Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Allah analı babalı büyütsün canımmmm :) iyisiniz demi bi sorun yokKızlar nasılsınız? Yeni hamişler var mı? Ben doğum yaptım feleğim şaştı. Daha yeni kendimize geliyoruz
canım nasılsın?Unutuldum heralde bu topicte. Kimseler de konusmuyor benimle![]()
Hamd olsun hersey yolunda canım büyüyoruz babamızı bekliyoruz asker yolu öyle zaman geçiyor sizler nasılsınız
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hem bebene hem eşine kavuşursun inşallahHamd olsun hersey yolunda canım büyüyoruz babamızı bekliyoruz asker yolu öyle zaman geçiyor sizler nasılsınız
isim düşündün mü?Günaydınlar detaylı randevumu aldım heyecanla o günü beklemek kaldı 2 Ekimde gidicem eşimde burda olucak Allahın izniyle oda görecek kızımızı![]()
Sağol canım:) Allah analı babalı büyütsün canımmmm :) iyisiniz demi bi sorun yok
kaç gün oldu doğum yapalı?
ismini ne koydunuz ? ayyy çok harika neler yaşadın anlat bakalım .....
Sağol canım3 ay oldu 12 Haziran'da doğum yaptım. Ahmet Poyraz koyduk ismini. Sezeryan oldum. Genel anestezi yaptılar. 2 gece hastanede kaldık. 3.730 gram 54 cm doğdu. Lohusalık dönemi zor geçti. Dilini anlayamadık kuzumun. Sarılık oldu neyseki geçti. Şimdi gülücükler saçıyor
![]()
Ben iyi sayilirim canim sabahlari haric bulantilarim kesildi daha rahatim bu hamilelikte. Biraz da daha hizlandi elim falan hamilelik yaradicanım nasılsın?
Amin sağol canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMaşallah allah analı babalı büyütsün canım...
Ay masallah canim allah anali babali buyutsun insallahSağol canım3 ay oldu 12 Haziran'da doğum yaptım. Ahmet Poyraz koyduk ismini. Sezeryan oldum. Genel anestezi yaptılar. 2 gece hastanede kaldık. 3.730 gram 54 cm doğdu. Lohusalık dönemi zor geçti. Dilini anlayamadık kuzumun. Sarılık oldu neyseki geçti. Şimdi gülücükler saçıyor
![]()
Evet canım ben de çok üzüldüm. Çok şükür geçti. Doğumdan sonra hiç ağrım olmadı. 2 gece hastanede kaldım eve döndüğümde hiç yatmadım. 2.ay kontrolümüzde 61 cmdi. Perşembe günü 3.ay kontrolü var. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ay masallah canim allah anali babali buyutsun insallahbenimde oglum sarilik olmustu kuveze yatirdiklerinda cok aglamistim benim yuzumden mi sarilik oldu bakamadim diye. Bide ciplak koyuyolsr ya ici gidiyor insanin. Sezeryanli olunca zor geciyo gunler biraz. Benim simdi ikinci de oyle olcak mecbur ilki sezeryandi diye. Masallah bu arada boyu uzunmus yeni doganlar 50-51 cm den uzun dogarsa uzun boylu olurlarmis
Evet canım ben de çok üzüldüm. Çok şükür geçti. Doğumdan sonra hiç ağrım olmadı. 2 gece hastanede kaldım eve döndüğümde hiç yatmadım. 2.ay kontrolümüzde 61 cmdi. Perşembe günü 3.ay kontrolü var. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kısmetse Elif olucak canımisim düşündün mü?
Amin Allah hayırlısını versin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSaol canim insallah. Allah isteyen herkese versin. Masallah pasaya. Benimde kizim olacak bu sefer insallah. Doktor kiz gibi ama bir sonraki kontrolde net bisey soylerim dedi. Rabbim hayirlisini versin saglikli olsun yeter![]()
insallah hayırlısıyla canımKısmetse Elif olucak canım