısı insalah güzel sonuç alırsın

ve hamılesınnnnnn ne guzelll yaaaaaa :)))))
bu ay nolur bende boyle guzel haberler alayım ...
ben son gunu baslaldım 2 tane oldu dıgerıde catlamısmıdır acaba ya cok merak ettım sımdı ...
tsh da yuksek bende bıraz ondan umudum kırılıyor ama ılacta kullanıyorum 1 haftadır keske etkı etse hemen yumurtamdan umudum vardı yoksada bakalımm...

canım hep moralini, yüksek tut ve olumsuz düşünme Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ben hep dua ediyorum. benim lh yüksek düşüremiyorlar pko var yumurtam çatlamıyordu ve yumurta tembelliği var düşün :110::110:hatta kasık ağrılarım falan çok oldu benim dedimki bu ay da olmıcak bu birde adet düzensizliği var adetim 3 gün geçince test yaptım kıpkırmızı çıktı ve ben silik çizgiye bile razıydım yani onu bile hiç görmedim ben tabi şok :eek::eek:kan testini almadan inanamadım test yanlış gösteriyor sandım hatta kan testini de 3 kişiye sordum hastanede düşün o kadar inanmışım olmayacağına ama hep olacak diye düşündüm bu ay olacak dedim kendi kendime ve sürekli dua et canım :KK15::KK15:

Kıyamam sana canım ya rabbim tez zamanda sana evlatlar nasip etsin
Sevindim eşinin kabul etmesine herşeyin bi çözümü vardır canım inşallah çok basit birşeydir
bnm sol kasıgım cok agrıyor bu gun ıslak uslak akıntım var sımdı baktm haff uzuyo gıbı ya sasırdmyum. Akıntısınada bnzyr ama yum. Geçtı hiç oluyrmuydu sende adete yakın boyle

Yok canm bnde hic olmadı öyle uzayan br akıntı hamile kaldım ayda olmadı . Kız enfeksiyon yoktr demi?
Sol kasığım cok agryr eee bebek yok yum. Gectı nıye oluyokı adetten once bu kadar olmaz
Bnde cuma gunu kontrole gtcm eşimşe zaten orda bı sorım bklm cnm enteresanlaşyrm bn gıtgıde :( optm senı bn kaçyrm Allaha emanet ol bıtnm grsrz

Sol kasığım cok agryr eee bebek yok yum. Gectı nıye oluyokı adetten once bu kadar olmaz
Bnde cuma gunu kontrole gtcm eşimşe zaten orda bı sorım bklm cnm enteresanlaşyrm bn gıtgıde :KK43: optm senı bn kaçyrm Allaha emanet ol bıtnm grsrz
Grsrz bebegm. Takma kafana belkide öyle bir ağrıdır gebelik olmadığına emin olamazsınız adet gelmeden.

En guzelini yapmissin canim perhiz yapin iliski olmasin cuma gunune kadar. Urologa gitmeniz gerekiyor uygun fiyata yaparlar zaten.

Back
X