Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya kimse yok sıkıcı geçiyor bugnAy bugün niye bu kadar sessiz sakin burası yaaa![]()
Canm test yapıyorsnda ilk idrarla yap . İnslh vardır.Dört gün var regliye, dün akiam test yaptım yine:)yinr diyorum çünkü önceki akşam da yapmıştım ve negatif, sabah kalıp baktığımda hayalet bi çizgi vardı, bugün tuttum kendimi yapmadım, ya yumurtlamayı bekle regl bekle çok uzun ya ister istemez insan sabırsızlanıyor, kendimi tutuyorum bakalım ne kadar dayanacam:)
??Yardimci olur musunuz Kan degeri adete 3 gun kala persembe gunu 24.79 iken pazartesi gunu gittigimde 262.57 birden cok fazla artis gostermis doktor nornal dedi ama kafama takildi ilk zamanlar diye mi boyledir acaba
Aynen canim ya girip girip bakiyorum telefon elimden düşmedi muabbet yok bugunEvet ya kimse yok sıkıcı geçiyor bugn![]()
Seni umutlandirmak istemem ama benimde ilk yaptigimda hayal goruyorum sandim cizgiyi :)) ikinci gun yine taptim azcik daha koyulasmisti :)Dört gün var regliye, dün akiam test yaptım yine:)yinr diyorum çünkü önceki akşam da yapmıştım ve negatif, sabah kalıp baktığımda hayalet bi çizgi vardı, bugün tuttum kendimi yapmadım, ya yumurtlamayı bekle regl bekle çok uzun ya ister istemez insan sabırsızlanıyor, kendimi tutuyorum bakalım ne kadar dayanacam:)
Neyi dert ettigini anlamadim normal gözüküyor doktor da normal demis?
Bu artis cok gibi geldi banaNeyi dert ettigini anlamadim normal gözüküyor doktor da normal demis?
Iki gunde ikiye katlanıyor canim. Sağlıklı iste dert etme canim. Allah sag saglim kucagina almayı nasip etsinBu artis cok gibi geldi bana
Bir kısmımız umutsuz bir kısmımız heyecanlı öyle böyle insan topluluğu olduk sessizliği de beraber yaşıyoruzAy bugün niye bu kadar sessiz sakin burası yaaa![]()
Bende girip çıkıyorum öyle bildirim yok mesaj yeni yok alıştık wallaAynen canim ya girip girip bakiyorum telefon elimden düşmedi muabbet yok bugun![]()
Yok canım normalBu artis cok gibi geldi bana
Canım senin de karnın ve göğüslerin kaşınıyor muEvet ya kimse yok sıkıcı geçiyor bugn![]()
Ama canım benimkinde ki fark çizgiyi yapınca görmüyorum akşam yaptıysam sabah , sabah yaptıysam akşam görüyorumSeni umutlandirmak istemem ama benimde ilk yaptigimda hayal goruyorum sandim cizgiyi :)) ikinci gun yine taptim azcik daha koyulasmisti :)
Amiin inşaAllah Rabbim isteyen herkese tez zamamda nasip etsinnnIki gunde ikiye katlanıyor canim. Sağlıklı iste dert etme canim. Allah sag saglim kucagina almayı nasip etsin
Tamam canım bi dahakine sabah yaparımCanm test yapıyorsnda ilk idrarla yap . İnslh vardır.
Icim rahatladii normalde endiseli biri degilim ama doktor pek ilgili degildi omdam tedirgin oldumYok canım normal
O zaman en iyisi senin regl gununde veyahhut bir gun gecince yapman olcak :)Ama canım benimkinde ki fark çizgiyi yapınca görmüyorum akşam yaptıysam sabah , sabah yaptıysam akşam görüyorum![]()
Yarin daha guzel bi gun olsun insallaBende girip çıkıyorum öyle bildirim yok mesaj yeni yok alıştık walla