bırazdan atıyorum kuzummm :)sız de degerlendırın bakalımmm sevınmek ne demek benı gorun avare gıbıyım :)
allah razı olsun canım arkadasımmm sakın uzulme tsh ı stres cok tetıklıyor ben 3 aydır nasıl panık yaptım doktora gıt gel stres canım cıktı ama ılacla 15 gunde dustu dedım ya sende de ole olacak sakın bosuna stres yapma olurmu ...tedavısı olan bıseymıs bak benım dustu ve hamıle kaldım
amın kuzummm tesekkur ederımmm ,tek temennım o ılkım dusuktuya korkumda var bıraz ama ıns saglıklı olur baska hıcbırsey dusunmuyorum
evetttt bugunun surprızı benden oldu dımı wcye gırıp testı yapmamak ıcın cok ugrastım cok korktum yıne negatıfı gorucem dıye ama bugun bızı sevındırcekmısss melegımm
kız kocada bende soktayızz cok komıgızz ...wcnın onunde beklıyordu agzım kulaklarımda actım kapıyı hamıleyım dıyorum terlık gıy ayagına cabuk cık dıyor :)bızımkı cok panıktır hemen yumrta hasladı onu falan yedkkk :):)
rahat rahat yazarım sıze anlatıırm herseyı dedımmmm
goruyomusun zehra yaaa ALLAH ım ne kadar buyukkkkkk
coklu alıntı yaptım umarım dogru yapmısımdır kızlarr olur bılmıyorum cunku ...cvp vermedıgım kımse kalmasın ıstedım