- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
Teşekkür ederim cevap için öncelikle. Evet kafamın karışması su yüzden kimi arkadaşların pik yapmısş kimisinin de tam koyulaşmamış demesi.. sıvı alımına çok dikkat ettim sabah 7-8 gibi ilk idrarimi yaptım sonrasında hiç bişey içmeden 11-12 civarları yaptım testleri.. kasık agrılarım yaklaşık 4-5 gündür devam edıyor ufak ufak,akıntıya gelecek olursak dün fazlalastıgını gördüm su gibiydi bende o yüzden dünü de degerlendirdim ateşimi ölçmedim hiç,birde bugün Hale'n hafiften agrım devam ediyor özellikle sağ tarafım ayağıma da vuruyor arada
Gayet güzel ovulasyon testini uygulamışsın... Canım tüm belirtilerin yumurtanın bu sıra çatladığını gösteriyor... anladığım kadarıyla 3 gün üst üste ilişkide olmuş... Oh gerisini allaha bırak canım inşallah bebeğine vesile olacaktır...
Burada çok arkadaş bu test ile hamile kaldı, tabi pko olanlar ve dr. takibinde iğne ilaç kullananalar dışında normal şartlarda coğunda işe yaradı. Hadi bakalım testlerini devam ettir eğer varsa elinde... çünkü ilk kez yapıyorsun devam edersen bir daha o koyulukta olup olmadığını görürsün...