- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Ben bu ay dilimle beynımle umutlarımı bıtrdıkce içimdekı ses susmyr ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlı sonuç alırsn su ezann hurmetıne/en zoru beklemek. Tedavi oluyorsun taammam haplar ilaçlar calismalar hepsine tamam ama elinden geleni yaptıktan sonra 16 Gun beklemekkkkk cok zoooor
![]()

Kızım senin bata kac gun varKızlar simdi siz bana kızcaksınız ama kan testının yanlış çıkma ihtimali var mı kı kan testım negatıf olmasına ragmn suanda adet sancıları cekmeme ragmen içimdn bi ses sankı hamıleyım dıyor bu nıye oluyor bn adetı gorene kadar bu ses susmıcak ya
Ben bu ay dilimle beynımle umutlarımı bıtrdıkce içimdekı ses susmyr ya![]()
Ya bat 11 12 sı falan yumurtlamann 12. Gunu kan 0 dı inanabılıyrmsn ama bn aptallıkla hala umudumu kıramıyrmKızım senin bata kac gun var
Aminnn canimmm allah razi olsun. Takip ettiğim kadarıyla senin bata daha var gecen seferde kizmistim rahat birak bunyeni. Ruh halinle oynayip durma bi meşgale bul arkadaşlarınla gez bisiler yap adet gunun gelene kadar da test yapma ve düşünme.sen ne kadar erkken ogrenmeye calisirsan calis sonuc degismyecek varsa var yoksa yok. Allah icindeki hissi dogru cikarir insallah. Ama kendini rahat birak artik. Herkeste adete 1 hafta kala cikacak diye bisi yok. Benim arkadasimin adet gunu 0.50 idi gebelik yok dediler cocuk dogdu bile. O yuzden sakinnnnn ol sakinnnİnşallah hayırlı sonuç alırsn su ezann hurmetıne![]()
Canım benim niye kızalım hepimiz aynıyız adet olsak bile acaba üstüne mi gördüm diye düşünebilenlerdenizKızlar simdi siz bana kızcaksınız ama kan testının yanlış çıkma ihtimali var mı kı kan testım negatıf olmasına ragmn suanda adet sancıları cekmeme ragmen içimdn bi ses sankı hamıleyım dıyor bu nıye oluyor bn adetı gorene kadar bu ses susmıcak ya
1 CC' DEKİ SPERMATOZOON 153,600,000Biz de yaptırmıştık koy bakalım canım. B Biravucmutluluk da anlıyor.
Yarın eşimle gdcz eşim gdck inşallah onda bı aorun cıkmaz dua et lutfn ama kndımı bı frenlyblsem keske keşkeeeAminnn canimmm allah razi olsun. Takip ettiğim kadarıyla senin bata daha var gecen seferde kizmistim rahat birak bunyeni. Ruh halinle oynayip durma bi meşgale bul arkadaşlarınla gez bisiler yap adet gunun gelene kadar da test yapma ve düşünme.sen ne kadar erkken ogrenmeye calisirsan calis sonuc degismyecek varsa var yoksa yok. Allah icindeki hissi dogru cikarir insallah. Ama kendini rahat birak artik. Herkeste adete 1 hafta kala cikacak diye bisi yok. Benim arkadasimin adet gunu 0.50 idi gebelik yok dediler cocuk dogdu bile. O yuzden sakinnnnn ol sakinnn
Bılmyrm gulum blmyrm ama ilk defa içim böyle bu ay zaten ayrı bı umudum vardı bnm bu ay farklıydı ya tek temnnm inşallah eşimn testlernde sorun cıkmaz bugun evde kendı kendıme aglmaktan gozlrm şişti sonuca aglamadım inan dun rahattım her ay aldgm bı sonuç ama bu ay farklı geldıCanım benim niye kızalım hepimiz aynıyız adet olsak bile acaba üstüne mi gördüm diye düşünebilenlerdeniz
Aynısı bana da oldu tatlım biliyorsun koskoca 0.1 görmeme rağmen ısrarla devam ettim testlere
1 CC' DEKİ SPERMATOZOON 153,600,000
Baş Boyun Defekti % 10
DİREK MİKROSKOBİK İNCELEME
2-3 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.
