2017 Aralık Anneleri

Sagol cnm smdı uyandm bıraz var hala kalktgmda havlu ısıtyım bakalım
Bende de çok oldu canım bas ağrısı uyusam bile fayda etmiyordu. Doktor minoset içebilirsin dedi ama icmedim ben yine de. Özellikle rüzgarlı havalarda daha çok ağrıyordu. Inşallah en kısa zamanda geçer canim

Anneler merhaba size bir sorum olacak çatlatma iğnesi yaptim 8 günü 4 cıktı bugün 14 gün tekrar edecem kan testini inşallah değer yükselmiştir
Igneden sonra sol kasigim hep ağrısı kramplar girdi bugün baktım ağrıyan sol kasigim karin kısmı hafiften şişmiş sizce gebemiyimm

Selam kızlar. Nasılsınız nasil gidiyor. Benim yine huysuzluğum başladı cumartesiye aylar var sanki randevu günüm gelmez oldu. Aklımda kötü düşünceler var malesef. Kendimi susturamiyorum beni biraz rahatlatirmisiniz?:/
Kasıkta Ani batma ,ayak şişmesi, ara sira göğüs agrisi ve Karın sertliği dışında hamileliğim iyi geçiyor..
İlk gebeligimde bebegimi 17.haftada kaybetim. Ama 20.haftada kontrole gidince anladık. Onun tedirginliği mi anlamadım.

Insallah cnm ya ne ruzgarı walla cok sıcak heryer.. dun oglen basladı sabah erkn kalktm dıyodum bugun yarm saat oldu uyanalı halada agrıyo bnde ıcmedm bısey dısarı cıko gelmm lazım erkndn gıdıyım dıyodum gunes bastrmadan ama uyumusum

Canm brdan ne desek bos ama ınsallah nasp etmıstr rabbım

Elinden geldiğince dikkat ediyorsan sorun olmaz olursada Allah böyle istemiştir.Ayak şişmesi normal ben hamile oldum olalı ayağım şiş .bende tedirginim bende cocuk kaybettim napalım takdiri ilahi.elimden geleni yapıyorum.duamıda ediyorum gerisi Allah'a kalmış.sende öyle yap

Doğru diyorsun. İşte son kontrolden çok geçince nedense vesvese oluyor bende:/ bir an önce görsem rahatlicam. Bide belirtiler baya azaldı ya aslında en güzel zamanda rahat olmak varken keşke böyle olmasaydı. Ne yapalım tevekkül edecez.

Bu arada kızlar tetanos aşısı 16. Haftada mi olacak

Bizim burada 8 9 hafta sonraya veriyorlar.benim bebiş büyük ama hareket etmiy o daha.bende hiç hamile değilim gibi iştahım az.acıktımı öğürme oluyo başkada hiç bi şey Yok içimi rahat tutuyom yinede.bazende senin gibi kafama takıyom Arada olur öyle.4 le beşinci ay balayı ayı derler gerçekten de öyle galiba

Cnm vesvese yapma dua et.bi de sağlık ocağındaki ebe dapton cihazıyla kalp atışonı dinletebilir rahatlarsın git bence böyle stres zarar verir.tetanoz aşısı da 18.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum bana cuma yapılacak.

kizlar nasilsnz.sizi takip ediyrm surekli.ya bebk hareketlerini tarif edeblr misinz 1 haftadan fazla biseyler hissediyrm ama bebek mi damar mi anlayamiyrm.genelde sol tarafimda ya yemek yerken yada uzanmisken ic taraftan biri karnima dikunuyoms gibi oluyo.bazende bi titresim gibi oluyo sanki karnimin icinde ari vizildiyoms gibi :))) siz tam olarak nasil hissediysnz yani hissettiniz.insallah bu hissettiklerm bebegimdr

İnşallah Rabbim nasip etmiştir canım Allah ol dedikten sonra olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…