- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
İnşallah gzl ilerleyecek canım rahat ol.kendini bu düşünceden uzAklastr. Dinlen bol bol .@Yalnizkus05 @TUBA48 @anneveoglusu @yanne @Htckbrysl @Zanamm174Babies16
Kızlar tek tek yazamadım. Eve şmdi geldm doktordan. İlk sordum kemoterapi iğnesni yok yapmadık dedi sonra bilgisayara baktılar yapmışız dedi. Şok oldum. 6 ay korunmak lazımdı dedi. Nasıl ya siz bir ay korun dediniz dedm. İşte 6 ay kırunmalıydın diyor bana. 70 değerle bana kürtajı yapmış hemen kanıma bakmş . değerin düşmediğini görünce iğne yaptık diyo. Beni bilgilendirmediniz dedim ben sana korun dedim bana suç bulma suç senin çünkü korunmamışsın dedi.
suçlu benmişim
Bu neyin suçu ben nerden bilebilirim korundum diyorum size dedm sonrada boyuna kilona göre küçük dozda iğne yaptık değer düşmeseydi daha yükseğini yapacaktık dedi. Ultrasonda karnımdan baktı duvarın kalınlaşmış gebeliğe çok müsait değerinde güzel ilerliyor Haftaya gel dedi. Peki bebeğe zararı olur mu dedim yaşamadan bilemeyiz zamanla görecez şuan bişy diyemem dedi.
Ben geçen ay buyuk konuşmuşum bu doktora gtmycem bidaha diyodum. Ama bak gene mecbur ona gttm. Tıpış tıpış hemde. Şimdi söyleyin napim ben? Hamile arkadaşımda diyor ki sen bu ay gunde 4 litre su içtin temizlenmiştir faydası olmuştur suyun :)