• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Dört gün var regliye, dün akiam test yaptım yine:)yinr diyorum çünkü önceki akşam da yapmıştım ve negatif, sabah kalıp baktığımda hayalet bi çizgi vardı, bugün tuttum kendimi yapmadım, ya yumurtlamayı bekle regl bekle çok uzun ya ister istemez insan sabırsızlanıyor, kendimi tutuyorum bakalım ne kadar dayanacam:)

Dört gün var regliye, dün akiam test yaptım yine:)yinr diyorum çünkü önceki akşam da yapmıştım ve negatif, sabah kalıp baktığımda hayalet bi çizgi vardı, bugün tuttum kendimi yapmadım, ya yumurtlamayı bekle regl bekle çok uzun ya ister istemez insan sabırsızlanıyor, kendimi tutuyorum bakalım ne kadar dayanacam:)
Canm test yapıyorsnda ilk idrarla yap . İnslh vardır.

Seni umutlandirmak istemem ama benimde ilk yaptigimda hayal goruyorum sandim cizgiyi :)) ikinci gun yine taptim azcik daha koyulasmisti :)

Back
X