- 5 Eylül 2014
- 1.961
- 2.856
- 133
- 37
Amin canim insallahAmiin inşaAllah Rabbim isteyen herkese tez zamamda nasip etsinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim insallahAmiin inşaAllah Rabbim isteyen herkese tez zamamda nasip etsinnn
İnşallah canım hepimiz içinYarin daha guzel bi gun olsun insalla
Bnde tv ye takildm bugn:)Aynen canim ya girip girip bakiyorum telefon elimden düşmedi muabbet yok bugun![]()
Evet canm kaç haftadır hemde göğüslerm biraz geçti ama karnim hala devam ediyor.Canım senin de karnın ve göğüslerin kaşınıyor mu
Benim çok fena ya bi de tatlı geliyor ne yapsam bilmiyorum :)Evet canm kaç haftadır hemde göğüslerm biraz geçti ama karnim hala devam ediyor.
kızlar yumurtlama gununden sonra 9.gun kanda beta cıkar mı varsa yanı :)))
ayın 15 ı dogum gunum Mus a gıdıcez ve o gun baktırmak ıstıyorum varsa en guzel hedıyem olur benım :)Heveslendım oyle
9.gününde öğrenenler var canim. Ne zamab dollendigine de bağlı.. Insallah gönlünden geçen olur...

Amin insallah saglikla devamini nasip etsin rabbim. Sizler icin de dua ediyorum canim hayirli zamanda saglikli evlatlarla Allahim kucağınızı doldursun inşallah.okurken yazdıgını benmde bogazım dugumlenıyor canım o kadar ıyı anlıyorum kı senı ,ne guzel bı mutluluk ALLAH bızlere de nasıp etsın ...sen de saglıkla al kucagına canım bebegını :)
Hacim : 3 cc
Görünüm : Normal
Vizkosite : Normal
Likefaksiyon (dk) : 25 dk
Perhiz : 3 gün
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 48
Prograsif Motilite (PM %) : 33
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : 9
İmmotilite (IM %) : 58
Sperm Morfolojisi (%) (WHO2010)
Normal (%) : 2
Baş Anomalisi (%) : 89
Boyun Anomalisi (%) : 1
Kuyruk Anomalisi (%) : 10
Vitalite (%)(Eosin ile) : 71
Yıkama Sonrası
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 23
Progresif Motilite (PM %) : 70
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : -
İmmotilite (IM %) : 30
TPMSS (mil) : 48
merhaba arkadaşlar. bilen varsa yorumlayabilir mi?
Ne kadar zamandan sonra oldu ccanım?
ayllllliiiin35 canim morfoloji düsük gozukuyor tabi en dogru yorumu uroloji dr.u yapar. Dr Kaan Aydos var tr.de cok ünlü bi üroloji dr.u. Kendi internet sayfasi var oraya mail adresinle kayit olup sonuclari gonderirsen 15 gün icinde cevap veriyor. Büyükşehirdeysen mutlaka sperm dna hasar testi yaptirmanizi oneririm.
Canım tamm koyu işte yapmaya devam et t bı tık daha koyulaşcak ama şuan ovulasyon gunun bu gun yada yarın akşam bıdaha yapGünaydın kızlar bugün ki ov. Testim
teste devam tabi silikleşinceye kadar.. preseed de bugün denerim hayırlısı canısıCanım tamm koyu işte yapmaya devam et t bı tık daha koyulaşcak ama şuan ovulasyon gunun bu gun yada yarın akşam bıdaha yap
Düne göre daha koyulaşmış canım denemeye devam :)Günaydın kızlar bugün ki ov. Testim