- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Zekai Tahir den iyi ki vazgeçmişsin o hastaneden kimse memnun değilZekaı tahıre gıdıyodmda su an cubktakı hastaneye gıdıhorm yakın oldugu ıcın cubktayım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zekai Tahir den iyi ki vazgeçmişsin o hastaneden kimse memnun değilZekaı tahıre gıdıyodmda su an cubktakı hastaneye gıdıhorm yakın oldugu ıcın cubktayım ben
Canım ben öncekinde de bu sefarde özele gidiyorum ama doktoruna bağlı mümkünse tip Fakültesi'nde özellikle riskli gebeliklerle ilgilenen bi doktora git derim normal kadın doğumcuların aklına gelmiyor ben na ilacımı re kontrolümü aksatmadım ama malesef doktorumun dikkatsizliği işte.... Senin de aklında olsun her gidişinde sor doktoruna rahim boyu ne kadar diye yani san atlama. Durumunu anlat. Önemli olan gittiğin doktorun bilgisi özel ya da devlet farketmez. Zaten senin doktorun bu konuyu atlam
Zekai Tahir den iyi ki vazgeçmişsin o hastaneden kimse memnun değil
Evet hamilelilte dikkat edilmesi gereken konulardan birisi sokak hayvanlarından uzak durmak..Özellikle hamileliğin başında yapılan Toxo Igm negatifse yani bağışıklığın yoksa(mesela benim yok) onlardan geçecek virüs bebeği kaybetmeye bile götürebişir Allah korusun..Aynı sebepten dolayı çiğ ete ellememek, yeşillikleri ve sebze meyveleri çok iyi yıkayıp yemek(dışarda yememek) etleri iyi pişmiş yemek vs.gibi dikkat edilmesi gereken şeyler var..Kzlar busey sırcaktm sıze. Kedılerle ılgılı hamılelıkte zararı oluyo falan dıye duydm okudum bıkac yerde bn kedılerı severım beslerım oksarım falan kaynanamgln orda var bıtane dogrdu gttkce sevıyorm falan ama ocımde rahat degl bılgınız varmı bu konuda kedı dıskısından gecen bı mıkrop varms sanırım hamılelerde hastalıga sebebp oluyoms gbı baeyler duydum be dıyosunuz![]()
Geçebilir tabi uzak durman lazım..Yanı kedıyle oynamaktan gecermıkı dıkkat edeym o zaman oynamayım ben nolr nolmaz
Amin inşallah canım benim..Allah hepimizin yardımcısı olsun Hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri göstersin
zekak tahir ankarada dimii. benkm bi tanidigk.da gidiyor mecburen sma hic memnhn degill.. siz nereye gidiyorsunuz.Zekai Tahir den iyi ki vazgeçmişsin o hastaneden kimse memnun değil
Hamile olduğun için röntgen asla çekmezler çok zararlı radyasyon bebek icin. Onun yerine çok gerekli görürlerse mr çekerler onda radyasyon yok ama bence doktor basit bir ezik olduğunu anlayıp jel verir. Aldigin ilacı sürmeden önce de mutlaka kadın doğumcuna sor biz her ilacı kullanamıyoruz malum ve doktorların hepsi hangi ilaçları kullanamayız bilmiyor.Kzlar aksam 10 gbı ewe grerken grsıtekı basamaga dıkkat etmedm ayagım burkuldu yada ezıldı sag ayagmn yan tarafı cok agrıyo basamıyorum sısme yok ama ezıldı sanırım sabah hastanye gtcem ama baparlar blmıyorm röbtgen cekerlermı zararalı olrmu hel galanmı verrler emınm bu hafta on gnde anca gecer bacm blmıyorm o zamana kadr ucte kalktm agrsndan uyuyamıuorm varmı fıktı olan napmalıyım aks dan berı bıuz tutuyorum bskad baey gapmadım cok. Canm yanıyo bılegede vruyo agrı artk![]()
cinsiyet ogrenenler ve guzel haber alanlar hepinizin gozu aydin olsun
Sonuc bekleyenlerede ALlah sabir versin insAllah guzel bir sonuc alirlar
Bu arada yarin herkesi tartiya davet ediyorum, tartilip beni etiketlerseniz ilk sayfamizdaki tabloyu guncelerim))
Geçmiş olsun bir şey yapmaz doktorlar.benimkinede kramp girmişti.krem gibi şeylerle pansuman etti.kapattı o kadar.krem bile yazmadılarKzlar aksam 10 gbı ewe grerken grsıtekı basamaga dıkkat etmedm ayagım burkuldu yada ezıldı sag ayagmn yan tarafı cok agrıyo basamıyorum sısme yok ama ezıldı sanırım sabah hastanye gtcem ama baparlar blmıyorm röbtgen cekerlermı zararalı olrmu hel galanmı verrler emınm bu hafta on gnde anca gecer bacm blmıyorm o zamana kadr ucte kalktm agrsndan uyuyamıuorm varmı fıktı olan napmalıyım aks dan berı bıuz tutuyorum bskad baey gapmadım cok. Canm yanıyo bılegede vruyo agrı artk![]()
Günaydın inşallah iki güzel haber alıpta gelirsin.iyi haberlerini bekliyoruz.Günaydın kızlar nasılsnz. Bugn doktr randevum var. inşlh sağlıkla görürüm bebpimi,,, Cinsiyti de öğrenirz inşlh..![]()
Canım çok heçmiş olsum kendinide bebişinide üzme İnşAllah karnındakıni sağ salim alırsın kucağına herşeyi unutturur sanaBu gün 7 temmuz ölen bebeğimin doğacağı gündü.içimde hiç bir şey yapasım gelmiyor.keşke bu gün hiç olmasa ya da çabuk geçse.Annelik nasıl bi şeymiş.kızımda üzüldüğümü biliyo tekmeliyor![]()