Hareketsiz 1 Saat : % 50
Hareketsiz 2 Saat : % 55
Hareketsiz 4 Saat : % 65
Hareketsiz 1/2 Saat : % 50
Hızlı İleri Hareketli 1 Saat : % 35
Hızlı İleri Hareketli 2 Saat : % 25
Hızlı İleri Hareketli 4 Saat : % 15
Hızlı İleri Hareketli 1/2 Saat : % 40
Kuyruk Defekti % 10
LİKEFAKSİYON dk. 4 SAAT SONUNDA LİKİFİKİYE OLMADI.
MİKTAR cc 3
MORFOLOJI
MOTİLİTE
Normal Yapı % 80
REAKSİYON 8,5
RENK KREM
SPERMIOGRAM
TOTAL SPERMATOZOON 460,800,000
VİSKOZİTE UZAMIŞ
Yerinde Hareketli 1 Saat : % 15
Yerinde Hareketli 2 Saat : % 20
Yerinde Hareketli 4 Saat : % 20
Yerinde Hareketli 1/2 Saat : % 10
Kızlar simdi siz bana kızcaksınız ama kan testının yanlış çıkma ihtimali var mı kı kan testım negatıf olmasına ragmn suanda adet sancıları cekmeme ragmen içimdn bi ses sankı hamıleyım dıyor bu nıye oluyor bn adetı gorene kadar bu ses susmıcak ya
morfolojide de %80 normal gözüküyor.1 CC' DEKİ SPERMATOZOON 153,600,000
Baş Boyun Defekti % 10
2-3 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.
Kuyruk Defekti % 10
MİKTAR cc 3
MORFOLOJI
MOTİLİTE
Normal Yapı % 80
REAKSİYON 8,5
RENK KREM
SPERMIOGRAM
VİSKOZİTE UZAMIŞ
sorun gözükmüyor, sayı iyi, ileri hareketli sayısı da iyi, ancak ürologun bakması daha uygun olur.
Sagolun destegınız için hayırlısı Allahtan inşallah şu hislerım doğru cıkar hepımızın mınık meleklerı kucagımızda olur o kadar cok ıstyrmkı btek kndıme degıl hepınıze herkese dusmanıma bıle versın Rabbm cok buyuk sınavmşcanım benim niye kızalım ama bence hissettiğin doğru olabilir niye olmasın, adet olmadığın sürece de umut var demektir ...
Sagolun destegınız için hayırlısı Allahtan inşallah şu hislerım doğru cıkar hepımızın mınık meleklerı kucagımızda olur o kadar cok ıstyrmkı btek kndıme degıl hepınıze herkese dusmanıma bıle versın Rabbm cok buyuk sınavmş
Yarın buaraya eşimin sonuçlarını atıcam doktr hp onu cagrmştı gtmyrdu dun bayagı kotydm bagrdm çagrdım ona yarın sabah gdcz
morfolojide de %80 normal gözüküyor.
Dertlesmk iyidir canm konusabilirizay cok mantıklı keşke deseydim öyle :) bana sürekli doktora gittinmi diye soruyorlar esimin ameliyatını bilerek. tabi bunlar genelde onun tarafındaki aile filanay dolmuşum ya kusura bakma
Sayı normal canm bnm esiminde en son öyle çıkmıştı sayı . Sonuçlar gayt iyi bence hareket iyi morfoloji iyi. Lökosit varmis biraz canm belki antibiyotik verebilir . Birde doppler de bakildimi esine sanmıyorum ama varikosel muayenesi oldumu daha önce hiç? Lökositden dolayı aklima geldi sadece .1 CC' DEKİ SPERMATOZOON 153,600,000
Baş Boyun Defekti % 10
2-3 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.
Kuyruk Defekti % 10
MİKTAR cc 3
MORFOLOJI
MOTİLİTE
Normal Yapı % 80
REAKSİYON 8,5
RENK KREM
SPERMIOGRAM
VİSKOZİTE UZAMIŞ
Sen acaba varmı diyormusum adet öncesi bn adet olsam acaba ustune mi görüyorum diye kanama yoğunlaşana kadr bekliyordmKızlar simdi siz bana kızcaksınız ama kan testının yanlış çıkma ihtimali var mı kı kan testım negatıf olmasına ragmn suanda adet sancıları cekmeme ragmen içimdn bi ses sankı hamıleyım dıyor bu nıye oluyor bn adetı gorene kadar bu ses susmıcak ya