İnşallah bakalım :) saat 15.00 daGüzel haberlerle gelirsin insallah. Kacta randevun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bakalım :) saat 15.00 daGüzel haberlerle gelirsin insallah. Kacta randevun?
Canım benim ilk bebeğim tüp bebek. Ve normal doğum yaptım. Genelde sezeryan daha az riskli olduğu için tercih ediliyor kıymetli bebeklerde ama benim aniden doğum başlayınca normal olsun istedim :)Kızlar tup bebekle hamıle kaşdım ben sezeryanla ılgısı varmı acaba. Bıde asılama sırasbda falan rahım darlıgı oldugu soylenmıstı buda sezeryana sebepmidr bılgısı olan varmı acaba
Cok iyi anliyorum seni ikinci ayda gaz sancılarindan birakti emmeyi ucuncu ayda az az zorla cok ugrastik ama olmadı yapacak bisey yoktu bu sefere insallah. Ilk hamileligimde cok stresliydim gercekten dedikleri gobi asiri gazli bir bebeklik gecirdik bu sefer daha rahatım bakalim ne olacak. insallah daha uslu bol emen bol uyuyan tatliciklarimiz olur hepimizinBen oğlumu 2 ay kadar emzirdim, kilo alamadı maalesef çok uğraştık doktoruyla olmadı
Kolik olduğu için kendini çok yıpratıyordu eskilerin deyimiyle et tutmadı.
Hani uğraşmadığımı falan düşünme o kadar uğraştım ki emsin diye neler yapmadım maalesef olmadı hep içimde bir eksiklik olarak kaldı emzirememek, umarım 2. de doya doya emzirebilirim
Bende tüp bebekle kaldım canım son kontrolde sordum ne olur dıye doktoruma. Az önceki hastamın dogumu normal yaptırdım tüp bebekle kalmıştı çok ısrar etti çok istedi normal diye normal dogum yaptırdım dedi yani hamile kaldıktan sonra tüp bebekle normal hamileliğin farkı yok aynı. Ben sezeryan istiyorum şahsen![]()
Canım benim ilk bebeğim tüp bebek. Ve normal doğum yaptım. Genelde sezeryan daha az riskli olduğu için tercih ediliyor kıymetli bebeklerde ama benim aniden doğum başlayınca normal olsun istedim :)
Aynen canım bebiş riske girmesin allah korusunWalla bnde sezeryan ıstıyorm canm hayrlıaı olsun bakalım bende rahım darlıgı oldgndan adetlerm bıle cok agrılı gecıyodu o yuzden korkutorum bebege baey olrsa sıkısrsa falan dıye. Bıde ofıs ceklrken rahmın ıcıne grememstı doktr rahım dar dıye ölecem sandım elım ayagım gep uyustu acıdan o yuden korkuyorm ben

11+5 de yaptirdim bende sorun olmadi rahat ol. Sonuclarim da iyi çıktı şükürBenimde aklım onda.Ben aslında salı günü gidicektim o zaman gel dedi doktor ama midem için 3 gün erken gidiyorum acaba sorun olurmu 11+6 olcam yarın
Aynen bende bi yudum içiyorum geceleri o kadar yoksa gece kalkmak ölüümmmBn en cok gece sinir oluyorm tuvalete kalkmaya o yızden yatmaya yakın su ıcmemeye calısyorm ama sahurda hele karpz yersem sabaha ksıgım agrımıs seklde uyanıyorm cok çiş getrıyo![]()
Allnzda bulnsun karpuzda asıt oldugu ıcın.mıde sorununz varsa pek yemeyın. Benm gastrtım vardı oncden karğz yeyncede agrrdı
11+5 de yaptirdim bende sorun olmadi rahat ol. Sonuclarim da iyi çıktı şükür
daha 12+2 deyiz göbüşe bakın aldı başını gidiyor. bir süre mükelleflere çaktırmamayı düşünüyordum aslında![]()
Kızlar bugün ikili tarama için gittim ense kalnlığı 0,178 çıktı burun kemiği oluşmış dedi ölçümlerin iyi olduğunu söyledi doktorum çok şükür inşallah tahlilde iyi çıkar. Cinsiyeti konusunda %60-80 civarı erkek dedi ama kesin konuşmadı yine de sizce nedir cinsiyeti bebeğimin??? baş kısmı sağda, ayak kısmı solda biraz tlefonda parlamış görüntüEki Görüntüle 2009584