Kızlar ben bugün 9+6 oldum ama benim karnım hala çıkmadı. Sadece akşamları biraz çıkıyor o da çok su içmekten ve yemekten. Benim gibi olan var mı. Bakıyorum bir çoğunuzun karnı çıkmış maşallah ama bende özellikle sabahları dümdüz akşamları hafif varla yok arası.
Daha 2 bucuk aylikken karin cikmaz canim herkeste.
Ben aynaya baktigimda kasığımda hafif sislik goruyorum sadce o.
Ama genel manada 4. Aydan sonra belli olmaya baslar.
2017 aralık anneleri merhaba. beni de aranıza alın kızlar. 3,5 yasında bi oğlum var. 2016 da 2 kaybım var. inşallah bu bebekim sağlıkla doğar abisine arkadaş olur
2017 aralık anneleri merhaba. beni de aranıza alın kızlar. 3,5 yasında bi oğlum var. 2016 da 2 kaybım var. inşallah bu bebekim sağlıkla doğar abisine arkadaş olur
Allah gönlüne göre versin canım, öncelik en başta sağlık ama insanoğlu engel olamıyorda gönlündekine
Erkeği kızı yok tabikide herkesin evladı kendine can ama 4 yaşında bir kız annesi olarak çok güzel bir duygu
Evet canım elbette en önemlisi o, hep derim sağlıklı olsun hayırlı olsun diye :) oğlumda olsa kızımda olsa eminim ikisini çok sevecegim, evin tek kızı olarak annemle olan bagimi çok kuvvetli sanırım o yüzden böyle istekliyim
Daha 2 bucuk aylikken karin cikmaz canim herkeste.
Ben aynaya baktigimda kasığımda hafif sislik goruyorum sadce o.
Ama genel manada 4. Aydan sonra belli olmaya baslar.
Evet genelde 4 aylıkken çıktığını söylüyorlar ama insan yine de evhamlı yapıyor. Zaten hergun görmek istiyorum iyi olduğunu bilmek istiyorum doktor randevusu beklemek çok zor :))
benim de ayın 1 inde randevum. dr umla görüstük. ultrasonda burun kemıgının varlıgına ve ense kalınlıgına bakılcak. ikili için kan vermıcem. direk triscreen yada harmony yaptırcaz. inşallah güzel gelir sonucumuz .
İlk olunca insan ikincide pek mutlu olamiyo korkularım mutluluğumu bastırıyor inşallah bebeğimi kucağıma alırım hareket ettiği zamanlar bi gelse o zaman hiç bi yere sığmam sen tecrübelisin bazen karnımda kalp atması gibi şeyler oluyor bebeğimin hareketimi
Arkadaşlar ikili test yaptım bugün sonuçlar 10 güne çıkacakmış ultrasonda her şey normal olmasına rağmen doktorum testi öneriyorum dedi bende yaptım hayırlı sonuçlar olur inşallah 11+1 olduk. Cinsiyetle ilgili tahmin yapmadı 1 ay sonra gel dedi foto atıyorum sizde bi bakın darısı isteyen herkesin başına