- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Olur böyle şeyler ben sana kiyamadigimdan kızdım artık. Seni seviyorum ve artık uzulmeni istemiyorum. Gerekirse kızarım da hepinize bebislerinizi gereksiz yere uzerseniz. Karamsarlığı çıkaracağız artık hayatımızdan bizler anne olacağız ve o masumlarin anne karnı olmak üzere ömür boyu bize ihtiyacı var. Güçlü olmak zorundayız. Kirilmadim ben sana sen de bana kırılma. Her şey güzel olacak dua edip tevekkule devam. Mucizen karnında seni bırakmaya hiç de niyeti yok sen de onu artık uzme annesiBenokeanoss00 'a kırılmadım ne niyetle söylediğini biliyorum. Ne halin varsa gör demek yerine beni kendime getirmek için uğraştı bende tüm suç. Aptal gibi neyin tribine giriyorum kaç gündür hiç iyi değilim valla geceleri sürekli uyanıyorum saat başı farklı rüyaya uyanıyorum gebelikte bu normalmiş ama içime attığım ne varsa kabus olarak dönüyo bana epey bi yıprandım rüyayı gerçekmiş gibi yaşayıp ya eşimi sayıklayarak yada nefes nefese uyanıyorum etkisinden çıkmak çok zor oluyo. Ne güzel 600 üzeri çıkmış öpte tepene koysana ama yok sen neyi beğenmiyosun neyin peşindesin dimi.... Kendime çok kızıyorum yaptıklarımı sindiremiyorum .. En başından beri söylüyorum benim minnak ailem diye. Her zaman ballım güllüm olmaz sonuçta. Kafama vura vura söyleyin gerçekleri... Bazen benm bu kafa almıyo kan gitmiyo.
okeanoss00 gereksiz alınganlık yaptım kırdıysam özür dilerim fevri hareketimi yaşıma değil yapıma ver olur mu kusura bakma. Bende seni çok seviyorum :)♡
ne tuhaf ben bebeğim bile diyemiyorum hâlâ garibime gidiyo ben bu kafadayken bana bunu yaşatan Rabbime şükürler olsun. Seninle daha sen hamiş kalmadan önce aramızda şöyle bi söz geçmişti. "Bizim herşeyimiz zor" bunun doğruluyla birlikte söylediğin her cümleye katılıyorum. Kızkızayız bacı kardeş olur öyle :)) Güçlü olmak zorundayız. Evet...