hamıle kalan arkadasların paylastıklarını daha tıtızlıkle okurdum neyı nasıl yapabılırım dıye bende burda paylasıcam yol gostermek adına derdım ve yazıyorum ....

oncelıkle kasımın basında dusugum vardı sonrasında hemen hamıle kalırsın dedıler düşügün bir bacagı ıcerde jkalırmıs 40 ı cıkmadan hamılesın ıns dedıler gazı verdıler verdıler ama sonuccc neghatıftı ....
sadece ılk 2 ay kanamalarım devam ettı duzene gıremedım adet bıtıyordu 1 hafta snr yıne kanamam oluyordu kızlar ...
bır de bıkac haftada olsa hamılelıgı tadınca daha cok ıstıyorsunuz hevesı gırıyır ıcınıze cunku ama nasıp olmadı 2 aydan sonra adet duzene gırdı ve gıdıp yumurtlama takıbı yaptıravagım dedım kadın doguma gıttım hersey ıyı ama hormon tahlıllerıne bakalım dedı doktor sagolsun boylelıkle
tsh skntım cıktı ortaya degerım 6 idi ...
dahılıyeye gıttım yoooo hamıle kalırsın engel olmaz deı ılac yazmadı bosu bosuna bekledım o ay ..sonrakı ay endkorıne gttım gebelık duusnuyprsan degerı duusrmelıyız tabı kı dedı ılac yazdı ve 15 gunluk bı surede dustu kızlarrr cok sukur...o ay ve mart ayında klomen kullandım ılk ay tutmadı sımdıde hamıleyım cok sukur...
klomenın 2.ayında yanı sonuc aldım ama onun dıısnda kızlarrrrr
esım hergun kecıboynuzu pekmezı ıctı aralıksız
hergun ılıskı oldu ama her sabah degıl mesela bı gun sbh uyanınca olduysa ertesı gece oldu hıc olmazsa bıraz spermler cogalsın dıye duusndum
doktor bu ay ıltıhap yada enfeksıyon varsa yumurtlamadan once onu kurutalım dedı monodox adlı bı antıbıyotık kullandım coraspınle bırlıkte ayrıca vagıfem dıye ostrojenı saglayan bı vagınal hap attım sadece 2 gun boyunca ...kuruluk vardı bıraz fıtıllerden sonra duzelmemıstı onunda etkısı olmus olabılır
veeeeee kızlarr bu ay pressed sıparıs ettık ılk kez kullandım nette falan cok faydasını goren vardı alalım dedık vesıle olur dıye ve olduuuuuuuu.....belkıde bu jel sayesınde hamıle kaldımmmmm sıddetle tavsıye dıyorum deneyın derım ...
bu ay herseyı denıcez dıye yazmıstım buraya elımzden gelen herseyı yaptık ve ALLAHIM ol demıs mucızem ıcımde sımdı cok sukurrr ARKADASLARIM ...
TEZ zamanda sızlerede nasıp olsun bu mutluluk ,can arkdaslarım benım ...
cok uzun yazdım ama arayıs ıcınde olanlar emınım sklmıcaklar